De WeAreFashion april winmaand ivm 4-jarig blog bestaan!

Afgelopen februari bestond mijn site alweer 4 jaar, jeetje wat vliegt de tijd! Vier jaar lang ben ik alweer aan het bloggen en voorzie ik jullie elke dag van nieuwe posts. Ik vind het bloggen nog net zo leuk als vier jaar geleden, misschien zelfs wel iets leuker omdat ik nu meer interactie heb met jullie, leuke samenwerkingen heb met PR bureaus en andere bedrijven en omdat ik de mogelijkheid heb om fulltime aan mijn blog te kunnen werken. Ik ben er dus ook nog lang niet zat van en ik vermoed dat ik nog heel wat jaren mee doorga, dit is pas het begin!

De afgelopen tijd had ik het erg druk en daarom is het vieren van mijn vierjarig blog bestaan er een beetje bij ingeschoten. Zonde natuurlijk, want vier jaar bloggen is natuurlijk niet niets en ik vind het ook leuk om jullie te bedanken. Want zonder jullie zou ik echt niet al vier jaar aan het bloggen zijn, had ik geen leuke samenwerkingen met bedrijven en had ik er ook echt niet fulltime aan kunnen werken. Daarom is het tijd om jullie in het zonnetje te zetten. Deze hele maand april staat dus in het teken van allerlei leuke winacties. Uiteraard verschijnen er ook gewoon  ‘normale’ artikelen maar tussendoor komen er ook wat toffe winacties online!

Om alvast een sneak peek te geven, dit zijn o.a. merken & bedrijven die iets beschikbaar hebben gesteld: Herome, Dove, Loavies, de Dochters van Piet, iHoesjes, Gosh etc. etc. Ik zou dus zeggen, hou mijn blog de komende maand goed in de gaten en wie weet win jij dan wel een te gekke prijs!

xxx