Gosh Colour Correcting Cream

Terwijl de BB creams ons nog steeds om de oren vliegen is er ook alweer een opvolger van deze immens populaire crémes, namelijk de CC creams. Ook Gosh doet mee aan deze hype en brengt de Colour Correcting Cream uit. Een foundation die zorgt in een handomdraai voor een natuurlijk en egaal effect, hier word ik natuurlijk meteen nieuwsgierig naar. Dit product heb ik uitgebreid getest en vandaag voor jullie de review…

Maar uiteraard eerst nog even wat meer algemene informatie over dit nieuwe product van Gosh. Volgens Gosh biedt de CC Cream veel resultaat in slechts één stap. Het geeft een lichte dekking, is hydraterend en bevat SPF 10. De Cream verlicht en egaliseert de huidskleur door de licht reflecterende pigmenten die de imperfecties vervagen. Ook bevat dit product het actieve ingrediënt Gatuline® Radiance, wat zorgt voor een perfecte huid met een anti-verouderende werking. Ook is deze foundation vrij van olie, parfum en parabenen.

Na dit alles te hebben gelezen waren mijn verwachtingen uiteraard erg hoog. Want is de lichte dekking voldoende om mijn ietwat rode huid te egaliseren, is dit product echt hydraterend genoeg voor mijn kurkdroge huid en zorgt het echt voor een perfect uitziende huid?

De Gosh CC Cream is verkrijgbaar in vier verschillende tinten en ik ontving 03 Sand en 05 Honey. Het was meteen duidelijk dat 05 Honey te donker voor mij zou zijn en 03 Sand is een twijfelgeval. Ik denk persoonlijk dat de kleur 04 Natural een betere match was geweest voor mijn huidskleur.

De verpakking van de CC Cream vind ik er goed uitzien. De tubes zijn vrij strak maar door de felgroene details ziet het geheel er fris uit. Een tube bevat 30 ml en dit is een gemiddelde hoeveelheid. Ik ben dol op dit soort verpakkingen gezien het hygiënisch werkt en vaak is de hoeveelheid die je nodig hebt goed te doseren. Naast dat de tube er goed uitziet, is de verpakking dus ook nog eens praktisch.

De Cream is vrij dun en meteen bij het testen op de rug van mijn hand kwam ik erachter dat deze CC Cream waarschijnlijk niet zo goed dekt en een behoorlijke glans heeft. De substantie voelt luchtig en fris aan en is makkelijk met zowel de vingers als met een kwast aan te brengen op het gezicht. De foundation heeft amper geur en dat komt natuurlijk omdat er geen parfum aan toegevoegd is. Dit vind ik zeker een pluspunt gezien mijn droge huid soms heftig reageert op producten met parfum. Of dit product echt hydraterend is vind ik lastig te zeggen, gezien ik altijd een erg goede moisturizer onder mijn make-up draag. Eenmaal aangebracht voelt de foundation fijn aan op mijn gezicht, geen trekkerig of plakkerig gevoel. De  CC Cream is inderdaad niet heel erg dekkend maar is eventueel wel in meerdere laagjes op te bouwen.

Van onder naar boven: 03 Sand en 05 Honey

Links niets op mijn gezicht en rechts de Gosh CC Cream

Zoals je kunt zien is de kleur eigenlijk net iets te donker en te oranje voor mijn huidskleur. Het is op zich niet heel opvallend maar als je kritisch kijkt zie je dat mijn hals toch een stukje lichter is. De CC Cream is behoorlijk glimmend en dit vind ik best mooi alleen heb ik bij de onderste foto mijn gezicht voorzien van een laagje poeder. In combinatie met de lichte poeder van Bourjois en de rest van mijn make-up vond ik de CC Cream niet heel gek meer qua kleur (zie hieronder). De foundation geeft een mooie natuurlijke dekking en zie je niet bovenop de huid liggen, geen pancake effect dus. Ook over de houdbaarheid van deze Cream heb ik helemaal niets te klagen.

Conclusie: Ik ben zeker blij verrast door deze CC Cream van Gosh. Heb je namelijk wat minder dekking nodig dan is dit product zeker een aanrader omdat het een natuurlijk effect geeft maar je huid er wel iets egaler uit laat zien. Doordat deze CC Cream vrij is van parfum, parabenen en olie denk ik dat dit product geschikt is voor veel verschillende huidtypes.

De Gosh Colour Correcting Cream is bij Kruidvat verkrijgbaar in de kleuren: Sand (03), Natural (04), Honey (05) en Golden (6) en kost €12,99.


15 Comments on Gosh Colour Correcting Cream

 1. Beautydagboek
  23 augustus 2013 at 07:38 (7 jaar ago)

  Ik vind hem verrassend mooi! En het is zeker wat voor mijn droge huid.

  Beantwoorden
 2. Martina
  23 augustus 2013 at 07:59 (7 jaar ago)

  I ben wel benieuwd naar dit product!

  Beantwoorden
 3. Kimberly
  23 augustus 2013 at 08:21 (7 jaar ago)

  Hij ziet er eigenlijk best goed uit in combinatie met foundation etc! :D

  Beantwoorden
 4. Caro
  23 augustus 2013 at 11:38 (7 jaar ago)

  Wat een fijn product! Ziet er heel mooi uit op je huid! :-)

  Beantwoorden
 5. Emma
  23 augustus 2013 at 23:15 (7 jaar ago)

  Klinkt goed! Al vind ik Sand er al wel redelijk donker uitzien.. en dat is als ik het goed begrijp de lichtste kleur ervan?

  Beantwoorden
 6. Lies
  24 augustus 2013 at 00:29 (7 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Al dacht ik bij de swatches wel dat ze beide heel erg donker zouden zijn, maar de foto waar je het op hebt valt het echt reuze mee.

  Beantwoorden
 7. Rosa
  25 augustus 2013 at 10:11 (7 jaar ago)

  Wat goed dat ie geen parfum bevat!

  Beantwoorden
 8. Robin
  25 augustus 2013 at 14:11 (7 jaar ago)

  Klinkt heel goed! Alleen ziet ‘ie er veel te donker voor mij uit.

  Beantwoorden
 9. Nikki
  25 augustus 2013 at 21:23 (7 jaar ago)

  Ja ik vindt ze ook een beetje donker

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *