EOTD: A pop of glitters!

Ineens bedacht ik mij dat ik al heel erg lang geen ‘eye of the day’ op mijn blog had gepost. Zojuist heb ik het nog even opgezocht en de laatste keer was in oktober, echt heel lang geleden! Het werd dus weer hoogstens tijd voor eentje en afgelopen zondag had ik zin om te experimenteren met mijn make-up. Ik ging voor een look die net iets anders is dan anders, ik gebruikte wel bruine kleuren maar koos ook voor blauw/paars en glitters. Benieuwd naar de look, scroll dan snel naar beneden…

De look is vrij simpel maar toch net wat specialer door de blauw/paarse kleur met glitters onder mijn ogen. Ondanks de glitters vind ik dat ik deze EOTD prima overdag kan dragen…

De bovenstaande producten gebruikte ik voor mijn ooglook:

  1. Bourjois Smokey Eyes palette in de kleur ‘Brun Wood’
  2. Gosh Velvet touch eyeliner in de kleur ‘Pretty Pretol’
  3. essence I love stage Eyeshadow Base
  4. Teeez Boudoir Secrets Bold Eyeliner Pencil in de kleur ‘Cool’
  5. Bourjois Fan-Tastic Volume mascara
  6. NYC High Deffinition eye pencil
  7. Teeez Glitter Gossip Lash & Liner in de kleur ‘Ready to party’

Wat vind jij van mijn ooglook en wil je vaker ‘EOTD’ artikelen op mijn blog zien?