Nieuwe layout!

Nieuwe layout!

Na heel wat uurtjes zwoegen (vooral mijn vriend), presenteer ik aan jullie mijn nieuwe layout. Ik ben gegaan voor strak, simpel en meer volwassen. Mijn vorige layout heb ik toch wel bijna drie jaar gehad en ik vond het gewoon tijd voor iets anders. En anders is die zeker, naast dat die strakker, simpeler en meer volwassen is past die ook beter bij ‘nu’ en is die gewoon meer van deze tijd…

Ik ben in ieder geval helemaal blij en ik ben dan ook erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Hoe excited ik ook ben, ik vind het ook reuze spannend want jullie zijn immers diegene die mijn blog (hopelijk) dagelijks bezoeken en er dus tegenaan moeten kijken. Laat dus vooral even in de comments weten wat je ervan vindt. Mochten jullie nog foutjes (of andere gekkigheden) in de layout ontdekken, ook dat hoor ik graag!

Het leuke van deze nieuwe layout is dat je gewoon door kunt scrollen, je hoeft dus nooit meer volgende/vorige pagina te doen en je kunt gewoon eindeloos naar beneden scrollen. Voor de rest zou ik zeggen, kijk gewoon rond en veel plezier op mijn ‘nieuwe’ blog!

Morgen komt er ter ere van mijn nieuwe layout een hele toffe en vette winactie, dus kom vooral morgen eventjes terug!