Winactie: Win een LP&H pakket t.w.v. ruim 100 Euro

Mijn webshop bestaat alweer bijna een jaar, wauw! Elke dag werk ik met super veel plezier aan mijn shop en stiekem ben ik ook best wel een beetje trots. Om het 1-jarig bestaan te vieren leek het mij leuk om een LP&H pakket t.w.v. ruim 100 Euro weg te geven. In het filmpje hieronder laat ik zien wat er te winnen valt en uiteraard wat je moet doen om kans te maken op dit leuke pakket!

Nog even op een rijtje wat je moet doen om kans te maken:

 • Bezoek mijn webshop Love, Pieces & Happiness. Laat in de reacties hieronder achter wat je leuk vindt aan mijn webshop en wat er beter kan (bijv. betere layout, snellere levertijd etc.etc.) Ik zou heel graag gewoon jullie eerlijke mening willen, hier kan ik namelijk echt wat mee.
 • Volg mij via Instagram, hier een linkje naar mijn pagina…
 • Ten slotte like mijn LP&H Facebookpagina!

Uiteraard zou ik het ook heel leuk vinden als je mijn video een duimpje omhoog geeft en mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn kanaal, doe dit dan ook vooral om op de hoogte blijven van alle nieuwe filmpjes die ik regelmatig plaats…

Meedoen kan t/m 4 juli 2014 en op 5 juli plaats ik een video met hierin de winnaar, dus hou mijn blog/Youtube goed in de gaten. Good luck!

 

Dit vind je vast ook leuk...

32 Comments on Winactie: Win een LP&H pakket t.w.v. ruim 100 Euro

 1. Corinne
  20 juni 2014 at 15:06 (6 jaar ago)

  Leuke frisse site. Ik vind dat je de shopitems iets omhoog zou moeten halen, het is eerst een heel stuk reclame, logo, etc. scroll scroll scroll… dan pas waar het omdraait: de items! (qua homepage iig). Ook zou ik het leuk vinden als er ‘modellen’ tussen zouden staan (of bijvoorbeeld rechts of links), dus dat je kunt zien hoe ‘t staat bij ‘n ander. Nu zie je alleen losse items en kun je je er niet echt een voorstelling van maken… Dat zijn mijn tips! Verder leuke musthave! Groetjes, Corinne.

  Beantwoorden
 2. eline
  20 juni 2014 at 15:35 (6 jaar ago)

  Hey lieve sanne,
  Ik vind je filmpjes en je blog heel erg leuk. Je producten in je webshop zijn heel origineel! Ik zou het tof vinden als je meer mobielaccesoires zou verkopen zoals oortjes en hoesjes voor verschillende soorten mobiels. ook zou ik het leuk vinden als je portomonnees kan kopen. Ik vind het heel handig dat je in je shop kunt sorteren en dat je site lekker snel is! Zou het heel leuk vinden als ik win!

  X eline

  Beantwoorden
 3. AlviraMacey (Sandra)
  20 juni 2014 at 15:42 (6 jaar ago)

  Hoi ik doe graag mee aan deze winactie, heb alleen geen instagram, en om de een of andere manier kan ik dat nooit aanmaken omdat ie altijd vraagt naar inlogcode, maar ik heb die dus niet en kan dus niks vinden waarop ik er een kan aanmaken. Goed, mijn antwoord op je vraag wat er moet veranderen bij jouw webshop: Nog meer leuke spulletjes! niet dat je te weinig hebt ofzo, maar juist omdat het zo leuk is!
  enige wat je er misschien bij zou kunnen doen is haar accessoires, want die staan er volgens mij niet op. zelf draag ik niet zo veel haar dingen omdat mijn haar daar te kort voor is, maar dat is misschien het enige wat er mist van accessoires. ipv instagram heb ik het bericht in mijn favo’s gezet op youtube en gedeelt via mijn facebook. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Beantwoorden
 4. Tessa Nelissen
  20 juni 2014 at 16:39 (6 jaar ago)

  Wat een super leuke winactie! Vooral dat Ibiza armbandje en dat gouden kettinkje zijn echt geweldig! Ik doe mee! Ik heb eigenlijk niks aan te merken op je site! Het is heel overzichtelijk en de producten zijn allemaal zo vrolijk en zomers! Misschien dat je ook nog telefoonhoesjes voor andere telefoons kan gaan verkopen? Ik volg je op instagram (theycallmetess_) en op facebook! xo

  Beantwoorden
 5. Beautydiarynl
  20 juni 2014 at 16:39 (6 jaar ago)

  Hi! Ik doe mee aan je winactie.. Echt een heel leuk pakket!
  Ik heb alles gedaan :)
  Ik zou het leuk vinden als je voor meer telefoons hoesjes zou hebben. En de plaatjes voordat je erop klikt mogen ietsjes groter! Verder ziet het er top uit! ;)
  Liefs.

  Beantwoorden
 6. Ceetje
  20 juni 2014 at 17:51 (6 jaar ago)

  Ik wist helemaal niet dat je zo’n leuke webshop hebt! Vooral het assortiment is echt heel leuk!!! De lay out vind ik heel duidelijk. Verbeterpunt zou kunnen zijn (maar dat is persoonlijk) de kleur van je logo is nu vrij hard/fel. En je meeste producten en inspiratie foto’s zijn zacht van kleur. Ik zou de love, piece and happiness tekens bv zacht roze, mintgroen en baby blauw doen. En tassen en schoenen zouden ook leuk zijn in je webshop. (bv van die leuke bamboo sleehak zomer slippers) . Ik doe heel graag mee met de winactie en volg je nu op alle kanalen. Succes met je webshop en een lekker weekend. Liefs Céline (aka Ceetje)

  Beantwoorden
 7. Sarah
  20 juni 2014 at 19:32 (6 jaar ago)

  Hoi Sanne!

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik volg je al langere tijd op Instagram, dus dat is geen probleem. En ook de Facebookpagina van je webshop like ik al een ruime tijd! Ik zit ook regelmatig op je webshop te kijken naar mooie dingen en het inspireert me om zelf ook meer te DIY’en. Natuurlijk is dat bij sommige dingen niet mogelijk, dus zou het toch fijn zijn om de actie te winnen uiteraard! ;-) Wat ik spijtig vind aan de webshop is dat er geen close-up foto’s zijn van sommige sieraden en ook “aanfoto’s” van sieraden zouden wel handig kunnen zijn. Dat geeft soms een duidelijker zicht van hoe groot de sieraden nu wel niet zijn of hoe een ketting nu precies valt. Verder vind ik het een erg fijne webshop!

  Liefs,
  Sarah

  Beantwoorden
 8. Kelly
  20 juni 2014 at 19:46 (6 jaar ago)

  Hoi sanne, ik doe graag mee. Wat ik erg leuk vind aan je webshop is de stijl van de accesoires die je verkoopt, daar hou ik echt van. Zoals al meerdere zeiden zou ik tassen en schoenen ook een leuke aanvulling vinden!

  Beantwoorden
 9. Michelle Kaiser
  20 juni 2014 at 19:48 (6 jaar ago)

  Wat een leuke en gezellige, noch kleurrijkere winactie met de sieraden heb je gemaakt. Leuk! Het voelt trouwens als een heel normale winactie, geen reclame. Dat vind ik dus al fijn en
  IK DOE MEE!!!

  Maar wat ik nog belangrijker vind is om jou te helpen door feedback te geven. Dus geef ik jou gewoon random punten met wat ik vind. Positief en negatief/ opbouwende kritiek staat door elkaar. Dan kan je daar rekening mee houden.

