Je kan wel stellen dat ik een nagellakaddict ben, ik heb namelijk ruim 200 flesjes en ik blijf ook gewoon nieuwe lakjes kopen. Ik hou nou eenmaal heel erg van nagellak! Maar van sommige lakjes hou ik nog net wat meer en dat zijn mijn favorieten. Natuurlijk is dit ook wel een beetje seizoensgebonden en gezien de zomer eraan komt draag ik de laatste tijd voornamelijk hele vrolijke kleuren nagellak. Benieuwd naar mijn favo’s van dit moment, lees dan heel snel verder…

Zoals je kunt zien zijn mijn favorieten van allemaal verschillende merken en ik vind ze eigenlijk ook allemaal wel heel erg fijn. Ze blijven niet allemaal even lang op mijn nagels zitten maar dat vind ik niet zo erg, zo kan ik tenminste een beetje variëren…

ORLY ‘Passion Fruit’ in het echt is dit lakje meer neon, heel erg mooi! Lakjes van ORLY zijn o.a. te koop bij de online shop van Misslipgoss.

Dit lakje is ook van ORLY en dit is de kleur ‘Oh Cabana Boy’, ook een heel fel lakje maar neigt iets meer naar paars…

Sally Hansen vind ik een hele fijne nagellak en dit is de kleur ‘Shrimply Devine’ een prachtig roze/koraal kleurtje. Sally Hansen is o.a. te koop bij ICI Paris XL, Douglas, DA, Kruidvat en Etos.

Dit is ook echt een super lief kleurtje en ook een keer wat anders dan roze, dit is een lakje van NYC en is de kleur ‘Lavender Cupcake’ en is te koop bij Kruidvat.

Koraal kleurige nagellak doet het bij mij nog steeds goed en dit is een lakje van Rimmel in de kleur ‘Instyle Coral’ en Rimmel is te koop bij verschillende drogisterijen.

Nog een lakje van Rimmel maar dan in de kleur ‘Bright Back At You’, een erg mooie kleur blauw en deze heb ik veel gedragen de afgelopen weken.

Dit vind ik ook een heel mooi kleurtje, lekker fris! Dit is een lakje van Herome W.I.C. in de kleur Eindhovuh en komt uit de ‘The Real Dutch’ limited edition en ik denk dat die inmiddels niet meer in de winkel ligt…

Ten slotte mag dit prachtige lakje van China Glaze niet ontbreken en dit is de kleur ‘Ray-Diant’ en komt uit de Prismatic Chroma Glitters collectie en is o.a. te koop bij Enchantra.eu…

Dit zijn mijn favo lakjes van dit moment en ik weet wel zeker dat ik deze nagellakjes nog veel ga dragen de komende tijd. Welke lak vind jij het mooiste?