Nieuw van Bourjois: Mini-nagellakjes!

Nu in de winkel, mini nagellakjes van het merk Bourjois. Elk flesje nagellak bevat slechts 3 ml en ze zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. De collectie met mini lakjes bestaat uit 20 verschillende kleuren en zijn onder te verdelen in de ‘Princesse a Vienne’ en ‘Fashionshow a New York’ collectie. Uit beide collecties heb ik een lakje ontvangen en die ga ik vandaag aan jullie laten zien…

Ik begin met het lakje uit de ‘Fashionshow a New York’ collectie in de kleur ’93 Central Red’. Deze collectie bestaat dus uit 10 verschillende tinten en Bourjois heeft voor deze collectie inspiratie opgedaan in het hart van de modeshows van New York. De collectie bestaat uit tintelende kleuren, rijk verzadigde tinten en ultrapure lakken met duizend effecten, voor een bruisend en trendy assortiment.

Hieronder zie je de kleur ‘Central Red’ een mooie warme rode kleur die ik zowel geschikt voor de zomer als de winter vind.

Dan heb ik ook nog een lakje uit de ‘Princesse a Vienne’ collectie in de kleur ’79 Figue delicat’. Ook deze collectie bestaat uit 10 verschillende lakken en zijn qua kleur zacht, poëtisch en speels. De kleuren zijn van tedere pastelkleuren tijdens theetijd tot de adembenemende delicaatheid van de mooiste avondjaponnen, een collectie die zowel romantisch als trendy is!

Hieronder zie je de kleur ‘Figue delicat’, een mooie lila paarse kleur met als je goed kijkt een zilveren glansje…

De lakjes vond ik heel erg fijn werken, ook al had ik dat niet verwacht. Je kunt heel precies de lakjes aanbrengen omdat het kwastje vrij klein is. Ik vind het erg leuk dat Bourjois met een collectie mini lakjes is gekomen. Ze zijn namelijk super betaalbaar en zo kun je lekker veel verschillende kleuren kopen en variëren. De lakjes blijven bij mij redelijk lang goed op mijn nagels, namelijk zo’n 3 dagen.

De bourjois mini nagellakjes liggen nu in de winkel en kosten €2,99 per stuk.

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

25 Comments on Nieuw van Bourjois: Mini-nagellakjes!

 1. Esmay
  24 juli 2012 at 10:28 (8 jaar ago)

  Wat een schattige poepige nagellakje!

  Beantwoorden
 2. Nikita
  24 juli 2012 at 10:31 (8 jaar ago)

  Zo leuk, als ik ze in de winkel zie ga ik weer smelten en ga ik er toch een paar meenemen !

  Beantwoorden
 3. Anne-Floor
  24 juli 2012 at 10:40 (8 jaar ago)

  Ik had die flesjes al eens voorbij zien komen, maar wat leuk dat ze in de winkel komen te liggen :)

  Beantwoorden
 4. Vera
  24 juli 2012 at 10:49 (8 jaar ago)

  Wat leuk! Deze kleuren vind ik nog niet heel erg bijzonder, maar de prijs is inderdaad wel prettig :)

  Beantwoorden
 5. coco
  24 juli 2012 at 11:20 (8 jaar ago)

  Weetje misschien welke andere kleuren het zijn?
  :D

  Beantwoorden
 6. Nannick
  24 juli 2012 at 11:36 (8 jaar ago)

  Wat een schattige nagellakjes, mooie kleuren ook!

  Beantwoorden
 7. Sharon
  24 juli 2012 at 11:45 (8 jaar ago)

  Leuke kleuren!!
  3 euro maar :o
  die ga ik echt kopen!!

  Beantwoorden
 8. Esther - Blosh Time
  24 juli 2012 at 12:14 (8 jaar ago)

  Schattige flesjes en mooie kleurtjes hebben ze! Ben wel benieuwd naar de kwaliteit van de lak, want die van die Etos mini’s was echt belabberd.

  Beantwoorden
 9. Romy
  24 juli 2012 at 14:50 (8 jaar ago)

  Ik heb er 4, ;)
  Bij de Ochelle was het laatst 3+1 gratis, dus ik MOEST er gewoon even naartoe.
  Ik vind het best goede kwaliteit, en het zijn mooie kleurtjes. Ik heb nu een mintgroene op, en ik ben er helemaal blij mee, haha.

  Beantwoorden
 10. marieke
  24 juli 2012 at 20:09 (8 jaar ago)

  Bestaat dit niet al heel lang? Of is dat enkel in België zo?

  Beantwoorden
 11. Cynthiiaa
  24 juli 2012 at 20:45 (8 jaar ago)

  Mooie lakjes! Ik vond hem ook amazing lakken, heel smooth en de dekking was al met één laagje voldoende. :D

  Beantwoorden
 12. lonneke
  24 juli 2012 at 22:22 (8 jaar ago)

  wauw dat is leuk, die wil ik ook wel ! :D
  x

  Beantwoorden
 13. CreaBeaBlog
  25 juli 2012 at 08:32 (8 jaar ago)

  Super, want zo’n grotere verpakking maak ik eigenlijk toch nooit op, dus dit is eigenlijk een ideale maat voor mij!

  Beantwoorden
 14. Kimberly
  25 juli 2012 at 09:39 (8 jaar ago)

  Wat een schattige nagellakjes!! De kleurtjes zijn leuk

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *