Maffe Marathon bij de Bijenkorf!

Even een kort berichtje tussendoor. Vanavond om 18.00 uur is namelijk de start van de Maffe Marathon van de Bijenkorf. De aftrap vindt plaats in de filiaal in Amsterdam, dus mocht je in de buurt zijn ga dan vooral even langs. Ze hebben namelijk een hele leuke actie tijdens de opening, je kunt namelijk kans maken op hele toffe prijzen. Hoe en wat? Lees snel even verder..

Tijdens de opening vallen er ruim 1000 ballonnen uit de lucht. Hierin zitter sleutels die de deur kunnen openen naar hele mooie prijzen. Drie prijswinnaars mogen met behulp van topstylisten Jetteke van Lexmond, Bodo Breg en Chantal Bles een nieuwe outfit aanschaffen met een waarde van maar liefst 750 Euro! Ook zijn er andere prijzen te winnen zoals een iPod en accessoires van merken zoals Seiko en Michael Kors.

Wat houdt de Maffe Marathon eigenlijk precies in? Tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf vind je tientallen premium merken tegen maffe prijzen. Zo zijn er toffe aanbiedingen voor merken zoals: Reiss, Michael Kors, Emporio Armani en Madame SuperTrash. De Maffe Marathon vind je bij alle filialen maar ook online op debijenkorf.nl. De Maffe Marathon is vanaf 26 maart (18.00 uur) tot en met 7 april.

 

Dit vind je vast ook leuk...

10 Comments on Maffe Marathon bij de Bijenkorf!

 1. Janne
  26 maart 2013 at 15:33 (7 jaar ago)

  Daar moet ik ook van gaan profiteren!

  Beantwoorden
 2. Michelle
  26 maart 2013 at 23:08 (7 jaar ago)

  Aaah wat leuk. Is nu al geweest, maar ik zou er denk ik sowieso niet heen gaan, zit hier niet ff in de buurt. -x

  Beantwoorden
 3. jersey boys musical new york city
  13 november 2017 at 14:39 (3 jaar ago)

  I happen to be writing to let you know what a cool encounter my child gained browsing your web site. She realized lots of pieces, with the inclusion of how it is like to have an ideal coaching nature to have certain people just comprehend a number of very confusing topics. You really exceeded readers’ expectations. Many thanks for coming up with the priceless, dependable, explanatory and unique guidance on the topic to Evelyn.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *