Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #9

Het is weer hoognodig tijd, vandaag laat ik jullie mijn vijf favoriete dingen van dit moment zien. Dit is een vast terugkerend item op mijn blog en hierin laat ik elke maand mijn top 5 random favoriete dingen zien. Dit kan te maken hebben met fashion, beauty maar ook met lifestyle gerelateerde dingen. Ik heb weer even goed moeten nadenken maar ik was er op zich snel uit. Bekijk hieronder mijn favoriete dingen…

Wat was het de afgelopen dagen warm (understatement, zeg maar gerust HEET). Ik heb het al vaker verteld, ik hou niet van extreem warm weer. Trouwens is er iemand die het wel lekker vindt? In ieder geval, het was heel warm én ons huis was helaas geen uitzondering. De eerste twee dagen van de hittegolf heb ik voornamelijk doorgebracht in onze hal, dat was de meest “koele” plek in ons huis. Toch wou ik al heel lang een airco dus heeft vriendlief eentje voor mij gehaald. De airco staat in mijn werkkamer en wat is dat een heerlijk ding! Terwijl de mussen dood van het dak vielen zat ik heerlijk in een graadje of 22 te werken en te chillen. Je snapt, de airco mocht niet ontbreken in dit lijstje!

Maar er is ook zeker een voordeel aan dit warme weer, je kunt namelijk lekker veel ijsjes eten en dat heb ik dus ook erg veel gedaan. Deze fruit ijsjes van Hero waren zeker favoriet maar ook heb ik veel raketijsjes gegeten en zo af en toe ook een Magnum mini, wat dan wel weer wat minder gezond is…

Weten jullie nog dat ik schreef in mijn ‘Een kijkje in mijn leven” dat ik de Ibiza armbanden in mijn shop zo ongelooflijk leuk vind en dat ik er eigenlijk zelf ook wel eentje wou. Nou, ik dacht laat ik gek doen en laat ik er zelf gewoon eentje houden. Deze hierboven is dus nu van mij, ik vind deze namelijk heel leuk omdat die ontzettend veel kleurtjes heeft en dus bij veel kleding past. Trouwens ik heb dit weekend een kortingsactie op alle Ibiza armbanden, gewoon omdat het kan!

Met dit weer word ik eigenlijk alles behalve productief, ik heb de afgelopen week lekker rustig aangedaan. Een hele tijd terug keek ik aflevering 1 van Pretty Little Liars en toen vond ik het niet meteen fantastisch toch besloot ik de serie nog een kans te geven. Het is niet voor niets dat deze serie tot mijn favorieten behoord want wat is dit een ontzettende leuke maar ook hele spannende serie. Inmiddels ben ik al in seizoen 2 en het liefst kijk ik het non-stop! Ik ben zo nieuwsgierig wie A is en wie Alison heeft vermoord, niet verklappen hoor…

Dit rijtje zou niet compleet zijn zonder de BB cream van Guerlain, ik schreef er ook al een review over en toen was ik ook al heel erg enthousiast. Het is een super fijne BB cream die mijn huid er stralend uit laat zien. Het was een behoorlijke aanslag op mijn bankrekening maar ik ben er elke dag heel erg blij mee. Mijn huid heeft er nog nooit zo flawless uitgezien…

Dit waren ze weer, mijn vijf favoriete dingen van dit moment. Vertel vooral in de comments wat jouw favoriete items waren in het afgelopen maand. Een hele fijne dag!

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #9

 1. Marloes
  27 juli 2013 at 12:01 (6 jaar ago)

  Pretty Little Liars is ook mijn favoriete serie! Wees gerust wat betreft spoilers, ik ben volledig bij met kijken en A is nog steeds niet bekend! Het blijft spannend, haha

  Beantwoorden
 2. Amy
  27 juli 2013 at 12:38 (6 jaar ago)

  Leuke favorieten! En haha als ik je mag gerust stellen: zelfs iedereen die bij seizoen 4 zit bij Pretty Little Liars kan je niks verklappen want we weten ook nog altijd niets :P

  Beantwoorden
 3. kitkatje
  27 juli 2013 at 12:53 (6 jaar ago)

  Ik volg pretty little liars ook! Ik zeg er gewoon niks over, want ik zie al dat er wat wordt gezegt haha. Maar ik hou van die serie, kan niet wachten tot de volgende aflevering

  Beantwoorden
 4. Martina
  27 juli 2013 at 13:05 (6 jaar ago)

  Mooie favorieten! Een airco is dan echt heerlijk. :)

  Beantwoorden
 5. Daniëlle Springer
  27 juli 2013 at 13:17 (6 jaar ago)

  Leuke favorieten! Ik durf de laatste tijd niet snel dure foundations of bb creams te kopen omdat ik heel vaak een miskoop heb gedaan. Doordat een bb cream of foundation heel droog was of te geel.

  Beantwoorden
 6. Kim
  27 juli 2013 at 14:05 (6 jaar ago)

  Leuke favorieten! Pretty Little liars is ook een van mijn favoriete series!

  Beantwoorden
 7. Angelique
  27 juli 2013 at 15:01 (6 jaar ago)

  Hier staat de waaier ook continu aan, need it, to hot haha

  Beantwoorden
 8. Kimberly
  27 juli 2013 at 17:00 (6 jaar ago)

  Die BB cream vind ik zo ontzettend mooi! Die staat op mijn wishlist!

  Beantwoorden
 9. Robin
  28 juli 2013 at 13:57 (6 jaar ago)

  Die airco mag absoluut niet ontbreken!

  Beantwoorden
 10. Luus
  28 juli 2013 at 17:20 (6 jaar ago)

  Waar kun je Pretty little liars terug kijken?

  Beantwoorden
 11. Olga
  29 juli 2013 at 09:07 (6 jaar ago)

  Oe, airco is wel heel fijn met deze warme dagen. Wij kunnen in onze slaapkamer het hele raam eruit tillen, scheelt toch wel met slapen, dan waait het in ieder geval een beetje.

  Beantwoorden
 12. Josephine
  29 juli 2013 at 16:47 (6 jaar ago)

  Pretty Little Liars <3

  Beantwoorden
 13. Eva-Lynn
  30 juli 2013 at 15:53 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Ik ben ook helemaal close met mijn nieuwe ventilator! We kochten er meteen vier voor het hele huis, al de rest van ventilators was al weg. Wauw de airco shops doen het vast goed in dit weer!

  Verder ben ik ook dol op watermeloenen, yum!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *