Het kwik is de afgelopen dagen flink gestegen en we hebben inmiddels al wat zomerse dagen achter de rug. Waarschijnlijk heb je lekker genoten van de zon, misschien wel je eerste ijsje van het jaar gegeten en wie weet heb je zelfs al wel een duik genomen in het zwembad. Het was in ieder geval lekker warm! Op dagen zoals deze draag ik eigenlijk amper make-up, ik vind het gewoon niet prettig. Mijn gezicht wordt er plakkerig en een beetje jeukerig van, alleen wat dagcreme (met soms wat foundation er doorheen) en een laagje mascara is voor mij meer dan voldoende. Als ik naar buiten ga zet ik trouwens toch vaak een zonnebril op dus een uitgebreide ooglook is ook niet echt nodig, niemand die het ziet.

Maar hou zit dat bij jou? Hoeveel en wat voor make-up draag jij op warme dagen, laat het mij weten bij de comments!