EOTD: Forever 21 Eyeshadow Palette!

Deze week kon je al een review lezen over de ‘Forever 21 Eyeshadow palette‘. Dit palette had ik puur uit nieuwsgierigheid gekocht en ik was super verbaasd over de kwaliteit van het palette. Het palette kost €4,95 en is dus super budget en hiervoor krijg je vijf hele mooie en gepigmenteerde kleuren. Na mijn review kon ik niet wachten om Β met dit palette een ooglook te maken en op de volgende pagina kun je het resultaat bewonderen…

Van de vijf kleuren uit het palette heb ik er vier gebruikt. Diegene die ik heb overgeslagen is kleur nummer 2 (van links). Ik heb dus vooral de wat donkere kleuren uit het palette gebruikt en dat is ook wel te zien want het is een vrij ‘smokey’ look geworden. Deze look zou ik niet heel erg snel overdag dragen maar meer in de avond…

Hoe heb ik de ooglook gemaakt? Ik begon met het aanbrengen van de paars/rode kleur iets boven mijn crease. Daarna bracht ik de lichtste kleur uit het palette aan op mijn wenkbrauwbot. De witte en de paars/rode kleur heb ik goed geblend zodat er een mooie kleurverloop zou ontstaan. Daarna bracht ik de lichtgrijze kleur aan op mijn bewegende ooglid. In mijn crease en in de buitenste ooghoek bracht ik de donkergrijze kleur aan en ook dit heb ik goed geblend voor een mooie en natuurlijke overgang. Ten slotte bracht ik ook nog de lichtste kleur aan in mijn binnenste ooghoek voor een mooie open blik.

Waar je bij dit palette wel goed op moet letten is dat je kleurverschil blijft zien, anders krijg je al snel een donkere look zonder kleurverloop en dit kan vrij ‘zwaar’ overkomen. Daarom heb ik steeds weer opnieuw de kleuren aangebracht en heel veel geblend voor een zo’n mooi mogelijk resultaat. De kleuren zijn afzonderlijk echt heel erg mooi, alle kleuren oogschaduw uit het palette met elkaar combineren is dus wel een beetje lastig en vraagt wat ‘geduld’.

Ten slotte nog een full face foto en de look vind ik vrij donker en daarom heb ik de rest van mijn make-up zo rustig mogelijk gehouden. Wat vind jij van deze ooglook?

17 Comments on EOTD: Forever 21 Eyeshadow Palette!

 1. Milou
  9 augustus 2012 at 00:16 (10 jaar ago)

  Prachtige ooglook Sanne. Staat je super mooi πŸ™‚ .. Niet te verwachten he voor 4.95. Super!

  • Sanne van Huis
   10 augustus 2012 at 12:04 (10 jaar ago)

   Inderdaad, ik was ook echt super verbaasd en het is nu echt een van mijn favo paletjes!

 2. Christel
  9 augustus 2012 at 04:22 (10 jaar ago)

  Ik vind het paletteje nog steeds erg mooi en de look staat je echt super!

  • Sanne van Huis
   10 augustus 2012 at 12:03 (10 jaar ago)

   Dank je wel Christel!

 3. charile
  9 augustus 2012 at 09:08 (10 jaar ago)

  Super mooie look!

 4. Esmay
  9 augustus 2012 at 09:25 (10 jaar ago)

  Toffe look dit, lekker donker en party – ish!
  (al zou ik het ook gewoon op een normale dag dragen hoor haha)

 5. Danielle
  9 augustus 2012 at 10:32 (10 jaar ago)

  Wauw, staat je echt super!

 6. Imke
  9 augustus 2012 at 14:46 (10 jaar ago)

  Mooi gedaan mij lukt het jammer niet zo goed dat blenden enzo.

  • Sanne van Huis
   10 augustus 2012 at 12:03 (10 jaar ago)

   Gewoon blijven proberen! Soms lijkt het alsof je ooglook compleet mislukt maar vaak als je dan gewoon doorgaat met blenden, zou je zien dat het er op een gegeven moment er steeds mooier uit gaat zien πŸ˜€

 7. Yasmina
  9 augustus 2012 at 15:56 (10 jaar ago)

  Waauuw, heel erg mooi gedaan, en hoe krijg je het bij je buitenste ooghoek zo strak?
  Doe je dat m.b.v concealer/foundation of veeg je dat gewoon weg met een wipe?

  X

  ps. ik vind jou kledingcombinaties echt superleuk en ben ook van plan die te kopen, zou je er nog een paar willen maken met de nieuwe collectie van H&M? ik ga a.s zaterdag shoppen πŸ˜‰

  • Sanne van Huis
   10 augustus 2012 at 12:02 (10 jaar ago)

   Ik veeg het altijd eerst een beetje met mijn vingers weg, daarna ga ik er met een kwast met wat foundation overheen zodat het echt mooi strak wordt πŸ™‚

 8. femketje
  9 augustus 2012 at 17:26 (10 jaar ago)

  Erg mooie look!

 9. Cynthiiaa
  9 augustus 2012 at 18:01 (10 jaar ago)

  Oh my, mooie smokey eyes heb je ermee gemaakt! Damn, de palette is echt incredible, wauw.

 10. Nena
  9 augustus 2012 at 19:47 (10 jaar ago)

  Echt heel mooi! Ik ga dit palette ook kopen! XX

 11. Kimberly
  9 augustus 2012 at 20:37 (10 jaar ago)

  Mooi ooglook!!

 12. Manon
  9 augustus 2012 at 21:23 (10 jaar ago)

  Erg mooi… Ik zou dit eerder dragen op een donkere feest avond , met je vrienden
  Omdat het rustig maar ook feestachtig overkomt!
  Ik en make up het komt niet echt overeen terwijl ik make up graag zie en het me toch wel intereseert , ik denk dat ik er gewoon wat meer tijd in moet stoppen , maar wanneer je begint met make up .. Altijd make up ! Sommige meiden die ik ken gaan zelfs zo ver dat ze niet meer op straat durven zonder make up en natuurlijk wil ik dat dit mij niet overkomt make up is mooi , maar naturel kan ook wel “chil” overkomen!

 13. Linda
  11 augustus 2012 at 13:49 (10 jaar ago)

  Mooi!