Leuke basic herfst outfits!

Met zoveel moois in de online shops voor de herfst en winter was het voor mij best wel lastig om een scrapbook te maken voor de maand november, er was immers zoveel keus. Daarom besloot ik nog maar drie leuke setjes te maken, setjes die vrij basic, comfortabel maar ook trendy zijn….

Het setje hieronder is eigenlijk helemaal mijn stijl. De trui lijkt mij heerlijk warm en staat stoer maar toch ook vrouwelijk in combinatie met de stoere broek en schoenen. De tas en de horloge maken deze outfit af…

Het tweede setje is misschien iets minder comfortabel, ook al ken ik genoeg vrouwen die net zo goed kunnen lopen op hakken dan op sneakers. Toch is dit setje misschien iets feestelijker en meer misschien iets voor een etentje. Het tasje van Pull & Bear vind ik echt prachtig en maakt wat mij betreft, het setje compleet…

Bordeaux rood is een kleur wat je deze herfst heel veel ziet en daarom koos ik voor een jeans in deze kleur. Deze kleur vind ik persoonlijk heel goed staan in combinatie met licht poeder roze en de ietwat oversized blouse vind ik er perfect bij passen. Uiteraard mag een sjieke horloge niet ontbreken…

Nu ben ik heel benieuwd welke outfit jullie het leukste vinden, laat het vooral weten bij de comments!