  * De eerste indruk als je shop open is goed. Ik heb hem net aangeklikt en ben bewust nog niet verder gaan klikken zodat je een oprechte mening hebt.
  * De indeling ziet er op het eerste oog goed uit. Maar zie ik wel: Bovenaan staat een leuke tekst over je webshop, maar misschien is het leuk om “het stukje persoonlijke tekst om jou beter te leren kennen” een beetje te verwerken in het openingstekst stukje.
  * Ik zie duidelijk categorieën.
  * Leuke sneak peeks met de foto’s
  * Vervolgens kan je de sieraden ALLEMAAL al bekijken. Hierdoor worden de categorieën onnodig. Ik zou daar, waar je nu alle sieraden al ten toon stelt alleen de sieraden laten zien die jij het meest verkoopt of de sieraden die NIEUW zijn. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat mensen gewoon even alle categorieën afgaan, gewoon om te kijken wat je hebt.
  * Je laat duidelijk betaalmethodes zien. Top.
  En omdat ik lekker eigenwijs ben ga ik dus op de categorieën kijken en niet op de 9 (+?) pagina’s.
  * Leuk vind ik dat ik gelijk per categorie kan kiezen (LP&H armbanden of Ibiza). Fijn. En leuk extra’tje.
  * je kan lekker snel iets aan je mandje toevoegen. Fijn! Handig.
  * Wat ik ook leuk vind is het uitgebreide assortiment
  * Duidelijk te zien wat er nog is en wat uitverkocht is.

  En dan wordt ik heel enthousiast;
  Je hebt FAB in je shop. OMG.
  En Colourswitch.
  Dus ja ik heb ook wel even een verzoekje; Wil je FAB. portemonnee’s en iPad cases verkopen? Is trouwens echt niet alleen in mijn eigen voordeel, maar FAB is niet bijzonder goed verkrijgbaar en betrouwbaar te vinden, maar bij jou is dat wel en ik denk echt dat je verkoopcijfers omhoog gaan vliegen (mede omdat ik dan over je ga schrijven, wat ik denk ik sowieso eens ga doen, ik heb opeens inspiratie gekregen hiermee).
  Ik vind het een top webshop. Duidelijk helder. Alleen dan deze puntjes:

  * De indeling ziet er op het eerste oog goed uit. Maar zie ik wel: Bovenaan staat een leuke tekst over je webshop, maar misschien is het leuk om “het stukje persoonlijke tekst om jou beter te leren kennen” een beetje te verwerken in het openingstekst stukje.

  * Vervolgens kan je de sieraden ALLEMAAL al bekijken. Hierdoor worden de categorieën onnodig. Ik zou daar, waar je nu alle sieraden al ten toon stelt alleen de sieraden laten zien die jij het meest verkoopt of de sieraden die NIEUW zijn. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat mensen gewoon even alle categorieën afgaan, gewoon om te kijken wat je hebt.

  Maar dat is nog wel een peulenschilletje toch? Ik ben gewoon enthousiast. Leuke webshop. Hopelijk heb je wat aan mijn feedback die ik heb gegeven. Al waren het meer complimenten. hihi.
  Succes met de winactie.

  Groetjes,
  Michelle

  Beantwoorden
 10. Chantal
  20 juni 2014 at 19:50 (6 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Top: mooie lay-out, hele leuke producten voor iedereen.
  Tip: ook foto’s plaatsen met iemand die producten aan/om heeft zodat je kan zien hoe het staat.

  Superleuke actie!!

  Liefs!

  Beantwoorden
 11. Lisanne
  21 juni 2014 at 07:28 (6 jaar ago)

  Hoi!
  Super leuke webshop! De layout/het design is lekker basic, waardoor de mooie kleurrijke producten goed tot hun recht komen! Verder is het super dat een bestelling vanaf €30 gratis wordt verzonden. Bij de meeste webshops is dit pas vanaf €50 of €100.
  Een klein verbeterpuntje: ik vind het persoonlijk altijd jammer om producten die “out of stock” zijn toch te zien. Best frustrerend om te moeten kijken naar te gekke ketting die niet langer te koop is. Is het mogelijk dat je je emailadres achterlaat, zodat je bericht krijgt zodra het desbetreffende product weer verkrijgbaar is?

  Keep up the good work!

  Liefs
  Lisanne

  Beantwoorden
 12. Meike
  21 juni 2014 at 09:15 (6 jaar ago)

  wat een super leuke winactie zeg!
  Ik vind je webshop er super mooi uit zien, mooie layout, overzichtelijk en goed georganiseerd! De enige kleine minpuntjes die ik had zijn dat je alleen hoesjes voor de iphone verkoopt, maar natuurlijk heeft niet iedereen een iphone ;) ook zou het ik heel leuk vinden als je iets van portemonnees ofzo zou verkopen, het is voor mij altijd een hele zoektocht om een beetje een praktische leuke portemonnee te vinden en ik denk dat die wel helemaal in het plaatje van love pieces & happiness past!

