VVDD: Wat is jouw favoriete serie?

Normaal gesproken stel ik bij het item ‘vraag van de dag’ een fashion of beauty gerelateerde vraag. Vandaag eventjes niet. Op dit moment is het namelijk komkommertijd, met andere woorden er is maar weinig soeps op de Nederlandse televisie. Ook al kijk ik niet veel televisie, af en toe is het natuurlijk wel fijn om even lekker voor de buis te hangen. Ik ben gek op het kijken van series maar de meeste hebben op dit moment een zomerstop dus ik moet nu wachten tot ergens in september. Zo lang kan ik niet wachten, daarom heb ik een vraag aan jullie. Wat is jouw favoriete serie?ย 

Laat ik eerst zelf maar even antwoord geven op deze vraag. Ik kijk heel graag: Gossip Girl, Hart of Dixie en Keeping Up With The Kardashians (die overigens geen zomerstop heeft). Heel veel series kijk ik dus niet, daarom ben ik op zoek naar een leuke serie om de zomer mee door te komen. Het liefst eentje die zich bevindt in de genre ‘Gossip Girl/Hart of Dixie’. Zo las ik bijvoorbeeld laatst in de ‘Linda Meiden’ iets over de serie ‘The Lying Game’, is dat een leuke serie? Ook heb ik in het verleden nog meer series gekeken en mijn aanraders voor jullie zijn: the O.C., Lost, Prison Break, One Tree Hill, the Hills, Band of Brothers, Friends, SATC, 16 and pregnant en Teen Mom.

Dus vertel bij de comments iets over je favoriete serie en wie weet is het ook wat voor mij of andere lezers!

158 Comments on VVDD: Wat is jouw favoriete serie?

 1. Sara
  5 juli 2012 at 09:13 (9 jaar ago)

  Ik ben een grote fan van 2 broke girls, awkward, gossip girl, pretty little liars en the big bang theory ;). De eerste twee zijn mijn ultieme aanraders!

 2. Esmay
  5 juli 2012 at 09:28 (9 jaar ago)

  GTST, maar da’s eigenlijk meer een soap. En 2 Broke Girls!

 3. Mieke
  5 juli 2012 at 09:29 (9 jaar ago)

  Op dit moment Gooise Vrouwen. Ben er een beetje laat achter hoe leuk dat was! Dus kijk ik ze op dvd. ๐Ÿ™‚

 4. FabulousHeidi
  5 juli 2012 at 09:34 (9 jaar ago)

  Wat nu al een tijdje hot in mijn lijstje is: True Blood, The Vampire diaries en Once upon a time (echt een aanrader :))
  Qua wat oudere series SATC en Friends ๐Ÿ™‚

 5. Natasja
  5 juli 2012 at 09:48 (9 jaar ago)

  New Girl Jesse. Erg grappig.

 6. Mariska
  5 juli 2012 at 09:52 (9 jaar ago)

  Revenge en The lying game =D

 7. Maury
  5 juli 2012 at 10:13 (9 jaar ago)

  Ik vind Pretty Little Lairs, McLeods Daughter, Glee hele leuke serie’s verder heb ik niet echt een serie die ik volg.

 8. Mar
  5 juli 2012 at 10:14 (9 jaar ago)

  Ik kijk heel graag Criminal Minds, Hawaii Five O, Nikita en Flashpoint.
  Prison Break heb ik seizoen 1 gezien, nu zit ik met smart te wachten op seizoen 2!
  Vroeger keek ik graag die vrouwenserie’s, maar tegenwoordig niet meer.

 9. Amanda
  5 juli 2012 at 10:19 (9 jaar ago)

  Ik heb laatst een serie ontdekt die ik in 4 dagen uit had, omdat ik hem ZO leuk vond. Hij heet Secret Circle. Het gaaf over heksen (maar wel op een hippe manier? en niet erg kinderachtig). Een meisje komt op een andere plek te wonen nadat haar moeder is overleden, daar moet zij zich binden in een cirkel van andere heksen, omdat de andere heksen nu teveel krachten hebben die ze niet kunnen controleren. Maar er ligt gevaar op de loer, want er zijn heel veel mensen die achter de heksen aanzitten en ze willen doden, omdat ze niet willen dat er magie is. Klinkt allemaal een beetje suf, maar kijk 1 aflevering en je bent om!

