Sneak Peek beauty artikelen #4

Na mijn verhuizing kwam ik er al snel achter dat ik behoorlijk veel beautyproducten in mijn review bakje heb zitten waar ik graag nog over wil schrijven. Een selectie daarvan heb ik alvast gefotografeerd en het leek mij wel leuk om hier een ‘sneak peek’ van te geven. Zo weten jullie alvast een beetje wat je de komende tijd aan reviews op mijn blog kunt verwachten en natuurlijk mag je bij de comments altijd aangeven waar je het meest nieuwsgierig naar bent. Benieuwd naar de producten, lees dan snel verder…

Deze creme van Biodermal, de P-CL-E Fluide ben ik al heel druk aan het testen en ik denk dat jullie hier heel binnenkort een review over kunnen lezen. Tot nu toe ben ik eigenlijk best tevreden…

Ook deze ‘Instant Bronzing Lotion’ van het merk ‘Chestnut Cosmetics’ ben ik druk aan het testen. Dit is een bruiningslotion die je aan kunt brengen op je huid en zorgt meteen voor een bruin huidje. Het is dus een totaal ander product dan bijvoorbeeld een zelfbruiner en ik vind dit product stukken minder ‘eng’ omdat je het er ook weer heel gemakkelijk af kan wassen mochten er toch vlekken onstaan…

Ook je haar heeft bescherming nodig en dit product van Kruidvat de ‘Solait Sun Protection Hair Protection Spray’ ga ik reviewen in een zogenaamde versus artikel want ik heb ook nog een vergelijkbaar product van L’Oreal thuis liggen.

Twee lipsticks in super toffe felle kleurtjes van het merk L’Oreal en Maybelline, ook deze twee producten ga ik in één artikel reviewen. Ik heb ze nog niet op mijn lippen gedaan maar ik denk dat ik dat vandaag maar even ga doen want ze zien er veelbelovend uit!

Twee verzorgingsproducten van Nivea uit de ‘Pure & Natural’ lijn. Eentje voor de droge en gevoelige huid en eentje voor de normale tot gemengde huid. Beide moet ik nog testen dus het kan nog wel eventjes duren voordat deze twee online komen.

Mooie zomerse lakjes van het merk NYC en ik denk dat ik deze lakjes heel snel ga swatchen want ik ben er erg benieuwd naar en misschien krijg ik dan ook wel weer de zomer in de bol want als ik nu naar buiten kijk, zie ik vooral een hele grijze lucht wat mij meer doet denken aan de herfst…

Nog drie lipproducten namelijk lipsticks van het merk ‘Teeez’ uit de ‘City Trip’ collectie. Ook deze lipsticks zien er veelbelovend uit ook al vind ik niet alle drie de kleuren mooi bij mij passen, de roze lipstick vind ik wel super tof en ik ben hier dan ook bijzonder nieuwsgierig naar!

Ten slotte nog twee huidverzorgingsproducten van ‘Yves Rocher’ uit de ‘Hydra Vegetal’ lijn. Deze twee producten ben ik al wel aan het testen en binnenkort kunnen jullie hier een review over lezen.

Dit was een gedeelte van de beautyproducten waar jullie binnenkort een review over kunnen lezen. Laat mij vooral weten waar jij het meest nieuwsgierig naar bent!