OOTD: aztec, Vogue & biker

OOTD: aztec, Vogue & biker

Het werd weer eens tijd voor een ‘outfit of the day’ post want dat is alweer bijna een maand geleden(!). Gisteren had ik een outfit aan die een beetje anders is dan anders maar juist daarom leek het mij heel leuk om deze outfit met jullie te delen. Gisterenavond maakte we nog even wat foto’s, fijn dat het nu weer langer licht is, en hieronder zie je het resultaat….

Normaal gesproken zijn mijn outfits een beetje meer ‘matchy-matchy’, tenminste dat vind ik. Deze outfit daarentegen is een beetje een combinatie van verschillende stijlen. Ondanks de verschillende stijlen vind ik de outfit toch wel heel erg geslaagd. Wat vind jij?

Biker jacket H&M / t-shirt Vogue (gratis bij de Vogue van deze maand) / rokje Forever 21 / horloge Fashionine.nl / panty H&M / biker boots Sacha / zonnebril Forever 21 / lipstick Bourjois ’13 Rouge Jet Set’/ nagellak Rimmel ‘320 Rapid Ruby’