Sneak peek: Mijn interieur!

Sneak peek: Mijn interieur!

Zoals jullie misschien wel weten vind ik naast mode & beauty, interieur ook heel erg leuk! Ik heb zelfs een opleiding gevolgd en afgerond tot ‘Manager Wonen’. Met deze opleiding heb ik o.a. vakken gehad, zoals:  styling, grafisch ontwerp, perspectief tekenen en etaleren. Een hele creatieve opleiding waarmee ik nu niks meer doe, toch vind ik ‘inrichting’ en alles wat daar bij komt kijken nog steeds erg leuk. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik mijn huis zou willen laten zien en vandaag is het zover, hieronder vind je wat verschillende kiekjes zodat je een beetje een indruk krijgt…

Ik hou van strak maar toch gezellig. Ons interieur zou ik omschrijven als een mix van strak, industrieel en oosters. Niet te veel tierlantijnen maar wel hier en daar wat accessoires zodat het interieur niet te ‘clean’ wordt. In ons interieur mist nog wel wat ‘persoonlijkheid’ en binnenkort gaan we nog mooie canvasdoeken laten drukken met persoonlijke afbeeldingen. Eigenlijk ben ik heel tevreden over mijn huis en voel ik mij er erg thuis!