10 Dingen die je misschien nog niet van mij weet #2

Al eerder schreef ik een artikel met 10 random dingen over mijzelf die jullie waarschijnlijk nog niet van mij wisten. Dit is alweer een tijdje geleden en ik besloot om daarom nog een deel 2 te maken. Want ik heb nog genoeg feitjes die jullie hoogstwaarschijnlijk niet van mij weten, lees snel verder…

  1. Ik heb auditie gedaan voor het Net 5 programma ‘Topstylist – home edition’. In dit programma zochten ze een woonstylist die dan uiteindelijk een baan zou krijgen bij VT Wonen Magazine. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een opleiding gevolgd richting wooninrichting en het leek mij wel tof om mee te doen aan het programma. Samen met mijn moeder ging ik naar Amsterdam om ‘auditie’ te doen. Het was een super leuke ervaring en erg leuk om een keertje mee te maken. Ik werd apart gezet en ik mocht niet met andere kandidaten praten, waarom weet ik niet maar het had vast een goede reden. Na een gesprek van ongeveer een kwartier zat het erop. Ik weet nog dat ik een klein beetje zenuwachtig was maar dat ik het vooral eigenlijk een heel leuk gesprek vond. Uiteindelijk ben ik het niet geworden maar het was zeker een toffe ervaring!
  2. Ook heb ik heel lang geleden audities gedaan voor Idols 2. Eigenlijk had ik puur voor de fun mij opgegeven en toen kreeg ik een brief dat ik auditie mocht komen doen. Natuurlijk heb ik dat gedaan want het zou sowieso een leuke ervaring zijn. Samen met mijn vader ging ik naar Zwolle en daar deed ik auditie en ik zong het nummer van Do ‘Heaven’. Helaas na vier regels zingen vergat ik min of meer de tekst (zouden de zenuwen wel zijn geweest). Ik was niet verder gekomen maar ze hadden mij gelukkig niet totaal afgebrand. Eigenlijk ben ik heel blij dat ik het niet verder had geschopt dan de eerste ronde want ik heb nogal plankenkoorts, haha!
  3. Toen ik een jaar of 12 was, was ik een enorme fan van de Spice Girls. Ik had posters aan mijn muur, luisterde de muziek non stop en ik volgde alles rondom de Spice Girls. Echt heel lang ben ik niet fan geweest, na ongeveer een jaar vond ik het al niet meer zo leuk en begon ik weer posters van paarden op te hangen.
  4. Op mijn 17e mocht ik van mijn ouders een navelpiercing en samen met mijn oudste zus liet ik er eentje zetten in Groningen. Ik weet nog dat we met de trein heen gingen en dat ik best wel een beetje zenuwachtig was en de treinreis leek wel uren te duren. De pijn viel mij heel erg mee en voordat ik het wist had ik een piercing in mijn navel. Ik had trouwens heel veel verschillende piercings om erin te doen, van glow in the dark tot bling bling. Inmiddels heb ik mijn piercing niet meer maar als aandenken heb ik nog wel een klein gaatje.
  5. Op die zelfde leeftijd kleedde ik mij best wel alternatief, ik was eigenlijk een alto. Wel een hele vrolijk geklede alto want ik had altijd hele gekleurde kleding aan. Ik weet nog dat ik vooral heel veel vestjes droeg met allemaal felle kleurtjes, broeken met van die wijde pijpen en grote kralenkettingen van gekleurde houten kralen.
  6. Ik ben altijd al een dierenvriend geweest en in mijn leven heb ik tot nu toe best wat huisdieren gehad. Mijn allereerste eigen huisdier was een hamster met de naam ‘Didi’. Een super lieve hamster die best wel snel dood ging (wat niet aan mij lag gheghe). Daarna kocht ik nog een hamster en zij heette ‘Fruppie’. Zij was alleen wat minder lief want ze beet mij regelmatig waardoor ik zelfs een beetje bang van Fruppie werd, haha!
  7. Toen ik een jaar of 9/10 was zat ik op turnen. Ik ben van mijzelf nogal lenig (ben hypermobiel) dus turnen was een hele geschikte sport voor mij. Op een gegeven moment kreeg ik toch last van mijn rug en ik besloot maar om weer op paardrijden te gaan.
  8. Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik een Turkse vriend heb en daarom volg ik een cursus Turks van het NTI. Mijn vriend spreekt trouwens uitstekend Nederlands (nog beter dan zijn moedertaal Turks) maar het is toch leuk om een andere taal te leren. Turks vind ik best wel lastig maar dat komt vooral omdat wanneer je iets ouder bent, het moeilijker is om een andere taal te leren. Nu heb ik het een beetje druk met van alles en nog wat maar binnenkort wil ik zeker weer verder gaan. Inmiddels ken ik zo’n ruim 100 Turkse woorden…
  9. Wanneer ik beter ben dan is er eigenlijk iets wat ik heel graag wil doen en wat ik waarschijnlijk ook ga doen. Ik wil namelijk heel graag een treinreis maken van Parijs naar Istanbul. Deze reis staat namelijk al heel erg lang op mijn lijstje en zodra ik beter ben spring ik met mijn vriend in de trein om deze reis te maken!
  10. Ik ben net verhuisd zoals jullie wel weten en ik bedacht mij ineens dat ik inmiddels 7x in Groningen ben verhuisd. Inmiddels ben ik dus een echte verhuisexpert maar het wordt zeker mijn hobby niet.

Nu weten jullie weer wat meer over mij en ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk vonden om het te lezen! Wat ik heel erg leuk zou vinden is dat ook jullie wat meer over jezelf vertellen bij de comments. Inmiddels weten jullie namelijk zoveel over mij maar ik weet amper wat van jullie. Dus wie ben je, wat doe je etc. etc. Het lijk mij namelijk erg leuk om wat meer over mijn bezoekers te weten te komen!