Bershka opent winkel in Groningen

Zoals jullie wel weten ben ik gek op Spaanse modeketens zoals Zara, Pull & Bear en Bershka. Ik bestel hier regelmatig mijn kleding en ik ben eigenlijk altijd tevreden over de kwaliteit en prijs. Al heel wat jaren heeft Zara een vestiging in Groningen maar binnenkort opent er ook een Bershka, daar ben ik erg blij mee en vast veel Groningers met mij…

De Bershka krijgt een pand aan de Vismarkt en wanneer de winkel precies opengaat is nog niet bekent, maar dat die komt dat is zeker! Ik hou jullie uiteraard op de hoogte en zodra ik het weer zie zitten om de stad in te gaan voor een heerlijke shopsessie zal ik zeker een bezoekje brengen aan deze leuke winkel.

Heb jij ook een Bershka in jouw stad zitten en wat vind jij van deze kledingwinkel?

 

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

29 Comments on Bershka opent winkel in Groningen

 1. femketje
  21 november 2013 at 00:07 (7 jaar ago)

  gaaf :D jammer dat ik totaal aan de andere kant van nederland woon maargoed, als ik een keer in groningen ben zal ik er zeker een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 2. Sarah
  21 november 2013 at 00:33 (7 jaar ago)

  YES :d nu alleen nog de primark en dan ben ik
  Een gelukkig mens

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  21 november 2013 at 06:33 (7 jaar ago)

  Gaaf! Ik ga er over 2 weken naartoe, maar dat is waarschijnlijk wel te vroeg voor de opening :(

  Beantwoorden
 4. Beautydagboek
  21 november 2013 at 07:52 (7 jaar ago)

  Ja de Bershka! Top dat hij ook naar Groningen komt! Inderdaad als de Primark ook nog naar het noorden komt ben ik helemaal in mijn nopjes ;)

  Beantwoorden
 5. Nynke-Boudien
  21 november 2013 at 09:02 (7 jaar ago)

  Wat fijn! Komt hij aan dat grote pand waar eerst een dure kledingzaak zat en daarna tijdelijk een aantal van die voordeelshops? Dat is echt een mooi en groot pand. Ik kijk er in elk geval naar uit!

  Beantwoorden
  • Cecarolien
   21 november 2013 at 13:23 (7 jaar ago)

   Ja daar dacht ik ook direct aan, aan dat pand!

   Beantwoorden
 6. Martina
  21 november 2013 at 09:22 (7 jaar ago)

  Jaaaaaa wat leuk! Nu nog een primark en dan ben ik blij ;)

  Beantwoorden
 7. Marieke
  21 november 2013 at 10:15 (7 jaar ago)

  Jaaa leuk! Ik had al gehoord dat ie ging komen doordat er ineens allerlei vacatures verschenen voor Bershka Groningen. Vroeg me al af waar ie gaat zitten, Vismarkt dus! Heel leuk :)

  Beantwoorden
 8. Sophie
  21 november 2013 at 11:47 (7 jaar ago)

  Aaah, goed nieuws!! En inderdaad, nog nog een Primark. Met eentje in Zwolle zou ik ook al tevreden zijn. :P

  Beantwoorden
 9. Tineke
  21 november 2013 at 12:15 (7 jaar ago)

  Wat leuk! Hier ben ik erg blij mee. Ik woon in Leeuwarden maar Groningen is leuker om te shoppen en het is ook erg dichtbij!
  Liefs

  Beantwoorden
 10. Emma
  21 november 2013 at 13:02 (7 jaar ago)

  Leuk nieuws! Mooie toevoeging aan de stad lijkt me :)
  Ze zijn in dat pand al een hele tijd aan het verbouwen en vroeg me al telkens af wat er in gaat komen, bedankt dus voor het nieuwtje!

  Beantwoorden
 11. Cecarolien
  21 november 2013 at 13:22 (7 jaar ago)

  O echt? Leukkkkk!!!

  Beantwoorden
 12. Fashion meets Beauty
  21 november 2013 at 17:58 (7 jaar ago)

  Hier heb ik ook een artikel aan gewijd op mn blog, maar ik kon ook geen datum vinden wanneer de winkel geopend wordt. Grappig dat jij ook uit Groningen komt, dat wist ik helemaal niet ^^

  Beantwoorden
 13. Marjolein
  22 november 2013 at 17:46 (7 jaar ago)

  Jaaaa echt zo leuk dat er een bershka in Groningen komt! Daar wacht ik echt al heel lang op. Love de winkel.

  Beantwoorden
 14. Jo
  25 november 2013 at 23:25 (7 jaar ago)

  5 december is het zo ver! Dan gaan de deuren open!

  Beantwoorden
 15. Maximee
  27 november 2013 at 14:37 (7 jaar ago)

  Super leuk !! :)
  Zag hem voor het eerst in Portugal, was vanaf toen weg van Bersha ♥♥
  volgens mij komt ie in het pand van de Bristol, zag het vanmiddag maar wel boven een andere winkel..!

  Geweldig nieuws :)

  Beantwoorden
 16. Paola
  2 december 2013 at 11:22 (7 jaar ago)

  Ik ben om eerlijk te zijn nog nooit bij de Bershka geweest.

  Beantwoorden
  • Jodie
   3 maart 2014 at 17:57 (6 jaar ago)

   Yeah, that’s the titkec, sir or ma’am

   Beantwoorden
  • Shidiq
   26 februari 2015 at 15:31 (5 jaar ago)

   Wow, that sounds great! This green and ppurle combination is amazing! I fell in love with green and ppurle about a week ago when one of my fellow teachers walked in to orientation with this adorable ppurle backpack which had this cool green shimmer, looked almost holographic! I’ve been planning to do a post dedicated only to this color combo and I’ll be sure to include this ensemble of yours in it (with your permission, of course)! Lovely!

   Beantwoorden
  • Vanessa
   29 maart 2015 at 04:48 (5 jaar ago)

   Yay! I’m so happy to hear you made it safely dairlng, and what lovely photos!! It definitely looks like a beautiful country. I would love to go on a trip by myself like that and enjoy the scenery and explore on my own. But there is just so much crime in America that I’d be to scared to go venturing out alone. Oh and Georgia has a policy of no alcoholic beverages sold on Sunday, and 99.9% of the shops we have are closed on Sunday as well. Sometimes Saturday, (which is stupid, because that’s mainly the busiest day of the week!) I’m rambling. I hope you’re having a blast dear! Keep us updated, oh and you look ravishing, as always!!xolyndsey of

   Beantwoorden
  • online colleges
   20 april 2015 at 18:03 (5 jaar ago)

   Oh, man. Now that you're one of us here in L.A. you're going to run into this one A LOT. I've actually had conversations with people who make 800 grand a year, and they don't think they're rich. What they really mean is "I know people who make more than I do, ergo I must not be rich." Part of it must be liberal guilt, or the idea that it's gauche to be considered wealthy.Or something. Me, I'd love to be rich. I'd never stop admitting it.

   Beantwoorden
  • Elvinette
   30 april 2015 at 05:17 (5 jaar ago)

   Glad yo hear you’re enjoying yuosrelf!! I don’t know if Germany is the only country where shops are closed Sunday, but it sure was inconvenient :S They could take so much more money from tourists if they were open lol! You would think that they would decide it was the smart thing to do – to remain open…. *shrugs*

   Beantwoorden
 17. Emma
  5 december 2013 at 15:12 (7 jaar ago)

  Ik zag zonet in de stad dat hij geopend is! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *