Onbeperkt online met Hi PrePay

Wist je dat steeds meer prepaid klanten een smartphone hebben? Bij een smartphone denk je waarschijnlijk aan een duur toestel maar gelukkig worden ze steeds goedkoper. Doordat smartphones goedkoper worden is het helemaal niet per se meer nodig om een abonnement te nemen en is prepaid een super goed alternatief. Maar zoals je waarschijnlijk zelf ook ervaart gebruik je je telefoon waarschijnlijk vooral om te internetten en whatsappen en dan lijkt prepaid op het eerste gezicht niet zo heel handig. Gelukkig heeft Hi nu iets nieuws namelijk ‘Onbeperkt online met Hi PrePay‘ waardoor het dus wel mogelijk is om te internetten voor weinig geld…

Heb je een smartphone met prepaid dan herken je vast wel het probleem dat je altijd maar aan het zoeken bent naar een gratis WiFi spot, heel vermoeiend! Eigenlijk is het veel fijner als je met je smartphone overal gebruik kunt maken van het internet zonder dat je tegoed elke keer opraakt. Sinds eind juli heeft Hi PrePay een nieuwe internetbundel geïntroduceerd ‘Onbeperkt online met Hi PrePay’ en hiermee kun je onbeperkt internetten met een snelheid van 128 Kb/s voor €7,50 voor 31 dagen. Deze snelheid is perfect voor twitter, facebook, whatsapp en andere social media en ook je favoriete blogs kun je hiermee zonder problemen lezen. Tegenwoordig krijgen ook steeds meer blogs speciale mobiele versies waardoor het nog makkelijker is om met je smartphone websites te bezoeken. Zo kun je zelfs tijdens de pauzes, tussenuren, in de bus etc. helemaal up to date blijven en hoef je je nooit meer te vervelen!

Het ‘Onbeperkt Online met HiPrepay’ is dus echt helemaal ONBEPERKT. Elke 31 dagen betaal je €7,50 en hiermee kun je zoveel internetten als je wilt en heb je alle kosten onder controle. Meer info hierover lezen, ga dan naar hi.nl/prepayonline.

(Advertorial)

 

62 Comments on Onbeperkt online met Hi PrePay

 1. Ashleey
  11 september 2013 at 13:25 (9 jaar ago)

  heelhandig!!:D

 2. Stephanie
  12 september 2013 at 00:12 (9 jaar ago)

  Voor prepay is het heel nice :). Goede aanbieding! Ik schaf m’n telefoon alleen altijd aan inclusief abbo!
  Helaas heb ik een hekel aan Hi gekregen sinds ik 3 jaar klant ben geweest! Nu ook 3 jaar klant geweest van Telfort (ook een ramp) en nu dus richting KPN gegaan. Ik ben benieuwd :P.