Win een ‘To Die For’ bikini!

Vandaag heb ik voor jullie een super leuke winactie, zo’n eentje waarvan je al een klein beetje in de zomerstemming komt. Want zeg nou zelf, dat hebben we toch wel een beetje nodig gezien het slechte weer van de afgelopen weken. Vanaf vandaag maak je namelijk kans op een ‘To Die For’ bikini, lees snel verder om er achter te komen wat je hiervoor moet doen…

Ik schreef zo’n twee weken geleden een artikel over mijn ‘To Die For‘ bikini die ik mocht uitzoeken voor een ‘review’ op mijn blog. Dit deed ik en jullie reacties waren allemaal erg positief, dat viel het merk ook op en daarom willen ze ook één van jullie blij maken met een bikini naar keuze. Hoe leuk is dat?!

Wil je kans maken op een bikini van To Die For, doe dan de volgende drie dingen:

 • Like de Facebook pagina van To Die For
 • Volg mijn blog en like dit bericht op Bloglovin
 • En laat beneden hier bij de comments achter welke bikini jij graag zou willen hebben en waarom.
Meedoen kan tot en met volgende week vrijdag 31 mei, de winnaar kiezen de mensen van To Die For. Zorg trouwens even dat je een geldig mailadres invult bij de comments. Good luck!

52 Comments on Win een ‘To Die For’ bikini!

 1. Britt
  24 mei 2013 at 14:15 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Ik ben nog hard op zoek naar een nieuwe bikini, dus dit komt goed uit, ik ga degene nemen die me meteen opviel, namelijk de Lola. Ik heb geliked op facebook en bloglovin!

  Liefs, Britt

 2. femketje
  24 mei 2013 at 14:19 (10 jaar ago)

  gaaf ik doe mee πŸ˜€ ik volg en like via bloglovin en ik like de FB

  ik vind die lola bikini ook wel erg gaaf dus daar gaat mijn keuze naar uit πŸ˜€ de strikjes aan het broekje zijn zo cute!

 3. Chantal
  24 mei 2013 at 14:32 (10 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Perfect voor de zomer. Ik ga ook voor Lola, maar dan wel met het broekje die jij hebt geplaatst met de strikjes, niet die met de ruffles op de site. Ik vind donkerblauw met wit een supermooie combinatie en ik denk dat dit model ook heel mooi staat bij mijn (peer)figuur. Ik heb geliked op bloglovin en FB πŸ™‚

 4. Laura
  24 mei 2013 at 14:35 (10 jaar ago)

  ik heb de facebook pagina geliked van to die for en heb het artikel geliked op bloglovin. ik volgde je al. ik wil graag de Lola bikini omdat ik die het mooiste vind. ik krijg bij die bikini echt een matrozen gevoel, haha !

 5. chucky1012
  24 mei 2013 at 14:37 (10 jaar ago)

  Wauw, wat een mooi setje is lola omdat de strikjes zo cute zijn aan het broekje! πŸ˜‰
  Topje mt L en het broekje mt 38!
  Ik doe alles om hier kans op te maken!
  Ik je blog op bloglovin en ook op fb!
  Bloglovin: @chucky1012
  Fb: https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpictures?ref=tn_tnmn
  Em: dots_223@hotmail

 6. beautytalk
  24 mei 2013 at 14:43 (10 jaar ago)

  Wow! gorgeous!! Ik doe mee!! Ik heb alles gedaan! En i want de lola bikin! πŸ™‚ Wish me luck!!!
  Eefje

 7. Savannah
  24 mei 2013 at 14:51 (10 jaar ago)

  Leuk zeg, ik doe mee en zou heel graag die bikini op de tweede afbeelding willen winnen. Liefs, x

 8. Shannon de Bruijn
  24 mei 2013 at 15:09 (10 jaar ago)

  Ik had je andere artikel van To Die For gezien en was al helemaal verliefd.
  Ik vind de blauwe bikini echt heel leuk! Ik doe mee voor die blauwe.
  Ik heb alles gedaan wat moest.
  Liefs, Shannon

 9. Michelle
  24 mei 2013 at 15:20 (10 jaar ago)

  Wauw, wat leuk Sanne!
  I’m totally in, ik ga voor Gone to Cali als dat ook een optie is?
  Big like!

