MAC Limited Edition ‘Heavenly Creature’

Normaal gesproken plaats ik niet vaak nieuwe collecties van beautymerken, eigenlijk alleen als ik ze echt de moeite waard vind. De nieuwe LE van MAC ‘Heavenly Creature’ die vanaf 7 juli verkrijgbaar is moest ik gewoon even aan jullie laten zien. In deze collectie zitten prachtige producten (vooral de blushes en skinfishes) waar ik enorm hebberig van word. Binnenkort kunnen jullie trouwens ook een review verwachten van een paar producten uit deze collectie. Maar nu eerst alle producten…

Prachtige lipgloss met de naam ‘Cremesheen Glass’ in vijf verschillende kleuren: Astral, Celestial Kiss, Galaxy Rose, Meteoric en Strictly Plutonic €21,-.

Ook zijn er vijf mooie lipstick tinten, de ‘Lustre’ lipsticks in de kleuren: Cusp of Dawn, Cut a Caper, fire Sign, Pleasureseeker en Venus €18,-.

Dit is toch echt ware ‘eyecandy’, echt om van te kwijlen! Dit zijn de ‘Mineral Blushes’ in de volgende kleuren: Ring of Saturn, Solar Ray, Stratus en Supernova (echt een prachtige blush!) €23,50.

Ook de oogschaduw kleuren zien er geweldig uit en het is bijna zonde om ze te gebruiken. Dit zijn ‘Mineralize Eye Shadows’ in de kleuren: Aurora, Bright Moon, Earthly, Invincible, Magnetic Atraction, Neo Nebula, Sky, Universal Appeal en Water €19,50.

Ook prachtig, de ‘Mineralize Skin Finish’ in vier verschillende tinten: Center of the Universe, Earthshine, Light year en Star Wonder  €27,50.

Ook heeft deze LE van MAC huidverzorgingsproducten. Hierboven zie je de Mineralize Charged Water Cleanser €23,50.

Dit is de MAC Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream  €38,-.

Dit is de MAC Mineralize Charged Water Moisture Gel €38,-.

En ten slotte nog de Mineralize Volcanic Ash Exfoliator €28,50.

Deze LE van MAC is vanaf 7 juli verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten maar ook online bij Douglas, de Bijenkorf en Maccosmetics.nl. Heb jij een product gezien die je graag zou willen hebben?