Leuke webshop: Loavies.com + win 100 Euro shoptegoed!

Leuke webshop: Loavies.com + win 100 Euro shoptegoed!

Al surfend op het internet kwam ik een tijdje geleden terecht op de webshop Loavies.com en meteen was ik erg enthousiast. Deze shop staat bomvol met fashionable kleding en accessoires voor betaalbare prijzen, wie vind dat nou niet leuk? Ik ben in ieder geval helemaal fan en ik heb iets heel erg leuks voor jullie weten te regelen. Vanaf vandaag kun je namelijk 100 Euro shoptegoed winnen die je bij Loavies kunt besteden. Voordat ik ga vertellen hoe je hier kans op maakt, wil ik jullie eerst wat meer over de shop vertellen…

Loavies bestaat sinds 2012 en is ontstaan uit het idee dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om de laatste trends op het gebied van mode te kunnen volgen. De webshop heeft een heel divers aanbod, van kleding tot sieraden maar ook hebben ze iPhone hoesjes en schoenen. Het leuke is dat alle items stuk voor stuk heel betaalbaar zijn, zo kun je fashionable gekleed gaan zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ook zijn alle items heel erg uniek omdat ze van alles maar heel weinig inkopen, de kans dat je iemand tegenkomt met exact hetzelfde item is dus heel erg klein. Het assortiment wordt vaak aangevuld met nieuwe producten, dus bijna elke week vind je wel weer iets anders in de shop.

 

Bij Loavies kun je op verschillende manieren betalen, o.a. doormiddel van iDeal, Paypal of door overboeking via je bank. Heb jij je bestelling voor 17.00 uur gedaan dan verzenden ze je aankoop nog dezelfde dag, zo heb je lekker snel je aankoop in huis en kun je ervan gaan genieten!

Inmiddels heb ik jullie vast wel nieuwsgierig gemaakt en ik zou zeggen neem alvast een kijkje in de shop. Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken op 100 Euro shoptegoed…

Wil jij kans maken op 100 Euro shoptegoed die je kunt besteden bij Loavies, doe dan de volgende dingen:

  • Bezoek de webshop en zoek alvast iets uit wat jij zou willen kopen voor de 100 Euro en vertel mij bij de comments wat je zou kopen (zo weet ik ook meteen dat je meedoet en vergeet niet je mailadres in te vullen!).
  • Like de Facebook pagina van Loavies. Ook vind je op de Facebook pagina een bericht over deze winactie, deel dit bericht!
  • Ook zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin en dit artikel liked.
Dat is alles wat je moet doen om kans te maken. Deze winactie loopt vanaf 9 april tot en met dinsdag 16 april. Heel veel succes!