Een kijkje in mijn toilettas!

Op dit moment is het chaos in mijn huis, overal waar je kijkt staan dozen en inmiddels is ons gehele inboedel ingepakt. Dus ook mijn make-up, daarom heb ik een toilettas gevuld met make-up en nagellak en het leek mij wel leuk om de inhoud daarvan aan jullie te laten zien. Zo weet je ook meteen welke producten ik de laatste tijd veel heb gebruikt en die erg fijn zijn. Benieuwd wat er in mijn toilettas zit, lees dan even snel verder…

Ik moet trouwens wel meteen vertellen dat ik deze week niet veel make-up heb gedragen, eigenlijk geen tijd voor gehad en het was mij ook net iets te warm voor make-up. Heel af en toe heb ik een heel klein beetje foundation op mijn gezicht gesmeerd en wat mascara op mijn wimpers gedaan, that’s it!

De bovenstaande producten zijn toch wel mijn favorieten gezichtsproducten van dit moment. Zo ben ik echt hooked aan de Embryolisse Lait-Crème, een hele fijne moisturizer die zorgt voor een perfecte basis voor mijn make-up. Deze crème gebruik ik gemiddeld twee keer per dag en is echt perfect voor mijn wat droge huid. Verder zie je ook nog twee foundations liggen, de ‘Wake Me Up’ van Rimmel en de ‘Flower Perfection’ van Bourjois. Deze foundations vind ik allebei heel erg fijn, voordeel van de Rimmel foundation is dat er SPF in zit wat natuurlijk nu helemaal fijn meegenomen is. Verder zie je nog MAC ‘Prep + Prime’ en ‘Mineralize Skinfinish Natural’, ook beide topproducten die ik nu al meerdere keren opnieuw heb gekocht en dat zegt genoeg lijkt mij!

Ook voor mijn ogen heb ik genoeg producten in mijn toilettas gestopt, zoals de ‘Naked Eye palette’ van Too Faced. Een palette die ik heel graag gebruik omdat je er heel veel verschillende looks mee kunt maken. Natuurlijk mag een fijne basis niet ontbreken en op dit moment gebruik ik heel vaak een ‘Paint Pot’ in de kleur ‘Bare Study’ van MAC of een primer van Essence de ‘I love Stage’. Eén van mijn favo mascara’s de ‘Scandaleyes’ van Rimmel mocht ook zeker niet ontbreken. Eyeliners die ik in mijn toilettas heb gestopt zijn mijn all time favourite ‘Liquid Eyeliner’ van H&M en een kohl potlood van Clinique. Van deze producten heb ik de afgelopen dagen dus alleen maar de mascara gebruikt…

Een gezonde blos fake ik graag met wat blush, het ideale product hiervoor! Ik heb drie blushes in mijn toilettas gedaan, namelijk: De Too Faced ‘Full Bloom Ultra Flush Blush’, MAC ‘Pink Swoon’, en een MAC Cremeblend blush in de kleur ‘Florida’. Voor het shapen gebruik ik heel graag een bronzer van The Body Shop en dit is de ‘Honey Bronze Bronzing Powder’ die ik nu weer erg veel pak. Ook heb ik er nog een highlighter bij gedaan, eentje van Benefit de ‘High Beam’ die zorgt voor een mooi subtiel glansje.

Voor mijn lippen heb ik eigenlijk niet heel veel producten in mijn toilettas gedaan, slechts twee stuks Mega Shine Lip Glosses van NYX in de kleuren ‘Perfect’ en ‘Sugar Pie’. Voordat ik mijn lipgloss aanbreng, breng ik vaak eerst een klein beetje lippenbalm aan van EOS. Eigenlijk heb ik deze producten ook niet veel gebruikt, ik drink nu zoveel water dat lipgloss niet heel veel zin heeft.

Ook hield ik nog drie lakjes apart. Op dit moment draag ik trouwens geen nagellak op mijn vingers omdat dit alles behalve praktisch is met een verhuizing. Maar omdat het mooi weer is draag ik wel open schoentjes en dan vind ik mooi verzorgde voeten heel belangrijk, daar horen natuurlijk ook mooie gekleurde nagels bij. Deze lakjes van Sally Hanson in de kleur ‘All Fired Up’, OPI in de kleur ‘Are We There Yet’ en een lakje van ORLY in de kleur ‘Passion Fruit’ heb ik in mijn toilettas gedaan omdat het gewoon hele mooie zomerse kleurtjes zijn!

Zo, nu hebben jullie een kijkje gehad in mijn toilettas en ook al heb ik maar weinig producten gebruikt, ik heb toch wel weer heel erg veel zin om mijn make-up weer uit de dozen te halen zodat ik weer alles bij de hand heb!