Gosh Duo Review: Boombastic & Catchy Eyes mascara

Stel je voor ik ga naar een onbewoond eiland en ik mag maar slechts een make-up product meenemen, dan kies ik voor een mascara. Uiteraard wel een hele goede die mijn wimpers er oogverblindend uit laat zien. Een goede mascara vinden is nog best wel lastig en eigenlijk heb ik nog steeds niet diegene gevonden die mij het ‘wauw effect’ geeft. Vandaag ga ik twee mascara’s van het merk Gosh aan jullie laten zien, namelijk de ‘Boombastic & Catchy Eyes mascara’. Zijn dit dan DE mascara’s waar wij vrouwen al heel erg lang op wachten?

Deze bovenstaande twee mascara’s behoren tot de Gosh herfstcollectie van 2012 en liggen als het goed is nu exclusief bij Kruidvat. De Boombastic zorgt voor meer volume en lengte, terwijl de Catchy Eyes vooral voor krul en lengte zorgt. Twee vrij verschillende mascara’s maar het leek mij wel leuk om ze in een artikel aan jullie te laten zien. De verpakkingen zien er erg leuk uit en vooral ‘Catchy Eyes’ trekt mijn aandacht (waarschijnlijk vanwege de kleur). Maar omdat we allemaal weten dat het niet zozeer draait om het uiterlijk gaan we snel kijken naar het ‘innerlijk’…

De ‘Boombastic XXL Volume Mascara’ belooft meer volume, volume en nog eens volume. Dat niet alleen, de wimpers worden perfect gesepareerd en worden oneindig lang en prachtig gekruld, aldus Gosh. Veel beloftes maar wordt dat ook nagekomen?

Het borsteltje is vrij groot en daar moest ik best wel even aan wennen. Het borsteltje bestaat uit een heleboel kunststof haartjes en dit zorgt er natuurlijk voor dat de haartjes goed gesepareerd wordt. De mascara is niet pikzwart, eerder heel donkergrijs. De mascara is vrij vloeibaar maar ik vind dit wel een voordeel gezien je zo ook minder last hebt van vervelende klontjes. Het resultaat van de mascara zie je hieronder op mijn ‘naakte’ oog…

Deze mascara geeft mij niet het ‘wauw’ effect waar ik op gehoopt had, toch vind ik de mascara ook zeker niet slecht. Sowieso vind ik mascara op mijn wimpers zonder een verdere ooglook er vrij kaal en niet zo mooi uitzien. De mascara zorgt inderdaad wel voor iets meer volume maar ik heb mascara’s gezien die toch net wat meer deden voor mijn wimpers. De ‘Boombastic’ mascara zorgt wel voor een vrij goede krul en dat is zeker een pluspunt!

De Boombastic XXL Volume mascara van Gosh kost €11,49

Maar gelukkig hebben we nog de Catchy Eyes mascara. Deze mascara belooft gekrulde wimpers met een effect wat zorgt voor katachtige ogen. Deze mascara zorgt voor mooie gescheiden en gekrulde wimpers en dit in slechts een enkel laagje, volgens Gosh. Ook dit klinkt wederom niet slecht…

Het borsteltje is een stukje kleiner dan het borsteltje van de Boombastic mascara. Ook zit er een buiging in het borsteltje en ik vind dit persoonlijk heel prettig in gebruik. Ook deze mascara is niet pikzwart maar eerder donkergrijs. De mascara is vrij vloeibaar en ik zie verder geen klontjes, jeej! De mascara vind ik fijn aanbrengen en inderdaad een klein laagje is al voldoende voor een mooie krul en een natuurlijk effect.

Hier zie je het effect van de ‘Catchy Eyes’ mascara en eigenlijk ben ik ook over deze mascara net wat enthousiaster. Het geeft alsnog niet een ‘wauw’ effect maar zo op mijn ‘naakte’ oog vind ik het lang niet gek. Het geeft een heel mooi en natuurlijke uitstraling wat ik mooier vind dan dikke wimpers waar je overduidelijk ziet dat je een flinke laag mascara op hebt. Ook zie ik weer een duidelijke krul en dat vind ik erg mooi!

De Catchy Eyes mascara van Gosh kost ook €11,49

Conclusie: Deze twee mascara’s van Gosh zijn niet de mascara’s die ik mee zou nemen naar een onbewoond eiland maar ik vind ze ook zeker niet slecht. Als ik moet kiezen tussen deze twee dan ga ik voor de ‘Catchy Eyes’ mascara omdat ik deze een net wat mooier effect vind geven maar dat is ook een kwestie van smaak.

Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze twee mascara’s en wat is jouw meest favo mascara?