NYC Applelicious Glossy Lip Balm

Deze lippenbalsems van NYC hebben jullie vast al wel voorbij zien komen op verschillende blogs maar ik kon het toch niet laten om er er ook nog een artikel over te schrijven. Ik vind deze nieuwe lippenbalsems van NYC namelijk heel erg fijn en het is ook wel weer het seizoen om je lippen qua verzorging wat meer aandacht te gaan geven. Lees snel verder voor o.a. swatches van deze getinte lippenbalsems…

Maar eerst even wat meer info over de ‘NYC Applelicious Glossy Lip Balm’. Naast dat ze er namelijk heel schattig uitzien bevatten deze lipproducten ook nog eens hele verzorgende ingrediënten zoals:  karitéboter, avocado-olie en jojoba. Dat klinkt dus hartstikke goed! Ook bevatten deze lippenbalsems pigment waardoor je lippen een subtiel kleurtje krijgen, altijd leuk meegenomen. En om nog even terug te komen op het uiterlijk van deze lipproducten, ik vind ze er heel speels uitzien en vooral het appeltje in het midden is een leuke toevoeging en past natuurlijk perfect bij de naam…

De lippenbalsems ruiken naar zoete appeltjes, de geur is vrij subtiel en is wat mij betreft niet storend maar je moet er wel van houden. Wanneer ik de lippenbalsem op mijn lippen smeer, voelen mijn lippen meteen comfortabel aan en worden ze meteen een stukje zachter. Ook geven sommige van de balsems een klein beetje kleur, vooral de kleur ‘Big Apple Red’.

Hierboven zie je de swatches van links naar rechts: Blushing Golden, Caramel Apple, Pink Lady en Big Apple Red. Mijn twee favoriete kleurtjes zijn Pink Lady en Big Apple Red. De kleur Blushing Golden vind ik wat minder gezien daar mijn lippen iets te ‘wit’ van worden waardoor ik spontaan een klein beetje ziekjes lijk.

Ook nog even de vier kleuren op mijn lippen…

Ik ben heel erg enthousiast over de lippenbalsems en als je nog op zoek bent naar een fijne verzorgende lipproduct dan vind ik deze van NYC zeker een aanrader. De NYC Applelicious Glossy Lip Balm is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €2,79 per stuk.

 

Dit vind je vast ook leuk...

23 Comments on NYC Applelicious Glossy Lip Balm

 1. MySuperSweetLife
  28 september 2012 at 14:51 (8 jaar ago)

  Ik vind ze zo leuk! Was afgelopen week nog in de Kruidvat geweest maar kon ze helaas niet vinden!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Juulke
  28 september 2012 at 16:27 (8 jaar ago)

  Ik heb de rode en hij is echt super fijn

  Beantwoorden
 3. Sam
  28 september 2012 at 16:56 (8 jaar ago)

  Ik heb ze ook , ik vind ze heel erg fijn.
  Nog even eeb vraagje : wanneer ga je weer wat schrijven over mode.
  Dat vind ik eigenlijk leuker dan deze artikelen, deze staan al op andere blogs.

  Beantwoorden
 4. Myrthe
  28 september 2012 at 17:12 (8 jaar ago)

  Ik wil ze ook, ze zijn zo schattig! Ik vroeg er laatst al naar in de Kruidvat, maar de medewerkers hadden ze nog nooit gezien, zo balen! Over een tijdje maar weer eens weer kijken :)

  Beantwoorden
  • Lola
   10 september 2013 at 15:15 (7 jaar ago)

   Hee, dat kan kloppen bij sommige Kruidvat filialen verkopen ze ze niet! Bij de Trekpleister kan je ze wel vinden.

   Beantwoorden
 5. Lies
  28 september 2012 at 17:26 (8 jaar ago)

  Ik vind deze glossy lip balms er zo leuk uitzien met het appeltje erin. Zelf heb ik ze alleen nog niet, maar ben zeker nog wel van plan om er 1 te kopen.

  Beantwoorden
 6. Maaike
  28 september 2012 at 18:07 (8 jaar ago)

  Ik vind ze er echt heel schattig uit zien en lijken me wel fijn :)

  Beantwoorden
 7. Helen
  28 september 2012 at 19:08 (8 jaar ago)

  Zelf ben ik echt verliefd op de geur van deze balsems.. mmm :D

  Beantwoorden
 8. Kimberley
  28 september 2012 at 19:11 (8 jaar ago)

  Ik wil ze heel graag kopen, maar ik zie ze echt nergens liggen ;c

  Beantwoorden
 9. Emmelynn
  28 september 2012 at 19:54 (8 jaar ago)

  Ik zeg dit nu niet om irritant te doen, maar je gebruikt het woord ‘namelijk’ erg veel. Het wordt ook soms volledig in de foute context gebruikt. Probeer hier misschien in het vervolg eens op te letten.

  Beantwoorden
 10. Esmay
  28 september 2012 at 20:32 (8 jaar ago)

  Ik heb er ook 2, vind ze echt ontzettend fijn <3

  Beantwoorden
 11. Axelle
  28 september 2012 at 20:44 (8 jaar ago)

  Ze lijken me heel erg fijn !
  ik denk dat ik ook maar eens ga kijken of ze ze bij ons nog hebben , vooral pink lady vind ik erg mooi :)

  Beantwoorden
 12. Jana
  28 september 2012 at 21:04 (8 jaar ago)

  Ik vind ze ook erg fijn in gebruik :D x

  Beantwoorden
 13. Roseary
  28 september 2012 at 21:16 (8 jaar ago)

  Wat een leuke lippenbalsems! Zal zeker eens bij de kruidvat gaan kijken!

  Beantwoorden
 14. Joyce
  28 september 2012 at 22:28 (8 jaar ago)

  De rode staat wel mooi op jouw volle lippen Sanne! ^-^

  Beantwoorden
 15. Cynthiiaa
  29 september 2012 at 10:59 (8 jaar ago)

  Ik vind ze echt zo leuk om te zien, heel vrolijk, doet mij ergens ook aan NYC denken. Geen idee waarom. :p

  Beantwoorden
 16. Kelly
  30 september 2012 at 22:30 (7 jaar ago)

  Wat zien die er schattig uit!

  Beantwoorden
 17. Lily
  1 oktober 2012 at 11:32 (7 jaar ago)

  Die zien er zo fijn uit, idd, die twee laatste zijn het mooist. Volgende keer neem ik die ook mee. Thank voor de review.

  Beantwoorden
 18. tara
  3 oktober 2012 at 17:09 (7 jaar ago)

  Ik heb Pink lady, ik vind het zo fijn dat ik van de week de andere kleuren ga kopen ;)

  Beantwoorden
 19. kiki
  13 oktober 2012 at 10:03 (7 jaar ago)

  hey emmelynn ze zegt maar twee keer namelijk dit zeg ik niet om flauw te doen maar ik vindt dat ze het niet vaak zegt ik vindt ze ook heel cute en ga er zeker eentje kopen
  xxxxx kiki

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *