Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #4

Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #4

Het is weer tijd voor mijn vijf favoriete dingen van dit moment. Welke dingen, dat kunnen gebruiksvoorwerpen zijn, kleding maar ook eten heb ik heel veel gebruikt, gedragen of bijvoorbeeld gegeten. Ik laat het je zien in dit item en dit is alweer de 4e editie. Dit keer is het van alles en nog wat, van mijn macbook tot aan cupcakes. Benieuwd naar de vijf uitgekozen dingen, scroll dan snel naar beneden…

Toen mijn Macbook vorig jaar kapot ging, brak bijna letterlijk mijn hart (lichtelijk overdreven). Het was namelijk de laptop waar ik heel wat uren achter had gespendeerd om aan mijn blog te werken en ik had er toen der tijd super hard voor gespaard. Na ongeveer een jaar te hebben gedaan met een vrij trage Mac besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe Macbook, zie hier mijn Macbook Pro waar ik zo ontzettend blij mee ben en waar ik al heel wat uurtjes achter heb doorgebracht…

Vorig jaar alweer kocht ik deze leuke rode satchel tas bij de H&M. Een erg leuke tas die ik tot eind januari 2013 eigenlijk niet of nauwelijks had gebruikt. Daar moest maar eens verandering in komen en sinds een maandje is het mijn lievelingstas. Het is wel een vrij lastige tas want qua kleur past die natuurlijk niet bij elke outfit. Naast dat die enorm leuk is, past er ook genoeg in en zorgt de grootte ervoor dat ik niet al mijn hebben en houden meesleep…

Ligretto start! Dat zijn twee woorden die ik het afgelopen maand erg vaak heb uitgesproken. Dit is echt een super leuk (verslavend) spelletje. Leuk om met z’n tweeën, drieën of vieren te spelen. Het is een heel simpel spelletje, wel spannend en ik word er reuze fanatiek van.

Sinds mijn lippen minder droog zijn en gewoon in een betere conditie zijn draag ik elke dag lipgloss of lipstick, vooral deze gloss van Bourjois is groot favoriet. Het is een hele mooie zacht roze kleur en staat prachtig bij een simpele bruine ooglook. Yeah, love it!

Niet heel gezond maar wel super lekker, cupcakes! Ik heb de afgelopen tijd regelmatig cupcakes gebakken. Het is super simpel te maken en kost maar weinig tijd. Ik maak de cupcakes gewoon zelf met zelfrijzendbakmeel, boter, een ei, suiker, klein beetje melk en wat vanille aroma. Oh en tegenwoordig doe ik er ook pure chocoladevlokken doorheen, echt een aanrader.

Dit waren ze alweer, mijn vijf favoriete dingen van dit moment. Wat waren voor jou je favo dingen van de afgelopen maand, vertel het mij vooral bij de reacties!