Grammy’s 2013 ‘de jurken’

Afgelopen zondag 10 februari waren ze er voor de 55e keer, de Grammy’s. Dit muziekspektakel is altijd een grote happening, het is natuurlijk ook de belangrijkste prijs in de muziekwereld. Eerlijk gezegd ben ik niet eens zo heel erg geïnteresseerd in de winnaars, mij gaat het vooral om de jurken. Ik vind het altijd leuk om te zien wat de sterren uit de kast halen voor de red carpet. Natuurlijk zaten er flinke missers tussen, toch kies ik ervoor om de mooiste creaties aan jullie te laten zien…

This girl is on fire, en hoe? Ik vind de jurk van Alicia Keys erg mooi, de combi tussen het leer en gewone stof vind ik erg tof. Haar rode nagels en lippen passen goed bij het geheel…

In een prachtige groene jurk showt Solange Knowles haar vrouwelijke rondingen. Ik vind de jurk prachtig, de kleur groen staat haar erg mooi en heeft ze (haar styliste) leuk gecombineerd met de oranje pumps. Love it!

Over deze jurk van Katy Perry ben ik toch net wat minder enthousiast, vooral omdat ik het iets te bloot vind bij haar decolleté. Een beetje bloot vind ik best mooi maar dit vind ik toch iets te ‘in your face’, als je begrijpt wat ik bedoel. De kleur van de jurk en het model vind ik verder wel erg mooi. Wat vind jij van haar outfit?

Dit is toch wel mijn favoriet van de avond, de jurk van Rihanna! Rood staat haar echt prachtig en het stof en het model van de jurk is ook gewoon erg mooi. Ook haar lange haren zijn weer terug, ik vind dit altijd erg mooi bij Rihanna staan en doet mij ook een beetje denken aan Rihanna terug in de tijd toen ze doorbrak met haar nummer S.O.S…

Miss Beyonce koos dit keer niet voor een jurk maar voor een jumpsuit en ze rockt deze outfit. Het lijkt wel alsof Beyonce alles kan hebben. Ik vind het een erg mooie broekpak en haar rondingen komen zo ook erg mooi uit. Ik vind dat de accessoires erg mooi passen bij het geheel.

Van Natasha Beddingfield horen we eigenlijk niets meer, toch stond ze te schitteren op de rode loper. Haar jurk vind ik erg mooi, vooral door de bijzondere stof waarvan de jurk is gemaakt. De jurk krijgt een toch wat stoerder tintje door de zilveren ceintuur. Jep, ook dit is een favorietje!

Persoonlijk heb ik niet zo heel veel met Taylor Swift, toch vind ik wel dat ze een prachtige jurk aan heeft. De kleur wit staat haar heel erg mooi en het model van de jurk is ‘breathtaking’. Ook deze jurk behoort zetot mijn top 3 favorieten…

En last but not least, hier de jurk van Adele. Zien we deze super getalenteerde vrouw anders vaak in de kleur zwart, dit keer koos ze voor iets fleurigs, het staat haar prachtig. Toch een puntje van kritiek, persoonlijk had ik er andere schoenen bij aangetrokken zodat de jurk alle aandacht zou krijgen…

Dit waren voor mij de meest mooie jurken van de avond en natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden? Wat zijn jouw favo jurken, vertel het mij bij de comments!

127 Comments on Grammy’s 2013 ‘de jurken’

 1. Danielle
  12 februari 2013 at 15:12 (9 jaar ago)

  Beyonce en Katy Perry vind ik heel mooi!

 2. Martina
  12 februari 2013 at 15:14 (9 jaar ago)

  Bij het stukje van Katy Perry is in your face denk ik de perfecte benaming 😉
  Ik vind de jurken van Rihanna en Alicia keys erg mooi

 3. femketje
  12 februari 2013 at 15:19 (9 jaar ago)

  ik vind katy wel echt gorgeous met die mintgroene tint!