  Beantwoorden
 13. Stella
  21 juni 2014 at 13:35 (6 jaar ago)

  Ik heb even je webshop bekeken en wauw, wat ziet het er fantastisch uit. Ik was er nog niet eerder wezen kijken en ik had verwacht dat het zo’n standaard webshop was met een (saai) menu aan de zijkant enz., maar ik was blij verrast. Vind de kleuren mooi, layout is open en vrolijk en spreekt mij aan en zelfs in de teksten op je site merk ik dat je enthousiast en vrolijk bent :) Een toevoeging zou kunnen zijn dat de sieraden ook gefotografeerd worden wanneer ze gedragen worden door een model, maar eigenlijk is dat ook het enige. Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je webshop en mogen er nog heel wat jaartjes volgen! De winactie is ook erg gaaf, ik heb alle stappen gedaan :) Succes allemaal!

  Beantwoorden
 14. Dionne
  21 juni 2014 at 14:37 (6 jaar ago)

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Ik doe graag mee.
  Ik vind je webshop erg mooi, leuke items
  Wel vind ik de balk bovenaan een beetje onduidelijk. Mijn account etc. Deze is minder goed te lezen.

  Verder ga zo door!
  Diolifestyle@gmail.com

  Beantwoorden
 15. Mandy
  21 juni 2014 at 15:53 (6 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan! Super leuk! Ik doe mee, want je pakket is super leuk.

  Ik wil eerst zeggen dat ik je webshop heel erg leuk vind! Ik heb er een paar keer op gekeken, alleen nooit iets gekocht. Afgelopen winter was het net niet wat ik zocht. Je hebt na mijn idee nu meer artikelen in de verkoop, erg leuk! Ik denk dat het wel overzichtelijk is als je ook een kopje maakt met nieuw, mensen zijn altijd benieuwd welke producten je net nieuw binnen hebt. Ook zou ik de pagina namen ietsjes ander groeperen, ik zou sjaals bij Iphone en sale zetten, zodat alle sieraden bij elkaar staan. Eigenlijk zijn het maar kleine dingen, want alles ziet er gewoon super goed en verzorgd uit. Op nog veel meer jaren L,P&H!

  Beantwoorden
  • Mandy
   21 juni 2014 at 15:58 (6 jaar ago)

   En trouwens: ja leuk als je tassen gaat verkopen!!

   Beantwoorden
 16. Loes
  21 juni 2014 at 17:32 (6 jaar ago)

  Wat een super winactie! Ik doe mee! gefeliciteerd met je een jarig bestaan. Wat ik leuk zal vinden op je site als je een dag deal zou doen dus dat je bijvoorbeeld een ketting voor 1 dag voor iets minder verkoopt of een ander sieraad. Ik vind het leuk dat je als logo hebt een smile van happines een hard van love en een peace teken van peace

  Beantwoorden
 17. JolienM
  22 juni 2014 at 15:27 (6 jaar ago)

  Hi Sanne! Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van LP&H! En wat een toffe winactie :-) Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel vaker op de webshop heb gekeken (vooral als je artikelen plaatst met nieuwe producten etc., dat helpt dus in ieder geval wel, haha ;-), maar heb nog nooit echt iets gekocht. Ik kan dus niet zoveel zeggen over de levertijd, verpakkingen, kwaliteit en zo, maar ik denk dat ik nog niet tot een aankoop ben overgegaan, omdat er meerdere vergelijkbare webshops bestaan (die best veel aandacht op andere blogs krijgen) en ik dan dus moest kiezen tussen artikelen van verschillende webshops.

  Ik kan natuurlijk niet alles bijhouden, maar ik ken je webshop echt alleen door WeAreFashion, ben LP&H nog niet echt ergens anders tegen gekomen (probeerde trouwens de ‘In de media’ pagina te openen om te checken of dit echt zo was, maar daar krijg ik een 404 error pagina). Is iets meer bekendheid verwerven misschien een idee? Het kan in ieder geval niet liggen aan je lay-out, je aanbod of iets anders van de webshop zelf, want ik vind juist jouw webshop eruit springen qua design, overzichtelijkheid en persoonlijke uitstraling (andere webshops zijn vaak ‘massaler’, vind ik een stuk minder fijn. Kunt echt merken dat de webshop een verlengde van je blog is, leuk!

  Om een lang verhaal kort te maken: volgens mij heb ik geen goede reden om níet een bestelling te doen, haha. Ik volg je trouwens op instagram + facebook. Op naar de komende jaren, heel veel succes!

  Beantwoorden
 18. Axelle
  22 juni 2014 at 19:34 (6 jaar ago)

  Ooh ik doe graag mee! Ik vind dat je een hele mooie, maar ook overzichtelijke shop hebt. Bovendien is het assortiment altijd erg gevarieerd, en zijn de verzendkosten ook laag! :)

  Beantwoorden
 19. Rachel
  23 juni 2014 at 09:52 (6 jaar ago)

  Leuke winactie, daar doe ik zeker aan mee!

  Ik vind de webshop heel overzichtelijk, ook handig dat je op categorie duidelijk alles kan vinden. Je verkoopt ontzettend leuke producten een beetje in dezelfde stijl waardoor je dingen met elkaar kan combineren.

  Ik vind de roze balk boven in met ‘Mijn account’ & ‘Winkelwagen’ onduidelijk omdat de kleur lettertype weg valt in het roze.

  Nou bij deze heb ik alle 3 de punten gedaan!

  Beantwoorden
 20. melissa
  23 juni 2014 at 10:29 (6 jaar ago)

  Ik mis haaraccessoires voor mij en mijn dochter! Verder vind ik de webshop overzichtelijk. Verzendkosten zijn lekker laag. Levertijd is goed! Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en Instagram (melissamaas1984) en FB pagina ook geliked (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. melissa

  Beantwoorden
 21. zoe
  23 juni 2014 at 12:25 (6 jaar ago)

  ik doe mee!
  ik vind de layout echt heel leuk! en leuke spulletjes heb je in je webshop!
  Ga vooral zo door!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

  Beantwoorden
 22. jaimy
  23 juni 2014 at 12:30 (6 jaar ago)

  je hebt een hele leuke site mooi afgewerkt met al die kleurtjes fleurtjes en plaatjes
  net zo als je website met hele leuke spullen misschien ook leuk op een zonnebril te versieren en te verkopen voor in de zomer xxx jaimy
  ps je videos zijn geweldig

  Beantwoorden
 23. Myrthe
  25 juni 2014 at 00:37 (6 jaar ago)

  Wat een leuke winactie en trouwens ook webshop! Ik vind dat je webshop erg overzichtelijk is en een erg leuk thema heeft! Wat ook goed zit zijn de verzendkosten en tijd. snelle levering een geen grote verzendkosten. Wat misschien nog tips zijn is dat het misschien leuk is om pakketjes te verkopen om bepaalde armbandjes zelf te maken of om meerdere telefoonhoesjes verkopen voor verschillende telefoons. Dit zijn maar ideeën want ik vind je website leuk zoals hij is!!

  Liefs Myrthe

  Beantwoorden
 24. Mirne
  26 juni 2014 at 12:01 (6 jaar ago)

  Ik was nog nooit in je webshop geweest, wat stom! Hij ziet er heel erg goed uit, qua techniek of design heb ik geen opmerkingen eigenlijk. Je items vind ik ook heel erg leuk, als het mogelijk zou zijn zou ik nog meer keuze wel fijn vinden.

  Onderdelen als sjaals en telefoonhoesjes ben ik niet zo van, maar voor de kettingen kom ik zeker nog eens kijken!

  Beantwoorden
 25. Emma
  26 juni 2014 at 20:42 (6 jaar ago)

  Wat een gave winactie :) ik volg je al op instagram en facebook, maak graag kans op deze mooie prijs.