 10. Edith
  24 mei 2013 at 15:54 (10 jaar ago)

  Super leuke winactie, ik ben nog opzoek naar een leuke bikini dus ik doe graag mee! Ik doe mee voor de bikini Lola.

 11. Roos
  24 mei 2013 at 16:30 (10 jaar ago)

  Oh super leuke actie! Zou wel fijn zijn als die bikini wat mooi weer met zich meebrengt πŸ™‚ Ik vind zelf de Lola het leukst, lekker zomers zo’n matrozen idee.
  xx

 12. Annelies
  24 mei 2013 at 17:04 (10 jaar ago)

  Hoi! Wat een leuke actie! πŸ™‚
  Ik heb alles gedaan wat je vroeg, en ik volgde je natuurlijk al! Dit zou zo goed van pas komen vermits mijn huidige bikini tot op de draad versleten is, letterlijk haha πŸ˜€ Je begint er door te zien, en laat dat nou net iets zijn wat je niet wil! πŸ™‚ Ik vind het Lola-model erg leuk!
  Liefs, Annelies

 13. Annelies
  24 mei 2013 at 17:08 (10 jaar ago)

  En de spellbound vind ik ook erg leuk πŸ™‚

 14. Axelle
  24 mei 2013 at 17:18 (10 jaar ago)

  ooh superleuk! ik volgde je al op bloglovin en heb ook geliked , en de fb pagina van to die for ! πŸ™‚ Ik zou voor de miami dream set gaan, omat ik het een supermooie bikini met lekker vrolijke en felle kleuren vind, perfect voor de zomer dus! πŸ™‚

 15. Helene De Clippele
  24 mei 2013 at 17:22 (10 jaar ago)

  Ik zou super graag de Lola bikini winnen! Hij ziet er fantastisch uit en had er net een nodig! Heb de afgelopen maanden hard gewerkt om mijn body bikiniproof te krijgen en dit zou dus echt wel mijn prestaties belonen!

  Groetjes,
  Helene

 16. Suzanne
  24 mei 2013 at 18:10 (10 jaar ago)

  Leuk! Ik doe mee, ik heb alles gedaan. Ik ga voor de LOLA bikini, omdat ik hem echt supertof vind, en omdat zo’n bikini, volgens jouw artikel, het beste bij mijn figuur past! En ik houd echt van dit soort bikini’s πŸ˜€

 17. Pytrik
  24 mei 2013 at 19:08 (10 jaar ago)

  Wat een super leuke actie! Erg lief van ‘To Die For’! Toen ik het las kon ik deze kans niet laten schieten om nog een superleuke bikini te scoren voor de zomer, mijn voorkeur gaat uit naar ‘Lola’. Ik vind zelf de donkerblauwe kleur van de bikini super mooi, en die twee strikjes van het broekje vind ik super schattig!
  Veel succes met je blog!
  xx Pytrik

 18. Tanita
  24 mei 2013 at 19:36 (10 jaar ago)

  Ik doe mee! ik vind het een superactie! Ik heb alles gedaan + getweet! twitter: @tanitakok
  Ik vind die blauwe bandeau bikini het mooist. Ik heb al een witte bikini dus een blauwe leek mij leuker en die viel me ook als eerste op. Die witte is ook mooi, maar ik vind dat er in het midden zo naakt is niet. Ik zocht ook al een bandeau bikini zodat als ik ga zonnen niet van die witte strepen overhoud! Ik hoop echt dat ik win, want ik vind het heel mooi!
  groetjes
  Tanita

