EOTD: Bourjois ‘Trio Smokey Brun Wood’

Afgelopen zaterdag kon je de review lezen over de Bourjois Smokey Eyes palette in de kleur ‘Brun Wood’. Nog niet gelezen, klink dan hier. In mijn review schreef ik al dat ik stond te popelen om er een ooglook mee te maken gezien de pigmentatie best indrukwekkend is. Ik pakte mijn kwasten van tafel en ging aan de slag, het resultaat zie je op de volgende pagina…

Een vrij normale ‘smokey’ look die ik gerust overdag zou dragen. De lichtste kleur gebruikte ik in mijn binnenste ooghoek zodat mijn ogen optisch (nog) groter lijken. De rood/bruine kleur heb ik in mijn crease gebruikt en zo goed mogelijk naar boven geblend voor een mooi resultaat. De donkere kleur heb ik gebruikt op mijn bewegende ooglid en onder mijn ogen, uiteraard werd dit kleurtje ook weer uitgebreid geblend. De donkere kleur zou je ook bijvoorbeeld in je crease kunnen aanbrengen en dan de rood/bruine kleur op je ooglid. Toch koos ik voor het eerste omdat dit waarschijnlijk net wat geschikter voor overdag is…

Nog even een full face foto en zoals je ziet is het een vrij donkere look die mooi staat bij blauwe ogen. Ik vind de look niet te donker voor overdag maar ik kan mij ook best voorstellen dat er meiden zijn die de make up wel wat te zwaar vinden. Misschien dan voor in de avond?

Wat vind jij van mijn EOTD en ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar dit palette van Bourjois?