Twee weken terug ontving ik van Kruidvat een pakketje met daarin o.a. de ‘Easy Color Mousse’ van Kruidvat in de kleur ‘licht blond’. Een hele mooie kleur alleen niets voor mij, helaas. Ik heb namelijk een rode gloed in mijn haar en in combinatie met deze haarverf zou mijn haar wel eens lichtoranje kunnen worden en dat is denk ik niet zo’n succes. Daarom ben ik op zoek naar iemand die deze haarverf voor me zou willen testen. Lijkt dat je wat, lees dan even verder…

Ik ben dus op zoek naar iemand die de ‘Easy Color Mousse’ van Kruidvat in de kleur ‘licht blond’ wil testen. Heb jij bijvoorbeeld zelf al blond haar maar wil je het haar nog net iets lichter hebben, of heb je bruin haar en wil je graag een tintje lichter voor de zomer? Dan kun jij je opgeven en het enige wat ik van jou wil is dat je foto’s maakt en dat je een review schrijft over het product. De foto’s en review plaats ik dan op mijn blog. Zie je dat zitten, laat dan even een comment achter dat je graag testpersoon zou willen worden en vertel ook even in het kort waarom…

Reageren kan tot aanstaande maandag 21 mei.