Garnier UltraLift Serum + Dagcreme

Ik ben altijd op zoek naar een goede en fijne dagverzorging. Mijn huid is vrij lastig, zo heb ik hele droge zones maar ook vettere gedeeltes in mijn gezicht. Het is voor mij altijd uitproberen of een verzorgingsproduct goed is voor mijn huid. Een tijd lang heb ik de ‘Garnier UltraLift Serum + Dagcreme’ getest en gelukkig reageerde mijn huid er goed op en werd mijn huid niet onrustiger. Na een paar weken testen heb ik voor jullie een review over dit nieuwe product van Garnier…

Laat ik eerst wat meer vertellen over dit nieuwe product van Garnier. Het is de eerste keer dat Garnier de beste gezichtsverzorgingsproducten in 1 eenvoudige product stopt. Zo zit er in de ‘UltraLift’ een serum en een dagcreme en dit zorgt er voor dat je dagroutine meteen een stukje korter wordt, handig voor drukke vrouwen. De ‘UltaLift Serum + Dagcreme’ is een hele effectieve anti-rimpel verzorging. Het zorgt voor het minder zichtbaar maken van rimpels, geeft meer stevigheid aan je huid en geeft ook nog eens een stralende glans, klinkt goed…

Natuurlijk heb ik nog niet heel erg veel rimpeltjes, ook al moet ik wel toegeven dat ik hier en daar toch al wel wat lachrimpeltjes heb en dat mijn huid wel iets slapper is geworden als ik het vergelijk met paar jaar geleden. Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat het heel raar is om na je 25e alvast te beginnen met een anti-rimpelcreme, baadt het niet dan schaad het zeker niet! De ‘UltraLift’ is wel speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de 30. De creme zit in een pompflacon van 50 ml en ziet er heel leuk uit door de ‘swirl’ van de serum + dagcreme. Een pompflacon is ook heel hygienisch, zo hoef je er namelijk niet met je vingers in. De verpakking vind ik dus top!

Voor dat ik begin met mijn make-up breng ik eerst altijd even wat ‘Garnier UltraLift’ aan. De creme heeft een hele lekkere frisse geur die vrij lang blijft hangen maar die ik absoluut niet als storend ervaar. Je hebt eigenlijk maar een heel klein pompje nodig om je hele gezicht in te smeren, vaak smeer ik ook nog wat op mijn kaak-en halslijn. Doordat je maar heel weinig nodig hebt, is het product heel zuinig in gebruik. Wat ik heel prettig vind is dat de creme heel snel intrekt, er blijft gelukkig geen plakkerig laagje over en ik kan eigenlijk meteen beginnen met het aanbrengen van mijn make-up. De creme voelt heel lekker aan, niet plakkerig, niet trekkerig maar mijn huid voelt heel zacht en verzorgd aan.

Na een paar weken testen kan ik nog niet vertellen of het mijn rimpeltjes minder zichtbaar heeft gemaakt. Wel weet ik dat het een positief effect heeft gehad op mijn huid. Mijn huid is namelijk niet onrustig geworden, mijn droge zones zijn verminderd en mijn huid is er gelukkig niet vetter van geworden. Mijn huid voelt goed aan en is op dit moment rustig. Ik heb natuurlijk al een hoop cremes gebruikt en in vergelijking tot andere cremes, die ik heb gebruikt, is dit zeker een favoriet!

De ‘Garnier UltraLift Serum + Dagcreme’ is te koop bij drogisterijen en kost 12,99. Voor meer info kun je ook nog even kijken op de website van Garnier.