 19. Lianne
  24 mei 2013 at 19:39 (10 jaar ago)

  Ik moet nog een nieuwe bikini en ik zou die Lola wel graag willen winnen hihi, want ik was ook al van plan om die te kopen of 1 van de H&M dus zou wel gaaf zijn als ik win! Verder volgde ik je al enz.. maar succes en veel plezier met je bikini Sanne, want jij hebt die Lola al :p!Xx

 20. Joyce
  24 mei 2013 at 20:43 (10 jaar ago)

  Wat een enige winactie Sanne! ;D Ik kan me geen betere manier bedenken om de zomer in te luiden, whoop whoop! Ik kies dan ook graag voor een lekker zonnig bikinitje! De Miami Dream! Tulpen en zonnetjesgeel met een tintje babyroze, how cute! Ik ga dan ook snel mijn fingers crossen, let’s hope for the best!

 21. Ante
  24 mei 2013 at 20:47 (10 jaar ago)

  Wat een supergave winactie!
  Die spellbound bikini is echt zo gaaf! Die zou ik zo graag mee lopen te paraderen in alle oostblok landen waar ik van de zomer heen ga! En natuurlijk lekker mee op t strand te liggen!

 22. Anita H.
  24 mei 2013 at 21:48 (10 jaar ago)

  Ik ga voor de Gone To Cali – White. Superkans; ik kan wel een nieuwe bikini gebruiken.

 23. Anita H.
  24 mei 2013 at 21:50 (10 jaar ago)

  Toevoeging. Ik zag te laat dat er een motivatie bij hoort. Ik heb gewoon de bikini gekozen die ik en mooi vind en waarvan ik denk dat die bij mijn figuur past.

 24. ZoΓ«
  24 mei 2013 at 23:07 (10 jaar ago)

  De Lola bikini is zo schattig! πŸ™‚

 25. Kimberly
  25 mei 2013 at 07:29 (10 jaar ago)

  Ik vind hem zo leuk!! Hij is heel simpel, maar wel erg stijlvol! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik nog geen leuke bikini heb gevonden voor deze zomer. Misschien een slap excuus, maar er zijn gewoon geen leuke in de winkels te zien die leuk genoeg zijn. Ik wil natuurlijk wel stijlvol naar het strand toe om mijn bikini te showen en met deze bikini kan dat perfect!

 26. Marina
  25 mei 2013 at 11:47 (10 jaar ago)

  De Lola is echt heel erg mooi! Ik hou wel van die retro navy stijl!

 27. Eveline
  25 mei 2013 at 16:59 (10 jaar ago)

  Wat een geweldige actie zeg! Ik heb alles gevolgd en geliked. De Wimbledom bikini spreekt me erg aan, omdat hij niet tΓ© sexy is zeg maar. Hij bedekt best nog goed. Ik ben best onzeker over mijn lichaam in bikini (heb hele kleine cupmaat en loop niet graag bijna naakt) en heb daarom ook niet graag een bikini aan. Ik kan ook heel weinig ‘goede’ bikini’s vinden! Maar dit spreekt we wel echt aan en denk dat ik me hier best goed in zal voelen! Dat is wel nodig ook, want ik ga deze zomer voor het eerst met een jongerenreis mee, en we gaan veel zwemmen. En er gaan best veel jongens mee! Ik heb er zin in, zeker met een goede bikini… Oja, mijn maat is S/36.

  Groetjes!

  • Eveline
   25 mei 2013 at 20:22 (10 jaar ago)

   Op Bloglovin volg ik je trouwens met mn gmailadres.
   Mn naam blijft hetzelfde maar dan @gmail.com.
   Ik weet niet of je het controleerd maar dan weet je het. Op facook klopt het wel!

 28. Simone
  25 mei 2013 at 17:30 (10 jaar ago)

  Super leuke actie!!
  Ik zou heel graag de just a wish bikini willen. Die is zoo leuk!!
  Ik vind de kleur echt geweldig, en de bikini zelf is sexy maar cute.
  Perfect

 29. ling
  25 mei 2013 at 21:25 (10 jaar ago)

  Hele leuke winactie! Het is zeker een TO DIE VOOR BIKINI! Ook al is het weer in nederland nog niet zo lekker, maar de zomer moet er nog aan komen en ik heb nog steeds geen bikini gevonden die echt goed zit. Deze bikini doet me aan de zee denken wat ik heel leuk vind, het is een beetje marine achtig. Ik zou heel graag deze bikini over het strand lopen!

 30. Renee
  25 mei 2013 at 22:24 (10 jaar ago)

  Hi!
  Wauw. Ja, dit zijn bikini’s to die for, haha! De bikini waarin ik graag over het strand zou willen flaneren dit jaar is de ONLY YOU set. Deze omdat ik hou van de combinatie wit en blauw, simple as that. En natuurlijk omdat ik die bloemenkant geweldig vind, EN de vorm van het broekje buitengewoon sexy is, EN omdat het broekje je ‘bottom’ optisch lift.. Moet ik nog doorgaan? Het totaal plaatje staat gewoon daar voor me op het beeldscherm. Ik zeg YES I DO tegen ONLY YOU.
  X Renee

 31. Stephanie
  25 mei 2013 at 22:34 (10 jaar ago)

  Wauw πŸ™‚
  Ik zag er al één voorbij komen in je vorige artikel over ToDieFor!
  Wauw wauw wauw, ik ben verliefd! Ik ga naar Corfu (eerste echte zonvakantie met vriendlief) deze zomer en ben bezig met afvallen/afblijven bij Achmea om wat vetrandjes weg te krijgen haha. Zit nu een stuk fijner in mijn vel en voel me zoooo fit! Ik zou mezelf belonen met deze super mooie bikini’s van ToDieFor, dus ik doe supergraag mee!

  Ik zou gaan voor de (OMG <3 lovely) Spellbound bikini!

 32. Maxime
  25 mei 2013 at 23:43 (10 jaar ago)

  Wauw de Lola bikini! Ben meteen verliefd op die bikini!

  Super leuke win actie, heb trouwens de fb pagina geliked, en je bericht geliked xx

 33. Lotte Snepvangers
  26 mei 2013 at 02:43 (10 jaar ago)

  Leuke actie! Ik heb op de site gekeken, en ik heb je bericht over welke bikini goed bij je lichaam past nog een keertje goed bekeken, en ik denk dat de oranje bikini met die leren bandjes, of de bikini die jij hebt uitgekozen het leukste is! Ik ben 17, en ik heb weinig decolletΓ©. Ik denk niet dat het nog gaat veranderen, dus in dat opzicht vind ik niet veel topjes mooi bij mij staan… maar aangezien ik ook best wel wit ben, denk ik, op jouw advies, dat dus een gekleurde bikini in bruin tinten het mooist is. En daar licht die oranje het dichts bij!! Maar ik vind die van jou echt leuk!!!

  • Lotte Snepvangers
   26 mei 2013 at 02:45 (10 jaar ago)

   Of die blauwe bikini met die witte franjertjes! Die is ook schattig!! Hihi, zoveel leuke bikini’s

 34. Eva
  26 mei 2013 at 10:59 (10 jaar ago)

  Wat een super winactie en wat een leuke bikini’s. Kon haast niet kiezen, maar ik zou graag mee willen doen voor de ‘Summer Breeze’ omdat ik het een origineel ontwerp vind. Hij past perfect bij mij en ik denk dat mijn vriend het ook zeer goed kan waarderen πŸ˜‰

 35. Anouk
  26 mei 2013 at 14:07 (10 jaar ago)

  Haai! Leuke winactie, ik doe mee! Ik had jou artikel gelezen en vond het een gave bikini, dus ik ben heel blij dat ik nu een kansje kan wagen om ook zo’n bikini te winnen. Ik vind de Lola bikini na lang kijken toch het leukst!
  Ik heb geliked op Facebook (anouk van der Zee) en ik volg en like op bloglovin’

 36. sabine
  26 mei 2013 at 15:47 (10 jaar ago)

  ik doe mee ik wil de lola bikini met de strikjes aan het broekje

 37. Denise
  26 mei 2013 at 16:59 (10 jaar ago)

  Wat een superleuke winactie!! Ik heb aan al je punten voldaan!
  Ik vind zelf die LOLA wel het mooist. Het broekje vind ik mooi zitten en volgens mij kan mijn figuur daar wel in.
  Groetjes!

 38. Nadine
  26 mei 2013 at 19:55 (10 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg To Die For op facebook.

  Ik ga voor de Thinking of You Bikini

 39. Iris
  27 mei 2013 at 18:23 (10 jaar ago)

  Monday Lily vind ik het mooist, een witte bikini staat prachtig bij een gebruinde huid πŸ™‚

 40. Maury
  27 mei 2013 at 20:46 (10 jaar ago)

  Super gaaf, ik zoek al maanden naar een nieuwe bikini. Ik vond Lola het leukste! xx

 41. Angèl
  27 mei 2013 at 21:05 (10 jaar ago)

  Aaaahhh! Zo leuk :D.. Mooie bikini’s! Ik ben enthousiast haha.
  De Lola vind ik heel mooi, maar bandeau staat mij niet. Maar de Spellbound vind ik net zo mooi πŸ™‚
  En alles geliked/gevolgd!

 42. denise
  29 mei 2013 at 16:40 (10 jaar ago)

  ik heb geen bloglovin, maar wel je pagina geliked op facebook! ik zou graag mee doen met de winactie, en zou de bovenste bikini, de blauwe graag willen winnen, wat een ontzettend schattige bikini

 43. Myrna
  30 mei 2013 at 22:37 (10 jaar ago)

  Leuke winactie, Ik vind de lola bikini erg schattig, die zou ik echt leuk vinden voor in de zomer!
  Ik heb geen bloglovin, maar heb de rest wel geliked.

 44. Esther
  31 mei 2013 at 11:04 (10 jaar ago)

  Ik zie dat ik nog net op tijd ben om mee te doen met deze winactie (?)
  Ook ik, erg origineel haha, zou graag de lola bikini willen. Echt een geweldige bikini!
  Ik heb je pagina geliked op facebook natuurlijk.

  Veel groetjes

 45. Esther
  31 mei 2013 at 11:06 (10 jaar ago)

  Oh mijn motivatie ontbreekt, oeps!
  Ik ben al dagen opzoek naar een leuke bikini, toen ik hier bij uitkwam dacht ik gelijk: wauw! Nooit gezien eerder en zou er echt ongelooflijk blij mee zijn. Ik ben nogal mager dus het zou maatje 34 moeten zijn. Deze bikini past perfect bij mij. Ik hou van meisjesachtige dingen, dus die strikjes zijn echt geweldig!

 46. Fleur
  2 juli 2013 at 16:34 (10 jaar ago)

  Die eersye is stoer cool en ga zo maar dooer hij past bij mij ik zou dus die graag willen in maat s

 47. sac a main longchamp
  10 oktober 2014 at 01:51 (8 jaar ago)

  This particular seems more like the actual RIAA modifying the legal method for a easy greenback compared to these individuals in fact attempting to end pirating. They have just like tunes is simply typically the trap with regard to their real profit-making appliance. We more than likely be astonished once they leaked their unique tunes to the web. While he genuinely ought not to get downloadable the music, the fact often the tribunal need to see here’s how afflicted typically the “victim” is definitely as well as give abuse appropriately. If really more effective tracks, throw these individuals $7 money. That will be the law. Not necessarily this specific excessive quantity.