 10. I
  5 juli 2012 at 10:25 (9 jaar ago)

  Als je van dat soort series houdt (lekker veel drama!) vind je Awkward. vast ook wel leuk! Korte afleveringen van 20 min, seizoen 2 is net begonnen in Amerika.

  Onder mijn all time favourites vallen ook Lost, Desperate Housewives, Game of Thrones, The Big Bang Theory en Once Upon A Time!

 11. Lies
  5 juli 2012 at 10:27 (9 jaar ago)

  Ik heb er even over nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk alleen maar real life programma’s kijk. Zoals I used to be fat, Jong, Je zal het maar hebben, Bestemming onbekend, Teen mom 2, Over de streep, 16 and pregnant enz.. Voor de rest kijk ik nog g.t.s.t en Spangas. Ook al is Spangas niet echt bedoeld voor mijn leeftijd, vind ik het toch altijd wel leuk om te zien.

 12. Emma
  5 juli 2012 at 11:03 (9 jaar ago)

  Ik kijk bijvoorbeeld Teen Mom 2 ,16 and pregnant , Glee, Gooische Vrouwen en Flikken Maastricht.

 13. Yentel
  5 juli 2012 at 11:05 (9 jaar ago)

  Pretty little liars, new girl, gossip girl! The lying game heb ik ook een groot gedeelte van gezien, en glee keek ik eerst ook.

 14. Merel
  5 juli 2012 at 11:44 (9 jaar ago)

  The lying game! Dat is wat mij betreft de leukste serie nu. Ik kijk deze serie altijd op http://www.sidereel.com hier zijn altijd genoeg links naar andere sites waar je kunt kijken!

 15. keava
  5 juli 2012 at 12:17 (9 jaar ago)

  Gossip gril vind ik geweldig! Net zoals gtst

 16. Elsemieke
  5 juli 2012 at 12:18 (9 jaar ago)

  Reactie

 17. Elsemieke
  5 juli 2012 at 12:21 (9 jaar ago)

  Ik ben de laatste tijd echt hooked aan Van God Los de serie. Het komt helaas alleen op zondag, maar gelukkig kan ik seizoen 1 terugkijken. Het zijn elke keer aparte verhalen, dus je hoeft het niet te volgen, maar het is heel spannend. Ook Over de Streep vind ik een leuk programma, maar dat is geen serie. Oh, en aankomende zondag begint de Klusjesmannen weer! Ik vind dat zelf superleuk ๐Ÿ˜‰

 18. victoria
  5 juli 2012 at 12:44 (9 jaar ago)

  Degrassi, ZO leuk haha. elke dag weer plezier van ongeveer 20 minuten ;d
  en ook Awkward vind ik leuk

 19. Franca
  5 juli 2012 at 12:59 (9 jaar ago)

  Third Watch, Vampire Diaries, Supernatural,One Tree Hill

 20. Eva
  5 juli 2012 at 13:02 (9 jaar ago)

  de co-assistent, the big bang theory, greys anatomy en gooische vrouwen. Eigenlijk nog veel meer!

 21. Samantha
  5 juli 2012 at 13:32 (9 jaar ago)

  GTST, The Vampire Diaries & The Secret Circle !

 22. Nikita
  5 juli 2012 at 13:49 (9 jaar ago)

  desperate housewives ! Echt prachtige serie

  • Eva
   5 juli 2012 at 14:10 (9 jaar ago)

   jaaa! mee eens!

 23. Lie
  5 juli 2012 at 13:52 (9 jaar ago)

  Criminal minds is mijn serie, heb verder niet echt een serie die ik volg.