  Ik vind de lay-out van LP&H echt een pluspunt, het is overzichtelijk en alle categorieën zijn apart te bekijken, dat is fijn. Er is niet echt iets dat ik mis, maar wat misschien een leuke toevoeging zou zijn (weet niet of dat technisch gezien mogelijk is) is een ‘random’-pagina. Een beetje in de sfeer van “related products’ onderaan een productpagina, dat je een knop hebt en bij het vernieuwen een soort setje of een willekeurig product te zien krijgt. Ik heb zelf in ieder geval bij jouw webshop dat ik elk item leuk vind en dan wil zien :)
  Misschien zou je de mogelijkheid toe kunnen voegen om een berichtje te krijgen zodra een uitverkocht product weer op voorraad is? Voor jouzelf misschien ook wel handig, zodra mensen dat bericht aanvragen weet jij dat er vraag naar is. Het is misschien ook wel leuk om een reviewmogelijkheid toe te voegen, dat mensen bij een product een beoordeling kunnen achterlaten.
  Ik vind het in ieder geval heel leuk dat je assortiment zo breed is, alles is goed te zoeken en te vinden en ik vind vooral de “related products” onderaan dus een fijn onderdeel! Zo blijf ik eigenlijk doorklikken. Ik zie wel veel gouden sieraden, zelf draag ik eigenlijk alleen zilver, dus misschien zou je daar iets meer balans in kunnen zoeken in je assortiment (of als het kan producten in beide kleuren inkopen). Nog een pluspunt vind ik trouwens de meerdere betaalmogelijkheden en de lage verzendkosten :)

  Beantwoorden
 26. Lindsay
  27 juni 2014 at 16:21 (6 jaar ago)

  Dag Sanne, ik volgde je al op Instagram, nu ook op Facebook.

  Ik vind je webshop heel erg leuk omdat het iets van jezelf is. Je verkoopt niet alleen producten door, maar maakt een aantal juwelen ook zelf! Dat maakt je webshop aantrekkelijk en je onderscheidt je hierdoor ook van andere webshops.

  De vormgeving van je webshop vind ik fris en vrolijk, maar ook duidelijk! Je geeft steeds voldoende informatie mee, en ook de pagina ‘meten is weten’ vind ik erg handig.

  De producten zelf spreken mij zeker aan! Je kiest telkens voor hele kleurrijke items, die ik in fysieke winkels maar moeilijk kan vinden. Daarnaast is je aanbod ook uniek!

  Ik vind het ook positief dat je elk stuk van een uitgebreide beschrijving voorziet!

  Ik zou het wel leuk vinden mocht er van elk (zelfgemaakt) juweel een foto zijn van als je het aanhebt, om nog een beter beeld te krijgen ervan!

  In het algemeen heb ik dus alleen maar goede dingen te zeggen over je webwinkel. Doe zo verder!

  Groetjes,

  Lindsay

  Beantwoorden
 27. Julia
  29 juni 2014 at 14:25 (6 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Ik vind je site leuk vooral de armbandjes. Ik zou het leuk vinden als er een kit komt voor zelf armbandjes maken(is een idee) en misschien als er tassen komen.
  Liefs Julia

  Beantwoorden
 28. florentien padberg
  29 juni 2014 at 14:30 (6 jaar ago)

  hee x
  ik doe graag mee met de winactie ik vindt het super leuke items :)
  ik vind op je site de border heel leuk en alle dingen die je verkoop natuurlijk :)
  misschien dat je op meer manieren kunt betalen x
  xx

  Beantwoorden
 29. Anita H.
  29 juni 2014 at 17:05 (6 jaar ago)

  Ik heb heel kritisch naar jouw webshop gekeken. Meestal zie ik hier of daar wel een typefout, layout-minpuntje of iets dergelijks. Maar ik kan eigenlijk niets bedenken. Complimenten! Misschien nog wat aanvulling op assortiment in unikleurige items?

  Uiteraard doe ik graag mee aan de winactie.

  Beantwoorden
 30. Chantal
  8 juli 2014 at 17:56 (6 jaar ago)

  Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt? Ben echt heel benieuwd!

  Beantwoorden
 31. Rachel
  9 juli 2014 at 11:01 (6 jaar ago)

  Het is nu al 9 juli, en het filmpje zou 5 juli online komen.. Wanneer komt het filmpje met daarin de winnaar van dit pakket? :-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *