Win een ‘To Die For’ bikini!

Win een ‘To Die For’ bikini!

Vandaag heb ik voor jullie een super leuke winactie, zo’n eentje waarvan je al een klein beetje in de zomerstemming komt. Want zeg nou zelf, dat hebben we toch wel een beetje nodig gezien het slechte weer van de afgelopen weken. Vanaf vandaag maak je namelijk kans op een ‘To Die For’ bikini, lees snel verder om er achter te komen wat je hiervoor moet doen…

Ik schreef zo’n twee weken geleden een artikel over mijn ‘To Die For‘ bikini die ik mocht uitzoeken voor een ‘review’ op mijn blog. Dit deed ik en jullie reacties waren allemaal erg positief, dat viel het merk ook op en daarom willen ze ook één van jullie blij maken met een bikini naar keuze. Hoe leuk is dat?!

Wil je kans maken op een bikini van To Die For, doe dan de volgende drie dingen:

  • Like de Facebook pagina van To Die For
  • Volg mijn blog en like dit bericht op Bloglovin
  • En laat beneden hier bij de comments achter welke bikini jij graag zou willen hebben en waarom.
Meedoen kan tot en met volgende week vrijdag 31 mei, de winnaar kiezen de mensen van To Die For. Zorg trouwens even dat je een geldig mailadres invult bij de comments. Good luck!