Pupa City Safari zomercollectie 2013

Pupa City Safari zomercollectie 2013

Pupa komt deze zomer met een speciale LE collectie, namelijk: City Safari. Omdat de zomer steeds dichterbij komt werd het wel tijd om deze collectie aan jullie te laten zien. De collectie bestaat o.a. uit lipgoss, creamy eyeshadows en nagellak in verschillende kleuren. City Safari ziet er verrassend mooi uit en ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben…

Dit is wat Pupa zegt over deze collectie:

Metallic schittering gemixt met heldere kleuren voor een look die de atmosfeer van een safari met een stadse ondertoon oproept. CITY SAFARI CREAM EYESHADOW streelt de oogleden met een innovatieve formule en heldere kleuren. Twee glanzende kleuren van de CITY SAFARI AUTOMATIC LINER versterken de blik en de intense lijn van de KILLER KAJAL geeft een diepe en magnetische look. Vier limited edition GLOSSY LIPS kleuren verfraaien en verhelderen de lippen. Zes nieuwe LASTING COLOR kleuren maken de look compleet voor een perfecte city safari style. 

Dit zijn de producten die ik heb ontvangen en dit is een selectie uit de collectie. De verpakkingen van de make-up zien er sjiek uit wat vooral komt door de gouden details. De producten zien er in ieder geval super fotogeniek uit!

Ik begin met de ‘City Safari Ultra Shine Lip Gloss’ die in ik in de kleur ‘Euphoria Red’ heb, en rood is die zeker!. In de collectie vind je vier verschillende kleuren. De lipgloss heeft een extreme glans, een wet look effect en Pupa zegt dat de lipgloss doet denken aan nagellakachtige kleuren maar dan voor op de lippen. Ook bevat de lipgloss Argan olie waardoor die ook meteen verzorgend is.

De lipgloss heeft een prachtige rode kleur. De applicator is flexibel waardoor de gloss heel makkelijk en precies aanbrengt. De lipgloss voelt prettig aan op mijn lippen, niet plakkerig maar hierdoor blijft die ook niet heel lang zitten. Na een glas drinken of een hapje eten is het tijd om de lipgloss weer even bij te werken. Eén laagje lipgloss is voldoende voor mooie intens rode lippen, de gloss zit dus vol pigmentatie. Ook heeft deze lipgloss een heerlijke vanille geur, jum! Ik ben zeer tevreden over deze lipgloss!

De City Safari Ultra Shine Lip Gloss kost €16,50

Ook ontving ik de ‘Cream Eyeshadow’ in de kleur ‘City Safari Gold’. Deze cream eyeshadow heeft een long-lasting formule, die een fijne en comfortabel laagje achterlaat. De textuur is zacht en creamy en de kleur heeft een metallic achtige finish. De kleur van eyeshadow is aan te passen in intensiteit, meerdere laagjes zorgen voor meer kleur.

Ik ben nooit een hele grote fan van cream eyeshadow, vooral omdat creamy producten altijd erg in de lijntjes van mijn oogleden trekt. Deze Cream eyeshadow daarentegen niet, zodra je dit product aanbrengt verandert de textuur een klein beetje in een poederachtige substantie. De kleur is niet heel intens maar zodra je meerdere laagjes aanbrengt krijgt dit product een prachtige gouden glans. Ook zou je de Cream eyeshadow heel goed kunnen gebruiken als oogschaduwbasis, ook al is de kleur van zichzelf ook al erg mooi als oogschaduw. Ik ben ook over dit product heel erg tevreden vooral omdat die de hele dag goed blijft zitten.

De Cream Eyeshadow kost €15,30

Speciaal voor de Cream eyeshadow heeft Pupa ook een kwastje uitgebracht. Met dit kwastje kun je heel makkelijk de eyeshadow aanbrengen ook al geef ik vaak de voorkeur om dit met mijn vingers te doen. Ondanks dat, werkt dit kwastje zeer prettig!

Nog een product waar ik heel enthousiast over ben, namelijk: Automatic Liner in de kleur ‘002 Blue Lagoon’. Deze oogpotloden zijn in twee verschillende tinten verkrijgbaar. Het potlood heeft veel pigment en een frosty effect. De structuur van het potlood is zacht waardoor die heel makkelijk te blenden en te mengen is. Ook zit er aan het uiteinde van het potlood een klein puntenslijpertje, altijd handig!

De kleur ‘Blue Lagoon’ is echt prachtig! Een mooie helderblauwe kleur met kleine zilveren glittertjes die zorgen voor een metallic glans. Het potlood is heel zacht en glijdt over mijn oogleden. Doordat die zo zacht is kun je dit potlood heel goed ‘smudgen’ waardoor je een intense ooglook kunt maken. Ook zou je dit potlood heel goed kunnen gebruiken als basis voor een ooglook. Tja, misschien een beetje eentonig maar ook over dit product ben ik heel enthousiast.

De Automatic Liner kost €14,80

Hierboven zie je de swatches van de bovenstaande producten. Zoals je kunt zien zijn de kleuren mooi intens en is er helemaal niets mis met de pigmentatie. Tijdens het maken van de swatches vond ik de kleuren combinatie wel heel erg ‘Hollands’. Dat bracht mij op het idee om met deze producten van Pupa een stap-voor-stap Koninginnedag tutorial te maken die jullie volgende week op mijn blog kunnen bekijken, so stay tuned!

Last but not least, de Lasting Color Glossy Nail Polish’ in de kleur ‘Red Peony’. Deze LE collectie bevat zes exlusieve kleuren nagellak in glanzende en intense kleuren met een ultra glossy effect. Een intense kleur bereik je al door slechts één laagje, ik ben benieuwd…

En inderdaad, daar is geen woord over gelogen. Hierboven zie je de kleur op mijn nagels, hier draag ik slechts één laagje. De kleur is niet heel bijzonder, gewoon een klassiek rode kleur met een oranje ondertoon waardoor die warm aandoet. Groot pluspunt aan dit lakje vind ik de droogtijd, deze is heel kort en ideaal voor ongeduldige types zoals ik. Na ruim twee dagen begon de lak wel wat te chippen, echt long lasting is dit product dus niet.

De Lasting Color Glossy Nail Polish kost €6,50

Ik kan niet anders dan heel enthousiast zijn over deze collectie van Pupa. De City Safari collectie ligt nu in de winkel en is maar tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Pupa is o.a. te koop bij DA & Etos en voor meer verkooppunten bij jou in de buurt kijk je op Pupa.nl.