Win 50 Euro shoptegoed voor Lovepiecesandhappiness.nl

Deze dinsdag wil ik beginnen met een leuke winactie waarmee jij kans maakt op 50 Euro shoptegoed voor Love, Pieces & Happiness. Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten heb ik sinds kort een eigen shop geopend en ik ben hier erg blij mee. Om mijn blijdschap te delen heb ik een leuke winactie bedacht. Wil je kans maken op maar liefst 50 Euro shoptegoed, lees dan snel even verder…

Mijn shop heeft op dit moment veel verschillende producten, van armbanden tot aan sjaals. Er is in ieder geval genoeg keuze en ik denk dat bijna iedereen wel wat leuks zou kunnen vinden. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like dit bericht op Bloglovin (en volg mijn blog als je dat nog niet deed)
 • Like LP&H Facebook pagina 
 • Plaats de volgende tweet op Twitter: Ik wil kans maken @WeAreFashion op 50 Euro shoptegoed voor http://lovepiecesandhappiness.nl
 • Vertel bij de comments dat je meedoet en wat je van mijn webshop vindt. Wat vind je leuk, wat vind je minder leuk etc. Ik probeer uiteraard mijn webshop te verbeteren en daarbij kan ik heel goed jullie feedback gebruiken. Dus alvast bedankt!
Meedoen kan tot en met dinsdag 27 augustus, heel veel succes!

110 Comments on Win 50 Euro shoptegoed voor Lovepiecesandhappiness.nl

 1. Ashleey
  13 augustus 2013 at 10:11 (9 jaar ago)

  Lieve sanne, ik heb alles gedaan en nu nog een reactie met wat ik van je site/webshop vind. Als eerst vind ik het super vet dat je een eigen bedrijfje bent gestart. De sieraden die je verkoopt zijn super leuk en heel vrolijk en voor ieder wat wils. Minpunten heb ik eigenlijk niet. Je bent pas net begonnen en ik vind het er al erg overzichtelijk uit zien! 😀

 2. Saai Wordt Leuk
  13 augustus 2013 at 10:26 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Ik heb alles al gedaan, dus nu nog de reactie. Ik vind het ten eerste super tof dat je je eigen webshop begonnen bent! En dat er vaak nieuwe items bijkomen! Ik heb laatst de beige kleurige horloge met die rose gouden details besteld. De horloge was er erg snel, dus over de bezorging en over de tijd dat ‘ie onderweg is valt niet te klagen! Ik heb eigenlijk geen minpunten of dingen die ik niet goed vind. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen! Ik ga nog een artikel schrijven op mijn blog over Love, pieces & happiness, vanmiddag zal het artikel online komen op http://www.saaiwordtleuk.nl!

 3. Jennifer de Smidt
  13 augustus 2013 at 10:46 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Ik ben super Enthousiast over jou webshop! Het is echt mijn winkel, en alle sieraden passen echt bij mij.
  Ik denk dat iedereen er wel wat leuks kan vinden! En over de prijzen heb ik al helemaal niks te klagen.
  Je webshop is lekker overzichtelijk, en erg prettig.
  ik moest lang na denken over een minpunt en die is dat er teveel leuke dingen zijn 😉
  In één word super leuk! Ga vooral zo door met je shop

 4. Desirée
  13 augustus 2013 at 11:36 (9 jaar ago)

  Ik vind je webshop erg mooi en overzichtelijk, vol met leuke en kleurrijke producten waar ik wel vrolijk van zou worden 😉
  Ik heb geliked op BL en een tweet verstuurd. Je shopje liken op FB deed ik al 😉

 5. Myrthe
  13 augustus 2013 at 12:08 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een geweldige winactie! Ik vind je webshop super, dus ik zou het te gek vinden om te winnen. Ik vind het zo tof dat je naast een eigen blog ook een webshop hebt, echt knap dat je het ook zo goed kan volhouden naast elkaar. Ik zou echt niet weten wat je zou kunnen veranderen aan je webshop, ik vind ‘m heel overzichtelijk en er erg mooi uitzien Ook vind ik het fijn dat er vaak nieuwe sieraden komen, zo blijft het vernieuwend en iedere keer weer anders als je er een kijkje op neemt. Oh en dit mag ik ook niet vergeten: de foto’s + lay-out zijn echt prachtig! Dat is ook zeker twee pluspunten aan je webshop, als ik deze allebei niet mooi vind bij een webshop klik ik al snel weg maar dat is bij jouw webshop zeker niet het geval. Ik heb alles gedaan: ik volg je op Bloglovin (en natuurlijk geliked), ik like Love, Piece and Happiness op Facebook (150e liker) en ik heb het getweet (link: https://twitter.com/MyrtheHoekstra/status/367224724129984513) 🙂