 4. Kirsten
  12 februari 2013 at 15:39 (9 jaar ago)

  Die van Taylor is gaaf!

 5. Steph
  12 februari 2013 at 16:01 (9 jaar ago)

  Ik vind de jurk van Rihanna inderdaad ook prachtig, ze ziet er weer uit als haar ‘oude’ zelf, zo vind ik haar het leukst.
  De jurk van Adele vind ik eigenlijk een beetje zonde; zij is best wel veel afgevallen en dan draagt ze een jurk met een heel druk motief, die haar toch weer dikker laat lijken. Persoonlijk had ik voor een ander soort jurk gekozen..

 6. Céleste
  12 februari 2013 at 16:03 (9 jaar ago)

  De jurk van Katy Perry vind ook niet zo mooi.

 7. Eva
  12 februari 2013 at 16:17 (9 jaar ago)

  de jurk van taylor swift vind ik echt leuk, maar zo’n jurk als die van adele zou ik nooit aantrekken!

 8. Elza
  12 februari 2013 at 16:41 (9 jaar ago)

  Wauw Taylor, Beyonce & Rihanna! Ik vind het alleen jammer dat Taylor Swift bijna altijd voor witte jurkjen kiest de laatste tijd. En leuk dat Adelé eindelijk iets aandoet wat niemand had verwacht!
  x

 9. Axelle
  12 februari 2013 at 16:58 (9 jaar ago)

  ik vind alles mooi , behalve de jurk van Natasha Bedingfield , vind haar toch net iets te bleek !

 10. Vera
  12 februari 2013 at 17:26 (9 jaar ago)

  Taylor Swift en Rihanna zijn mijn favorieten 🙂

 11. Myrthe
  12 februari 2013 at 17:36 (9 jaar ago)

  Ik vind de jurken van Rihanna en Taylor Swift het mooist! Die van Katy Perry vind ik ook wel leuk (de kleur) maar ik vind het net zoals jou ook wat te bloot.

 12. Michelle
  12 februari 2013 at 18:04 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een creaties! Ik vind de kleur van Katy’s jurk wel erg mooi, past goed bij haar.

 13. BeautyByTS
  12 februari 2013 at 18:07 (9 jaar ago)

  wauw er zitten een paar prachtige jurken tussen!

 14. Hillene
  12 februari 2013 at 18:46 (9 jaar ago)

  Aah die van Taylor vind ik echt vet!! Die van Rihanna en Solange ook wel, maar die van Adele… Nah, niet echt mijn ding..

 15. Ashleey
  12 februari 2013 at 20:23 (9 jaar ago)

  Prachtige jurken! Echt zo mooi!

 16. Lieve
  12 februari 2013 at 20:36 (9 jaar ago)

  Ik vind de jurken van Rihanna en Taylor Swift het mooist en de jumpsuit van Beyonce vind ik heel stoer. Katy Perry en Adele waren minder.. Iedereen zijn eigen mening !

 17. Cynthiiaa
  12 februari 2013 at 22:40 (9 jaar ago)

  Rihanna vond ik het mooist eruit zien, niet te bloot, of te gewaagd, juist classy en schitterend met haar lips erbij. Oké, laten we de amazing lokken niet vergeten, love de krullen die erin zitten.

 18. Suzanne
  12 februari 2013 at 23:34 (9 jaar ago)

  De jurk van Rihanna is echt awesome!

 19. Chantal
  13 februari 2013 at 10:50 (9 jaar ago)

  I love de jurk van Rihanna, die van Taylor en de jumpsuit van Beyoncé !

 20. Florentyna
  13 februari 2013 at 13:23 (9 jaar ago)

  Rihanna brak door met Pon de replay, niet sos 😉

 21. Anne
  13 februari 2013 at 15:31 (9 jaar ago)

  wat ’n mooie rondingen! veel beter als het dunne rolmodel van vroeger! en alle jurken zijn stunning!