5 x zomer met ZARA!

De Zara vind ik echt een super leuke winkel, toch bestel ik er bijna nooit. Toen ik nog regelmatig de stad in ging bracht ik altijd wel even een bezoekje aan de Zara en verliet de winkel eigenlijk altijd wel met een aankoop. Ook gebruik ik bijna nooit kleding van de Zara in mijn artikelen omdat ze voorheen eigenlijk alleen maar “aan foto’s” gebruikten op de site maar ik kwam erachter dat ze nu ook “losse” foto’s gebruiken, ideaal om collages mee te maken. Daarom heb ik vandaag voor jullie vijf zomeroutfits samengesteld met alleen kleding, schoenen en accessoires van de Zara…

Het jurkje in dit artikel heb ik zojuist besteld. Ik was al een tijdje op zoek naar dit jurkje omdat ik het jurkje tegenkwam op de site van Kenza, op slag was ik verliefd maar het leek alsof het jurkje niet meer verkrijgbaar was. Totdat ik het jurkje afgelopen weekend in de sale gedeelte voorbij zag komen, yes! Je begrijpt het al wel, dit is mijn favo setje van de vijf!

Ook dit setje vind ik heel erg leuk hoor, en ideaal voor een festival of een dagje park. De laarsjes zijn echt geweldig!

Dit setje zou ik misschien zelf niet heel snel aantrekken, misschien net iets te netjes voor mijn smaak, toch vind ik de outfit erg tof.

Deze outfit vind ik heel erg geschikt voor een avondje uit. Vooral het rokje en de schoenen vind ik echt ontzettend leuk…

Ten slotte nog een setje die ik ook heel erg leuk vind, deze lijkt ook wel een beetje op de eerste maar is qua stijl misschien net ietsjes stoerder!

Wat vinden jullie van deze outfits en welke is jouw favoriet?

 

Dit vind je vast ook leuk...

15 Comments on 5 x zomer met ZARA!

 1. Irene
  9 juli 2013 at 01:42 (7 jaar ago)

  Echt hele leuke collages heb je gemaakt, ik hou er ook altijd van om dat te doen!! Zara vind ik een hele mooie winkel, vaak wel overpriced. Vandaar dat ik helemaal los ben gegaan bij de sale in Barcelona vorige week, hihi :)

  Beantwoorden
 2. Mara
  9 juli 2013 at 10:40 (7 jaar ago)

  Ik vind het zo jammer bij de Zara dat je veel betaald, maar de kwaliteit echt te wensen over laat.
  Ik zie regelmatig items in de winkel met losse knopen, gaten, lussen etc. En dan niet bij één, nee, de hele reeks is mwah. Ik heb er shirtjes waar na 3x wassen gaten invielen. Daar heb ik geen €30 voor over.
  Ook broeken en jurkjes die ik ervan heb slijten te snel voor die prijs, jammer Zara.

  Beantwoorden
 3. Martina
  9 juli 2013 at 11:39 (7 jaar ago)

  De groene heels heb ik zelf ook en de tas uit de eerste collage vind ik super!

  Beantwoorden
 4. Robin
  9 juli 2013 at 17:27 (7 jaar ago)

  Die eerste & laatste vind ik het leukste hihi :D

  Beantwoorden
 5. Tirza
  9 juli 2013 at 18:35 (7 jaar ago)

  de laatste is leuk!

  Beantwoorden
 6. Nora
  9 juli 2013 at 19:36 (7 jaar ago)

  Super mooie kleedjes! Alles past ook zo goed samen!

  Beantwoorden
 7. Leontien
  9 juli 2013 at 21:37 (7 jaar ago)

  Leuke collages!
  Ik koop bijna nooit iets van Zara omdat alles zo klein valt, het lijken wel kindermaten soms!
  Hebben meer mensen daar last van??
  Ik zie soms wel leuke shirtjes of jurkjes, maar de prijzen zijn wel wat aan de hoge kant vind ik.
  Voor een basic shirtje betaal je al gauw €20
  Die kun je ook bij H&M halen voor een tientje

  Beantwoorden
 8. Lisa
  9 juli 2013 at 22:00 (7 jaar ago)

  Dat tasje in de laatste outfit is zoooo leuk!!
  Sowieso vind ik de laatstee outfit heel erg leuk!
  -x-

  Beantwoorden
 9. Myrthe
  11 juli 2013 at 14:34 (7 jaar ago)

  Ik vind vooral de eerste en laatste outfit heel leuk, mooi!

  Beantwoorden
 10. eline
  11 juli 2013 at 22:39 (7 jaar ago)

  Ik houd zooooooooo erg van de zara! Ik ben helemaal verliefd op dat tasje van het laatste setje! :)

  Beantwoorden
 11. Romy
  12 juli 2013 at 19:08 (7 jaar ago)

  Mooie collages! Outfit 2, 3 en 4 vind ik het leukst

  Beantwoorden
 12. Noes
  12 juli 2013 at 23:23 (7 jaar ago)

  Ik vind outfit nummer 4 het mooiste “:)

  Beantwoorden
 13. Tess
  6 augustus 2013 at 17:00 (7 jaar ago)

  Outfit 3 is echt mijn favoriet, ik vind de hakken echt geweldig! Ik zou ze zo kopen, hoewel ik de sandaaltjes in outfit 1 al in mijn garderobe heb staan (;

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *