Hema kerstlook #1

Hema kerstlook #1

Ik liet jullie de afgelopen weken de kerst make-up collectie van Hema zien en zoals beloofd vandaag een look met deze mooie producten. Eerst laat ik aan jullie een ‘warme’ look zien en volgende week nog een look, maar dan gemaakt met wat meer koelere tinten. Vandaag een bescheiden feestelijke look met peachy, bruin en goudtinten…

Voor mijn ogen ging ik voor een warme donkerbruine look, dit vind ik namelijk mooi staan in combinatie met goud en peach tinten. De oogschaduw bracht ik eigenlijk net zo aan als anders, licht in de binnenste hoek, lichtbruine kleur op mijn bewegende ooglid en donkerbruin in de uiteinde van mijn crease. De kleuren die ik hiervoor gebruikte komen uit het ‘Urban Decay Naked Palette’.

Daarna bracht ik een zwart lijntje aan met mijn eyeliner pen van NYC. Toen de eyeliner was gedroogd ging ik er met de transparante glitter eyeliner van Hema overheen voor een feestelijk en glitterig effect. Het is een vrij subtiele partyproof ooglook geworden die wat mij betreft ideaal is voor overdag tijdens de kerstdagen.

Dan nog even mijn gehele look…

Op mijn wangen bracht ik Hema Blusher aan in de kleur ’06’, een mooie peachkleurige blush. Als highlighter boven mijn wangen bracht ik nog wat Hema Shimmering Face and Body Powder aan die daar natuurlijk perfect voor is.

Deze ‘warme’ look vind ik erg geslaagd, subtiel maar toch best feestelijk. Wat vind jij van deze look?