Review: Gosh Natural Blush

Zoals de meeste merken heeft ook Gosh een herfstcollectie. Laatst konden jullie al een review lezen over de nieuwe CC cream en vandaag heb ik een artikel over de ‘Natural Blush’ van Gosh, deze zagen we ook al voorbij komen in de lentecollectie van Gosh.Toch heb ik deze blushes voor jullie getest en hier een review over geschreven. Benieuwd naar mijn mening en de twee kleuren, lees dan snel verder…

Maar ik wil natuurlijk net als altijd eerst wat meer vertellen over de Natural Blush van Gosh. Deze blush heeft een lichte en soepele textuur en is op basis van een unieke mix van micro-fijne poederdeeltjes. De Gosh Natural blush bevat veel pigment waardoor je het makkelijk aan kunt brengen. De blush kun je het beste aanbrengen met een kwast, dit zorgt voor een gladde, vlekkeloze en een zijdezachte natuurlijke blos. Deze blush van Gosh is helemaal parfumvrij.

De beschikbare kleuren zijn ‘Flower Power’ (links) en ‘Melon’ (rechts). De blush zit verpakt in een rond doosje die ik heel typisch Gosh vind. Het is een simpele en strakke verpakking maar ik hou wel van less is more. De doorzichtige dekseltjes vind ik heel handig, zo kun je heel makkelijk de juiste kleur vinden.

De blushes hebben beide een matte finish en op één of andere manier vind ik dit extra mooi voor in de winter. De kleur ‘Flower Power’ is vrij koel en ‘Melon’ is juist weer een wat warmere tint. Ik vind de kleur ‘Melon’ wel erg licht en ik vraag mij af hoe deze gaat staat in combinatie met mijn lichte huid?

Hierboven zie je de swatches en zoals je kunt zien is de pigmenatie goed, vooral de roze kleur is goed gepigmenteerd. Melon vind ik daarentegen iets minder goed qua pigmentatie en valt niet heel erg op in combinatie met mijn huidskleur, hier was ik al een beetje bang voor. De blush voelt lekker zacht aan, is een klein beetje poederig maar brengt goed aan in combinatie met een blush kwast. De blushes blijven bij mij goed zitten gedurende de dag, ik heb wel een vrij droge huid dus sowieso blijven make-up producten al wat beter zitten.

De Natural Blush van Gosh vind ik niet heel spectaculair of bijzonder maar het zijn wel gewoon goede blushes, vooral over de kleur ‘Flower Power’ ben ik enthousiast. Gosh koop je bij Kruidvat en deze blushes kosten € 8,79.

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Review: Gosh Natural Blush

 1. Lotte
  19 september 2013 at 06:51 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren! Al vind ik Watermelon wel iets tegenvallen, had ‘m iets minder oranje verwacht. De roze lijkt me erg mooi.

  Beantwoorden
 2. Carlijn
  19 september 2013 at 08:43 (6 jaar ago)

  Jammer dat je er geen foto bij hebt waar je ze op je wangen hebt. Dat vind ik altijd fijner beoordelen…
  Verder lijkt me de roze mooi!

  Beantwoorden
  • Tirza
   21 september 2013 at 17:32 (6 jaar ago)

   ben ik met je eens. maar verder zien ze er heel mooi uit

   Beantwoorden
 3. Daniëlle Springer
  19 september 2013 at 12:50 (6 jaar ago)

  Die rechter doet me denken aan een Sleek blush. Ik vind ze beiden erg mooi. De linker trekt mij iets meer aan.

  Beantwoorden
 4. Xan
  19 september 2013 at 14:43 (6 jaar ago)

  Mooie blushes. Ik vind de Flower Power wel wat hebben.
  Love,

  Beantwoorden
 5. Robin
  19 september 2013 at 16:35 (6 jaar ago)

  Ik vind ze beide erg mooi!

  Beantwoorden
 6. Lies
  19 september 2013 at 22:20 (6 jaar ago)

  Ik vind ze er beide heel erg mooi uitzien! Ook erg fijn dat ze wel goed blijven zitten gedurende de dag.

  Beantwoorden
 7. Angelique
  20 september 2013 at 23:58 (6 jaar ago)

  Vooral de peachy kleur vind ik erg mooi, weer eens wat anders dan roze

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *