Nieuwe NYC ‘In a Minute Nail Polish’ najaars kleuren!

Terwijl de zon lekker schijnt en het een mooie dag gaat worden, wil ik alvast aan jullie een herfstcollectie laten zien. Het merk NYC komt namelijk met nieuwe ‘In a Minute Nail Polish’ in vier mooie najaarskleuren. Natuurlijk willen we nog eventjes helemaal niet aan de herfst denken. Toch vind ik het best leuk om alvast te weten wat we in het najaar kunnen gaan verwachten qua beauty en fashion collecties, jullie waarschijnlijk ook wel! Benieuwd naar de vier nieuwe kleuren, lees dan snel verder…

Eerst even wat meer over de lakjes. De ‘In a Minute Nail Polish’ bestaat uit een samenstelling die droogt in minder dan 60 seconden. Inderdaad de lakjes drogen snel maar ze blijven nog wel een tijdje ‘zacht’. De lakjes hebben een plat kwastje en dat zorgt ervoor dat je ze prettig aan kunt brengen. De lakjes bevatten intense pigmenten wat zorgt voor schitterende kleuren en de UV-filters voorkomen kleurvervaging. In de ‘In a Minute Nail Polish’ zitten verzorgende ingrediënten, zoals: Calcium, magnesium en ijzer, dit zorgt o.a. voor sterkere nagels.

Hieronder zie je de vier kleuren…

Full Metal Jacket

Prey of Grey

Wild with Passion

Revolving Red

Ik vind de lakjes qua kleuren erg mooi en vooral ‘Revolving Red’ en ‘Wild with Passion’. Wel vind ik de lakjes iets lastiger lakken dan normaal (misschien ook wel te zien aan de swatches), ik vond namelijk de lak vrij dun waardoor je al snel te veel pakt. Het is dus belangrijk om het kwastje goed af te vegen aan het flesje voordat je ze aanbrengt op je nagels. Verder drogen de lakjes vrij snel en ze blijven ook nog best lang mooi op mijn nagels en begonnen pas na 2,5 dag te chippen. Jep, ik ben best enthousiast over!

De NYC ‘In a Minute Nail Polish’ najaars lakken zijn vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €2,29 per stuk.