 24. x
  5 juli 2012 at 13:55 (9 jaar ago)

  sex and the city
  bones
  csi
  castle
  glee
  ANTM
  gooische vrouwen

 25. Irma
  5 juli 2012 at 14:56 (9 jaar ago)

  Gossip Girl, Grey’s Anatomy, Gooische Vrouwen (is afgelopen) en GTST.
  Maar GTST kijk ik niet meer altijd, het is niet meer super boeiend.

 26. Nienke
  5 juli 2012 at 15:41 (9 jaar ago)

  Dexter is mijn favoriete serie! Maar ook 1 van mijn favorieten, en eentje die ik op dit moment aan het kijken ben, is Veronica Mars. Die past ook wat beter bij de andere series die je noemde. =)

 27. Chloe
  5 juli 2012 at 16:05 (9 jaar ago)

  Ik kijk veel series: Gossip Girl, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Glee, Awkward, Hart Of Dixie, Make It Or Break It, Keeping Up With The Kardashians, Jersey Shore, Snooki & Jwoww, The Pauly D Project, New Girl,.. Hopelijk vind je er hier een bij, haha (:

 28. Puck
  5 juli 2012 at 16:14 (9 jaar ago)

  Ik ben of course een GTST fan haha, maar ik ben via een vriendin van mij bij de serie “pretty little liars” terecht gekomen. Echt een aanrader, al mijn vrije middagjes zijn nu volgepland met het kijken van het 2e seizoen !

 29. Myrthe
  5 juli 2012 at 17:24 (9 jaar ago)

  Zonder twijfel op nummer 1, 90210! Echt een gewรฉldige serie, kan soms gewoon niet stoppen met kijken. De afleveringen duren 40 minuten wat soms wel weer vervelend kan zijn, maarja dat is dan ook het enige iniminie-minpuntje dat ik kan verzinnen ๐Ÿ˜‰ Verder vind ik New Girl echt leuk, supergrappig, maar helaas is er een break!
  90210 is trouwens echt zoiets als gossipgirl, maar dan met meer hoofdkarakters (:

 30. Mirjam
  5 juli 2012 at 18:20 (9 jaar ago)

  That 70s show! Vriendje heeft de hele serie op dvd en Friends ook dus we kijken regelmatig ๐Ÿ™‚

 31. Marissa
  5 juli 2012 at 21:18 (9 jaar ago)

  Hart of Dixie, How I Met Your Mother (super grappig en reminds me of Friends), New Girl, Happy Endings (ook soo funny!), Gossip Girl, Supernatural, The Walking Dead (het gaat over zombies maar het is echt goed), 2 Broke Girls, en nog veel meer! ;D Maar these are my favorites! ๐Ÿ˜€ Enjoy!

 32. Trasure
  5 juli 2012 at 21:27 (9 jaar ago)

  Ik volg niet echt iets, maar ik ben toch blij als het op TV is:
  Degrassi
  CSI
  Pretty Little Liars
  Awkward
  Gossip Girl
  En nog wat, waar ik nu niet รฉรฉn, twee, drie op kom.

 33. Sanne van Huis
  6 juli 2012 at 09:54 (9 jaar ago)

  Dank jullie wel voor jullie suggesties. Ik heb al een hele hoop series opgezocht en er zitten zeker hele leuke tussen ๐Ÿ™‚ ik hoef mij deze zomer niet meer te vervelen ๐Ÿ˜›

 34. rianne
  6 juli 2012 at 11:18 (9 jaar ago)

  Zelf heb ik de lying game ook gekeken, op zich wel leuk, maar dan vind ik Pretty Little Liars echt veel leuker en spannender! Ook the Vampire Diaries is echt een aanrader. Verder is net de serie Baby Daddy begonnen die leuk is! en Big Bang theory is erg leuk. Het voordeel van die laatste twee is dat de afleveringen 20 minuutjes duren en dat je die altijd wel even tussendoor kan kijken ๐Ÿ˜‰ Het is handig om op de site van ABCFamily te kijken of van CWTV, daar worden de bekendste series uit Amerika wel uitgezonden, dus mss kom je dan wel iets leuks tegen! Oh en 90210 is ook leuk trouwens!

 35. Kirsten
  6 juli 2012 at 12:27 (9 jaar ago)

  Ik volg vooral series uit Amerika, en dat zijn op dit moment Pretty Little Liars, Awkward, Snooki & JWoww (ja echt, sorry, haha) en Teen Mom Season 4. Er zijn er op dit moment een aantal die zomerstop hebben die ik normaal gesproken ook volg; 90210, 16 & Pregnant (ik heb alle nieuwe uit Amerika al gezien, die komen hier nog), Hart of Dixie (door jou! :D) en Once Upon A Time. Ik heb ook een tijd NY Ink gevolgd, maar geloof niet dat dat nog terugkomt ๐Ÿ™

 36. evelien
  6 juli 2012 at 14:06 (9 jaar ago)

  Awkward, GTST, Degrassi, The Vampire Diaries,

  Oh, en The Legend of Korra! Zรณ leuk! Het vervolg op Avatar: the last airbender, mijn favoriete serie.

 37. Cynthiiaa
  6 juli 2012 at 20:23 (9 jaar ago)

  Gossip Girl is echt amazing ja! Ik vind ook Rookie Blue leuk, maar daar moet je echt van houden.. Sam is echt.. handsoooome. Maar daarvoor kijk ik de serie niet hoor.. klein beetje dan. :’) Hawaii Five O vind ik ook geweldig, elke keer die politieseries, ze pakken mij helemaal in!

 38. Laralaurentia
  6 juli 2012 at 22:06 (9 jaar ago)

  Momenteel is dat revenge, maar ook Nikita & Vampire diaries vind ik geweldig.

 39. Felicia
  7 juli 2012 at 03:46 (9 jaar ago)

  Heb je al eens geprobeerd anime te kijken?
  Dan heb ik het dus niet over de standaard hypes zoals Naruto, Pokemon & DBZ maar echt diepgaande series. Het feit dat het animatie is maakt het verhaal er niet minder om.
  Als je er niet bekend mee bent maar wel van animatie houd is mijn tip om eens Hayao Miyazaki films te gaan kijken.
  Real-time vind ik heel tof :
  – The Walking Dead
  – The Unit
  – Daybreak

  Ik ben zelf meer een liefhebber van actie overigens.

 40. ingrid
  7 juli 2012 at 18:33 (9 jaar ago)

  Vroeger keek ik alleen Gossip Girl, maar nu kijk ik ook naar 90210 (helemaal dezelfde stijl als GG! De allereerste aflevering, Pilot, is wel niet super daarna wordt het wel heel fijn)
  Verder kijk ik ook Vampire Diaries, Pretty Little Liars en Drop Dead Diva (een feelgood-serie, in het begin lijkt het heel oppervlakkig, is het ook wel, maar wordt er altijd vrolijk van!

  • ingrid
   7 juli 2012 at 18:33 (9 jaar ago)

   Glee is ook fijn!

 41. Lien
  8 juli 2012 at 20:38 (9 jaar ago)

  Ik vind volgende series leuk:
  – Pretty little liars
  – Gossip girl
  – Cougar Town
  – Sex and the city
  – Gilmore girls
  – Kourtney and Kim take New York of The Kardashians
  – The City
  – The Vampire Diaries
  – In Treatment
  – Awkward

  En ja ik heb ze allemaal al gezien! :p (= serie-addict!)

 42. Michelle
  13 juli 2012 at 15:31 (9 jaar ago)

  Mijn favorite series zijn:
  -Pretty Little Liars,
  -Gossip Girl,
  -The Mentalist
  -Castle..

 43. Charlotte
  17 juli 2012 at 13:18 (9 jaar ago)

  Waar kijken jullie die series dan (degene die niet(meer) op tv zijn)?

  Grey’s anatomy
  Private practice
  Pretty little liars
  Oth (seizoen negen nu, eindelijk en toch met veel spijt)
  mac loads daughters
  7th heaven !!!
  true blood
  vampire diaries
  Rush
  Home and away
  Out of the blue

 44. tara
  20 januari 2013 at 15:58 (9 jaar ago)

  the vampire diaries (lievelingsserie!!) ,pretty little liars en awkward!