Gosh Duo Review: Boombastic & Catchy Eyes mascara

Stel je voor ik ga naar een onbewoond eiland en ik mag maar slechts een make-up product meenemen, dan kies ik voor een mascara. Uiteraard wel een hele goede die mijn wimpers er oogverblindend uit laat zien. Een goede mascara vinden is nog best wel lastig en eigenlijk heb ik nog steeds niet diegene gevonden die mij het ‘wauw effect’ geeft. Vandaag ga ik twee mascara’s van het merk Gosh aan jullie laten zien, namelijk de ‘Boombastic & Catchy Eyes mascara’. Zijn dit dan DE mascara’s waar wij vrouwen al heel erg lang op wachten?

Deze bovenstaande twee mascara’s behoren tot de Gosh herfstcollectie van 2012 en liggen als het goed is nu exclusief bij Kruidvat. De Boombastic zorgt voor meer volume en lengte, terwijl de Catchy Eyes vooral voor krul en lengte zorgt. Twee vrij verschillende mascara’s maar het leek mij wel leuk om ze in een artikel aan jullie te laten zien. De verpakkingen zien er erg leuk uit en vooral ‘Catchy Eyes’ trekt mijn aandacht (waarschijnlijk vanwege de kleur). Maar omdat we allemaal weten dat het niet zozeer draait om het uiterlijk gaan we snel kijken naar het ‘innerlijk’…

De ‘Boombastic XXL Volume Mascara’ belooft meer volume, volume en nog eens volume. Dat niet alleen, de wimpers worden perfect gesepareerd en worden oneindig lang en prachtig gekruld, aldus Gosh. Veel beloftes maar wordt dat ook nagekomen?

Het borsteltje is vrij groot en daar moest ik best wel even aan wennen. Het borsteltje bestaat uit een heleboel kunststof haartjes en dit zorgt er natuurlijk voor dat de haartjes goed gesepareerd wordt. De mascara is niet pikzwart, eerder heel donkergrijs. De mascara is vrij vloeibaar maar ik vind dit wel een voordeel gezien je zo ook minder last hebt van vervelende klontjes. Het resultaat van de mascara zie je hieronder op mijn ‘naakte’ oog…

Deze mascara geeft mij niet het ‘wauw’ effect waar ik op gehoopt had, toch vind ik de mascara ook zeker niet slecht. Sowieso vind ik mascara op mijn wimpers zonder een verdere ooglook er vrij kaal en niet zo mooi uitzien. De mascara zorgt inderdaad wel voor iets meer volume maar ik heb mascara’s gezien die toch net wat meer deden voor mijn wimpers. De ‘Boombastic’ mascara zorgt wel voor een vrij goede krul en dat is zeker een pluspunt!

De Boombastic XXL Volume mascara van Gosh kost €11,49

Maar gelukkig hebben we nog de Catchy Eyes mascara. Deze mascara belooft gekrulde wimpers met een effect wat zorgt voor katachtige ogen. Deze mascara zorgt voor mooie gescheiden en gekrulde wimpers en dit in slechts een enkel laagje, volgens Gosh. Ook dit klinkt wederom niet slecht…

Het borsteltje is een stukje kleiner dan het borsteltje van de Boombastic mascara. Ook zit er een buiging in het borsteltje en ik vind dit persoonlijk heel prettig in gebruik. Ook deze mascara is niet pikzwart maar eerder donkergrijs. De mascara is vrij vloeibaar en ik zie verder geen klontjes, jeej! De mascara vind ik fijn aanbrengen en inderdaad een klein laagje is al voldoende voor een mooie krul en een natuurlijk effect.

Hier zie je het effect van de ‘Catchy Eyes’ mascara en eigenlijk ben ik ook over deze mascara net wat enthousiaster. Het geeft alsnog niet een ‘wauw’ effect maar zo op mijn ‘naakte’ oog vind ik het lang niet gek. Het geeft een heel mooi en natuurlijke uitstraling wat ik mooier vind dan dikke wimpers waar je overduidelijk ziet dat je een flinke laag mascara op hebt. Ook zie ik weer een duidelijke krul en dat vind ik erg mooi!

De Catchy Eyes mascara van Gosh kost ook €11,49

Conclusie: Deze twee mascara’s van Gosh zijn niet de mascara’s die ik mee zou nemen naar een onbewoond eiland maar ik vind ze ook zeker niet slecht. Als ik moet kiezen tussen deze twee dan ga ik voor de ‘Catchy Eyes’ mascara omdat ik deze een net wat mooier effect vind geven maar dat is ook een kwestie van smaak.

Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze twee mascara’s en wat is jouw meest favo mascara?

76 Comments on Gosh Duo Review: Boombastic & Catchy Eyes mascara

 1. Charile
  19 september 2012 at 07:34 (10 jaar ago)

  ziet er goed uit!

 2. Helmi
  19 september 2012 at 08:05 (10 jaar ago)

  Leuk geschreven artikel. Ik vind ze er allebei wel goed uitzien! Mooi gescheiden wimpers

 3. Esmay
  19 september 2012 at 09:39 (10 jaar ago)

  Ik ben het eens met jouw conclusie, zeker niet slecht maar ook niet iets waarvoor ik speciaal voor naar de winkel ga.

 4. superdiva
  19 september 2012 at 10:09 (10 jaar ago)

  Ik moet zeggen dat ik niet zo fan ben van rubberen borsteltjes maar deze lijkt me wel heel fijn!

 5. Kimberly
  19 september 2012 at 11:03 (10 jaar ago)

  Ik zal ze niet zo snel meenemen, maar De Catchy Eyes mascara ziet er wel goed uit!

 6. Rose
  19 september 2012 at 15:02 (10 jaar ago)

  de catchy eyes ziet er veelbelovend uit! Die ga ik even bekijken in de winkel denk ik zo..

 7. Cariena
  19 september 2012 at 16:51 (10 jaar ago)

  Ik vind die Catchy Eyes mascara ook mooier op je wimpers!

 8. Joyce
  19 september 2012 at 17:49 (10 jaar ago)

  Ik zou ze na dit zien ook niet kopen haha

 9. Jana
  19 september 2012 at 19:59 (10 jaar ago)

  Ziet er mooi uit 😀 x

 10. Cynthiiaa
  19 september 2012 at 20:26 (10 jaar ago)

  True, mijn voorkeur gaat ook naar de Catchy eyes, hij separeert je wimpers goed, mooi zwart en geen klonten. Het effect is echt heel natuurlijk!

 11. Lies
  19 september 2012 at 20:39 (10 jaar ago)

  Ik vind beide mascara’s wel erg mooi. Alleen of ik ze zelf ook zou kopen dat weet ik niet.

 12. Suus
  20 september 2012 at 16:26 (10 jaar ago)

  Goede review. Ik ben toch wel benieuwd naar de ‘Catchy Eyes’ mascara