 6. femketje
  13 augustus 2013 at 12:44 (9 jaar ago)

  awesome winactie ik doe mee 😀 ik volg en ben de 12e like via bloglovin en natuurlijk volg ik ook de FB en twitter met hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/367234718283997184

  wat ik vooral leuk vind is dat je veel diverse dingen gebruikt en veel verschillende kleuren! de productfoto’s zien er strak uit en dat zorgt er wel voor dat je langer blijft kijken 🙂 ook zijn de prijzen die je vraagt goed betaalbaar ^^

 7. Lianne
  13 augustus 2013 at 13:23 (9 jaar ago)

  Ten eerste vind ik het heel erg leuk dat je een webshop geopent hebt, en dat je daarnaast ook nog blogt en filmpjes maakt! De webshop ziet er leuk en vrolijk uit, met veel verschillende spullen. De webshop past ook erg bij je blog. Eigenlijk heb ik niets aan te merken op je webshop, denk ik want ik kan niks vinden wat mij stoort, wat ik een pluspunt vind is dat je erg uitgebreid schrijft over hoe de levering en de tijd is zeg maar. Ik vind de armbanden en horloges het leukste. Een idee Misschien kun je nog tassen gaan verkopen later? Dan is het helemaal compleet!
  Groetjes Lianne

 8. Janilee.
  13 augustus 2013 at 13:44 (9 jaar ago)

  Ten eerste: wat een leuke winactie!

  Je webshop vind ik mooi en overzichtelijk. Alles is duidelijk aangegeven en is door iedereen te begrijpen. Ook vind ik het een pluspunt dat je een bescheiden collectie hebt, het is niet zo massaal. Daardoor voelt het ook echt als een persoonlijke webshop, en niet zo commercieel. De prijzen zijn, niet geheel onbelangrijk, ook heel betaalbaar! En het allerbelangrijkste: Liefde! Het spat ervan af dat je zo veel liefde hebt gestopt in de sieraden en de webshop 🙂

  Ik gun het je zo dat dit een succes gaat worden, want dat verdien je!

  Groetjes Janilee

 9. Dat Zit Wel Snor
  13 augustus 2013 at 14:05 (9 jaar ago)

  Ik doe zeker mee. Ik vind je webshop heel leuk. Ik heb aan alles voldaan (behalve twitter want dat heb ik niet). Ik vind de ibiza armbanden uit je webshop heel leuk samen met de neon accenten. Dat past heel goed bij jou wat de webshop erg persoonlijk maakt. De oorbellen en ketting lijn vind ik nog niet passen bij de armbanden. Misschien kan daar ook neon accenten aan toevoegen.
  Liefs, Renate

 10. Jessy
  13 augustus 2013 at 14:14 (9 jaar ago)

  Jouw webshop zit zeker wel snor -inspiratie van Renate hierboven-.
  Ik zal eerst beginnen met de tips en daarna de tops 🙂 Het eerste wat ik doe als ik een webshop bezoek is de hele collectie als een geheel zien. Dat kan meestal als je i.p.v. 10 artikelen per pagina dan “alles” aanklikt. Dat is het eerste wat ik erg mis aan de webshop. Misschien een detail, maar voor mij eerlijk gezegd wel wat storend haha!
  Ten tweede zijn sommige foto’s wat somber zoals die van de purple statement earrings.
  Verder heb ik denk ik niks meer te klagen! 🙂
  Tops zijn het spelen met felle kleuren en leuke attributen, zoals in de slideshow op de hoofdpagina. De duidelijke categorieën en het concept in het algemeen is erg leuk en fris!
  Ik hoop dat dit jou helpt haha. Alle stappen heb ik nu gedaan dus ik doe zeker mee 🙂
  Liefs, Jessy

 11. Kimberly
  13 augustus 2013 at 14:26 (9 jaar ago)

  Hey Sanne,

  Leuk dat je een winactie houdt voor in je shop.
  Ik heb pas al een horloge bij je besteld en ik vind heel veel dingen leuk dus ik doe mee!
  Ik heb niks te klagen, het duurde wel een weekje voor ik mijn horloge had maar goed ik woon ook in België dan duurt het altijd langer..
  Je shop is overzichtelijk en ik hou van de kleurtjes!
  Doe zo verder, veel succes nog!

  Kimberly

 12. Simone
  13 augustus 2013 at 14:44 (9 jaar ago)

  Hi Sanne!
  Super toffe win actie! Ik doe zeker mee 🙂 Ik heb alleen mijn twitter afgeschermd voor niet-volgers.. vandaar dat je denk ik mijn tweet niet kan zien, ik heb de tweet wel geplaatst! Toch hoop ik ook een kans te maken op deze geweldige prijs. Wat mij als eerst opvalt is dat je een onwijs mooie lay-out hebt op LP&H. Jong, fris, vrolijk, overzichtelijk en kleurrijk! Iets wat ik heel erg leuk vind! Ik heb op je webshop echt naar fouten lopen zoeken! Alles ziet er goed uit. Misschien staat het wel mooier op je site om alles in 1 lettertype te houden.. Maar dat is mijn persoonlijke smaak 🙂 Ik wens je heel veel succes toe met de webshop!
  Liefs, Simone

 13. Brenda
  13 augustus 2013 at 14:53 (9 jaar ago)

  Ik volg je al een hele tijd op bloglovin

 14. Kim
  13 augustus 2013 at 15:35 (9 jaar ago)

  Hee,
  Ik heb alles gedaan behalve twitter, omdat ik dit niet heb.
  Ik heb al een aantal keer rond gekeken op de site. Ik vind het een super duidelijke en heldere site.
  Het enige wat ik niet kan vinden is bijvoorbeeld de Facebookpagina (of ik moet er overheen kijken) hihi
  Voor de rest vind ik de webshop echt super, het is duidelijk en er is veel keuze in de artikelen.
  Echt super ga zo door!!

 15. birgit
  13 augustus 2013 at 18:59 (9 jaar ago)

  hoi!
  wat een leuke winactie zeg, ik doe graag mee! Er is keus uit zoveeel mooie dingen maar ik weet al precies wat ik wil,
  zeker en vast zo’n prachtig gouden horloge! ik ben er al helemaal weg van! en die armbandjes zijn ook allemaal heel gaaf !

  Ik volg je al bij bloglovin en ik heb de pagina op facebook geliked.
  Ik heb je tweet ook geplaatst (TalkToBirgit) is mijn naam op twitter. & op facebook Birgit Depoorter

  en is dit jou webshop? dat is wel cool hoor!
  Liefs Birgit x

  • Birgit
   20 augustus 2013 at 17:33 (9 jaar ago)

   hoi, ik zei de vorige keer dat ik geen verbetering wist en nu ook nog niet, maar ik weet wel iets leuks als extra: je kan bv. Product van de week in de spotlight zetten. Elke week een ander product. dat lijkt me super 😉 xxx

 16. Dionne
  13 augustus 2013 at 19:00 (9 jaar ago)

  Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee, ik heb alles gedaan
  Wat ik zo leuk vind is dat je mooie sieraden verkoopt die niet belachelijk duur zijn.
  Daarbij vind ik het leuk dat je mee gaat met de trends.

  Ga zo door!

 17. tahitti
  13 augustus 2013 at 19:30 (9 jaar ago)

  woaaaw je eigen webshop? Hoe cool is dat?!
  Ik doe alvast mee met je actie hoor!
  Die armbandjes zijn super, en de oorbellen en hrologes woaaw, dat horloge met het roze bandje

  ik heb het artikel geliked en je tweet getweet op de naam ‘tahittigirl’

  doei! Xxx

 18. Robin
  13 augustus 2013 at 19:50 (9 jaar ago)

  Hee, wat een leuke winactie!
  Ik vind dat je shop er overzichtelijk uitziet, maar ik zou het leuke vinden als mensen “reviews” bij een product zouden kunnen geven. Aantal hartjes + bericht bijvoorbeeld.
  Je gaat goed mee wat ‘in’ is en absoluut niet duur, helemaal top dus!
  Ik doe dus graag mee.
  Liefs, Robin

 19. Nem
  13 augustus 2013 at 21:02 (9 jaar ago)

  Ik heb alles gedaan (Nem heet ik bij alles, dat vind je wel) en ik vind het een frisse shop om te zien.
  Ook wel leuk dat je geen enorme collectie hebt maar het gewoon lijkt (of is) dat alles jou persoonlijk ook aanspreekt, dat maakt wel dat ik eerder iets zou bestellen hier dan ergens anders. Ik heb niks op je shop aan te merken!

 20. Steph
  13 augustus 2013 at 21:09 (9 jaar ago)

  Hee Sanne,

  Wat leuk dat je dit doet! Dit is dé ultieme manier om reclame te maken voor je shop; je introduceert namelijk je producten bij iemand die er dan weer positieve feedback op kan geven en het door kan spelen naar anderen 🙂
  Ik heb gedaan wat je vroeg: geliked op BL, getweet op Twitter, en het laatste deeltje komt nu hier te staan.

  Ik vind je shop echt tof! Net als meerdere bloggers ben jij je eigen persoonlijke winkeltje gestart, maar wat jouw webshop nog bijzonderder maakt, is dat jij ook daadwerkelijk alle sieraden zelf, met de hand, maakt. Hier gaat zoveel werk, tijd en moeite in zitten, maar dat is juist het leuke eraan. Je laat op die manier zien dat je echt iets voor anderen wilt doen, en dat je graag je tijd in anderen wilt steken om hen blij te maken. Ondanks dat je de spulletjes zelf maakt, vind ik de prijzen reuze meevallen! Je hebt vanalles wat in je shop, en het is allemaal heel betaalbaar.
  Ik kan dus ook geen minpunten bedenken.. Ik heb ontzettende bewondering voor je, dat je, naast het werk dat je in je blog stopt, ook nog eens zoveel tijd in je webshop steekt. Blijf zo doorgaan meid, top!!

 21. Janna
  13 augustus 2013 at 23:09 (9 jaar ago)

  Ik vind je site erg netjes en overzichtelijk, je hoeft niet te zoeken om dingen en dat is erg prettig.
  Een klein minpuntje is dat er bij sommige sieraden een schaduw achter zit. Dat is soms wel irritant net alsof je dubbel ziet haha! Maar dat is ook het enige erg klein minpuntje! Verder super! en ook erg leuke kleuren!

  X

 22. Wiep
  13 augustus 2013 at 23:41 (9 jaar ago)

  Hoi!
  Ik wil heeel graag meedoen aan je winactie! Ik vind je site en je webshop echt super leuk, je webshop heeft een hele leuke layout, heel vrolijk, deze past goed bij de dingen die je verkoopt. Ik vind het heel leuk dat je veel dingen uit je webshop zelf maakt, zo besteed je echt aandacht aan de producten die je verkoopt. Ook vind ik het meten is weten heel erg leuk, zo heeft niemand een te grote/kleine armband, hier is goed over nagedacht! Ik zoek naar verbeterpunten maar kan er eigenlijk geen vinden..
  Keep up the good work! Je bent een grote inspiratie!

  xxx Wiep

 23. Macha
  14 augustus 2013 at 09:57 (9 jaar ago)

  hoi Sanne!
  leuke webshop zeg! ik ben nog steeds verbeterpuntjes aan het zoeken, maar ik vind hem al leuk opzich. Het heeft een frisse uitstraling en past perfect bij de producten dat je verkoopt. Leuk trouwens dat je zelf armbanden maakt. Ze zien er zo fleurig uit.

  Ik heb mijn keuze uit je webshop al gemaakt!

  Ik heb alles gedaan behalve de tweet, want helaas heb ik geen twitter. Hoop dat dit niet erg is?
  veel liefs
  Macha x

  • Macha
   14 augustus 2013 at 10:11 (9 jaar ago)

   omdat ik twitter niet heb, heb ik me geabbonneerd op je youtube kanaal!
   liefs Macha

 24. Amber
  14 augustus 2013 at 15:25 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne!
  Wat leuk dat je dit doet, ik doe zeker weten mee. Ik mag van mijn ouders nog niet online kopen (echt sneu!) omdat ze het een heel geregel vinden met het geld enzo… Maar als ik shoptegoed heb, heb ik daar natuurlijk geen last van! Ik heb het meteen gevraagd aan mijn ouders en dan mag het wel. Ik heb alles gedaan wat je moest doen, alles om dit te winnen! Wat je webshop betreft: ik vind echt dat je heel erg leuke spulletjes verkoopt. Jouw stijl ligt echt heel dicht bij de mijne qua asssecoires, ik vind echt alles, zonder uitzondering, mooi wat je verkoopt in je shop. Dan wil ik je ook nog feliciteren met het opstarten van zo’n prachtige webshop. Prachtige lay-out, prachtige alles. Echt waar, proficiat Sanne!
  Xoxo Amber

 25. Lies
  14 augustus 2013 at 16:15 (9 jaar ago)

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je shop helemaal geweldig vind. Jij hebt gewoon een hele leuke en vooral ook mooie stijl als het om kleding en accessoires gaat en dat zie je in de shop terug. De layout van je shop is ook heel mooi en overzichtelijk en dat je vaak nieuwe producten toevoegt vind ik ook zeker een pluspunt. Ik zou zo snel niet iets weten wat ik minder leuk vind aan de shop. Ik doe ook graag mee aan winactie. Via Bloglovin volgde ik je al en heb het artikel geliked. De Facebook pagina had ik ook al geliked. Via Twitter heb ik de zin getweet en dit is de link ervan : https://twitter.com/BYED_Lies/status/367650166460796928

 26. Meike
  14 augustus 2013 at 16:22 (9 jaar ago)

  heey lieve sanne,
  echt super leuk dat je dit doet!
  Ik kan zeker zeggen dat ik je webshop helemaal geweldig vindt, ga zo door!
  Ik vind de dingen die je verkoopt super leuk en de site heel overzichtelijk
  als ik toch een minpuntje/tip moet geven zou het zijn dat de armbandjes een beetje raar zijn ingedeeld:
  Misschien kan je beter ook een catogorie met alle armbandjes doen, dat zou ik heel fijn vinden
  xxx Meike

 27. Jana
  14 augustus 2013 at 17:38 (9 jaar ago)

  hya Sanne! =)

  Ik heb net je webshop even gechecked, en hij ziet er super uit! Die armbandjes zijn echt mooi! wat leuk dat je die gewoon zelf maakt!

  Voorlopig heb ik niet echt iets aan te merken aan je site:
  * lay- out is mooi
  * goeie schikking want je hebt categorieën

  Ik ben vooral gek op je ibiza armbanden & horloges, woaaw wat zijn die mooi, vooral die met steentjes aan de rand.
  Daar zou ik zeker graag een kans voor krijgen om te winnen.

  byeeez Jana x

 28. hannah
  14 augustus 2013 at 17:59 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne, vanaf ik deze actie zag kon ik niet wachten om mee te doen!
  ik volg je met bloglovin en facebook als hannah065 en ik heb je aartikel geliked.
  Alle producten zien er top uit, ik kan haast niet kiezen.

  Hopelijk maak ik een goede kans
  vele groeten 🙂

 29. Zoë Veenstraa
  14 augustus 2013 at 18:18 (9 jaar ago)

  hoi
  je shop is echt helemaal het einde! Dit zou ik ook wel willen, een eigen webshop.
  Onze smaak is zo gelijkaardig! Dat roze tasje op je pagina vind ik super!
  Ik doe dus zeker mee
  Via Bloglovin volg ik je al ((2 789 ste liker ) en heb het artikel geliked. En ook op facebook,
  xxx Zoë xxx

 30. Lisa
  15 augustus 2013 at 12:37 (9 jaar ago)

  Ik heb alles gedaan om mee te kunnen doen en min reactie op je webshop is:
  Ik vindt het echt een GEWELDIGE webshop met superleuke producten. De vele sale’s die je al hebt gegeven zijn ook super leuk en ik hoop alleen nog maar dat je webshop heel groot wordt en dat je veel klanten zult krijgen 😀

 31. lisa v Dijk
  15 augustus 2013 at 14:36 (9 jaar ago)

  ik doe mee !
  wat ik leuk vindt aan je webshop is dat je , je eigen gemaakte producten verkoopt.
  zo ver ik zie kan ik niets ik vinden van ik wat minder vindt.

 32. Noirperle
  16 augustus 2013 at 23:34 (9 jaar ago)

  Ik doe mee want ik vind je armbandan oa zo geweldig!!!!

  Wat je kan verbeteren aan je shop is bijv een facebookplekje toevoegen net als op je site. Dan kunnen mensen het ook liken.

  Ik vind de stijl heel erg mooi, dus ga door met mooie werk. Ik geloof in jou!

  Ik heb overal verschillende namen dus ik weet niet hoe je daar achter gaat komen.

 33. Anita H.
  19 augustus 2013 at 00:40 (9 jaar ago)

  Ik doe graag mee.

  Tja, als ik dan een minpuntje moet noemen…. de horloges zie ik liever afgebeeld zonder de armbandjes erbij. Zo kan ik een beter beeld vormen c.q. de exemplaren met elkaar vergelijken. Verder prima! Niet alles is mijn smaak, maar er staan mooie dingen tussen.

 34. Yasmine
  19 augustus 2013 at 17:24 (9 jaar ago)

  Leuke winactie! Ik vind dat je site een beetje onoverzichtelijk is. Het zou bijvoorbeeld handig zijn als je meerdere ‘tabbladen’ toevoegt met elk een soort sieraad dat je verkoopt. Dus een pagina met arbanden een pagina met oorbellen etc. Ook vind ik dat je sieraden soms een beetje prijzig zijn. Aangezien je ze zelf maakt, denk ik dat het goedkoper kan. Verder vind ik je webshop heel leuk. Je hebt een mooie lay-out en hele mooie sieraden. Ik vind het heel knap dat je die allemaal zelf maakt!

  Liefs, Yasmine

 35. Marjan
  20 augustus 2013 at 17:11 (9 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Je site is echt super leuk!
  Lekker vrolijk met al die mooie kleuren.
  Je sieraden zijn ook prachtig, en kleurrijk!
  Sommige sieraden vind ik wel wat duurder geprijsd, maar de rest ziet er top uit!

  Liefs,
  Marjan

 36. gertine
  20 augustus 2013 at 18:52 (9 jaar ago)

  heeyy sanne
  ik doe mee met je actie!!!
  wat ik leuk vindt aan je site is dat je zulke leuke dingen verkoopt, en ook voor niet veel geld.
  minder leuk vind ik… niks!! ik vind het een geweldige webshop!!
  xxxx

 37. Zoë
  21 augustus 2013 at 10:35 (9 jaar ago)

  Ik doe mee! Je webshop ziet er heel erg leuk uit, en heb er verder geen kritiek op te leveren! Ga zo door zou ik zeggen!

 38. kim
  25 augustus 2013 at 21:00 (9 jaar ago)

  Hele leuke winactie! Weet wel wat leuke dingetjes van de site 🙂
  Ik heb alles gedaan wat moest; twitter: Justnailpolish fb: Justnailpolishes Justnailpolishes en ik volg op bloglovin + like

  Ik vind de site netjes en overzichtelijk, wel is er helaas nog niet zo heel veel keus, maar dat komt vast nog allemaal !! Heb dus niet echt opmerkingen ofzo!

  xx

 39. Zoë
  31 augustus 2013 at 18:06 (9 jaar ago)

  hoi, is de winnnaar al bekend?

 40. fleur desmet
  1 september 2013 at 11:12 (9 jaar ago)

  hallo, ik doesuper graag mee met je actie.
  Er zitten hele leuke spulletjes tussen! mijn keuze is vlug gemaakt !
  ik heb alles gedaan, hoop nog kans te maken xxxx

 41. Julia
  2 maart 2014 at 15:05 (8 jaar ago)

  ik doe mee en ik hoop dat ik win ..

 42. franceca c.
  8 maart 2014 at 07:57 (8 jaar ago)

  Ik doe sowieso mee! Zit al heel lang te wachten op zondqg ik hoop dat ik win!! En ik zou het ook heel leuk vinden voir de andere meiden ik heb alles gedaan!!