Test voor mij de ‘Easy Color Mousse’ van Kruidvat!

Twee weken terug ontving ik van Kruidvat een pakketje met daarin o.a. de ‘Easy Color Mousse’ van Kruidvat in de kleur ‘licht blond’. Een hele mooie kleur alleen niets voor mij, helaas. Ik heb namelijk een rode gloed in mijn haar en in combinatie met deze haarverf zou mijn haar wel eens lichtoranje kunnen worden en dat is denk ik niet zo’n succes. Daarom ben ik op zoek naar iemand die deze haarverf voor me zou willen testen. Lijkt dat je wat, lees dan even verder…

Ik ben dus op zoek naar iemand die de ‘Easy Color Mousse’ van Kruidvat in de kleur ‘licht blond’ wil testen. Heb jij bijvoorbeeld zelf al blond haar maar wil je het haar nog net iets lichter hebben, of heb je bruin haar en wil je graag een tintje lichter voor de zomer? Dan kun jij je opgeven en het enige wat ik van jou wil is dat je foto’s maakt en dat je een review schrijft over het product. De foto’s en review plaats ik dan op mijn blog. Zie je dat zitten, laat dan even een comment achter dat je graag testpersoon zou willen worden en vertel ook even in het kort waarom…

Reageren kan tot aanstaande maandag 21 mei.

85 Comments on Test voor mij de ‘Easy Color Mousse’ van Kruidvat!

 1. Donato Cioffi
  16 mei 2012 at 09:53 (10 jaar ago)

  Hee het lijkt mij we’ll leuk dat ik het uittest in de kapsalon waar ik werk. Gewoon met een model en dat filmen.

 2. natasja
  16 mei 2012 at 10:00 (10 jaar ago)

  ik ben helaas elargiesch voor elke haarverf behalve henna

 3. Cynthiiaa
  16 mei 2012 at 11:03 (10 jaar ago)

  Wat gaaf zeg! Helaas verf ik mijn haar niet meer, too bad. Ik vind het leuk dat je je bezoekers de kans geeft om het product te testen. ^^

 4. Joyce
  16 mei 2012 at 12:01 (10 jaar ago)

  haha nee dankje! 😛

 5. Janine
  16 mei 2012 at 12:40 (10 jaar ago)

  Lijkt me leuk! Ik heb blond haar maar gebruik af en toe eens een mousse kleuring om het wat meer te laten sprankelen. Deze van het Kruidvat heb ik nog nooit geprobeerd!
  Groetjes, Janine

 6. Cherel
  16 mei 2012 at 13:09 (10 jaar ago)

  Leuk! Ik wil alleen mijn haar niet te vaak verven en heb het een tijdje geleden al geverfd…

 7. Louise
  16 mei 2012 at 13:52 (10 jaar ago)

  Heey dat lijkt me super leuk, heb mn haar al een tijd niet meer geverfd (eerst wel regelmatig) maar het lijkt me wel weer leuk om te doen! Ik heb van mezelf donkerblond haar en zou voor de zomer wel wat lichters willen, en een review + foto’s is alleen maar leuk.

  xx

  http://liquoriceandpumps@blogspot.com

 8. Pixi
  16 mei 2012 at 15:17 (10 jaar ago)

  Deze heb ik een week geleden al eens getest en hij deed helemaal niets, ik had nadien nog een uitgroei van een halve centimeter. Dus ik vind het maar niets. Ik had donker bruin rood als kleur genomen, en ik had eerst aubergine kleurig haar en hij heeft wel een rode schijn nagelaten maar mijn uitgroei is er niet van verdwenen! Nope, die koop ik niet nog eens…

 9. Britt
  16 mei 2012 at 16:27 (10 jaar ago)

  Oh! Ja dat lijkt me super leuk. Ik wil heeeel graag mijn haar een keer verfen. Toen ik jonger was kleurde mijn moeder altijd kleine delen van mn haar paars. En dat vond ik echt super leuk. Nu wil ik mijn haar eigenlijk wel mooi blond verfen. Ik heb wel blond haar, maar het is een beetje een peper en zout kleur. Het lijkt me dus heel leuk om het in een mooie kleur te verfen! (:

 10. Myrthe
  16 mei 2012 at 21:39 (10 jaar ago)

  Wat handig dat je het zo vraagt aan je bezoekers! Ik vind mijn haarkleur op dit moment prima, dus ik laat het lekker zo.. Maar ik zie dat er al wat bezoekers zijn die het wel zien zitten, mooizo! Ik ben benieuwd! 🙂

 11. Leontien
  16 mei 2012 at 23:01 (10 jaar ago)

  Leuk dat je bezoekers laat testen.
  Ik heb een keer een mousse haarverf gebruikt, ik weet even niet meer welk merk het was,
  maar het deed helemaal niets, de kleur pakte niet, ik heb ook een beetje grijze haren, en die waren ook niet gedekt, echt waardeloos. Wat mij betreft geen aanrader, ik houd het op gewone haarverf

 12. Lisanne
  17 mei 2012 at 12:49 (10 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit aan je bezoekers vraagt! Ik verf sinds een jaar mijn haar, want ik wordt met mijn bijna 23 jaar al aardig grijs.. Ik heb het geluk dat ik door een combinatie van genen nog eerder grijs wordt… Beetje jammer dus.
  Ik ben eigenlijk een beetje veilig bij mijn eigen haarkleur gebleven, iets donkerder, maar met uitgroei zie je het niet zo erg. Het is een beetje (licht) bruin, chocolade zit er nu in.
  Het lijkt me erg leuk om nu met de hopelijk zomerse periode die er aan komt, een wat lichter kleurtje uit te proberen 🙂 Lijkt het toch een beetje of mijn haar verkleurd is in de zon 😉

 13. Lean van de Laar
  11 juli 2012 at 22:51 (10 jaar ago)

  Ik ben 54 jaar en was vroeger hÊÊl lichtblond, bijna wit. Door de jaren heen is mijn haar wat donkerder geworden en hier en daar is het wat “peper en zout” aan het worden. Dus ik zou dolgraag proberen of mijn haar weer lichtblond kan worden en of de grijze haartjes dit aan kunnen.

 14. Manon
  30 april 2013 at 15:30 (9 jaar ago)

  Ik zou graag testen! Ben veel met mijn haar kleur bezig, ben in 2 jaar tijd van donkerbruin (2.0) naar lichtbruin (8.0) gegaan, na een tijdje weer naar bruin (4.0) en wil nu lekker blond voor de zomer!

  Groetjes Manon.

 15. Ilse
  16 mei 2013 at 17:42 (9 jaar ago)

  Hallo! :),
  Ik zou het graag willen uit proberen ik heb al een aantal merken geprobeerd maar soms pakte mijn haar het niet super. Ik ben trouwens donker blond ! En wil deze graag proberen, ik wilde al die van kruidvat een tijdje proberen haha maar toch ging ik weer naar de andere merken.. Dus ik ben super benieuwd hier naar :).

  Super dat je dit aan iemand anders wilt geven zo dat die het kan uit proberen met een review natuurlijk.
  Gegeliciteerd alvast voor degene die het mag uittesten!

  Groetjes Ilse

  • Ilse
   16 mei 2013 at 17:43 (9 jaar ago)

   Ik bedoel gefeliciteerd* haha xD