Een kijkje in mijn leven #7

Alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik jullie een kijkje gaf in mijn leven. Ik heb weer  wat foto’s gemaakt met mijn iPhone en deze laat ik uiteraard graag aan jullie zien. Je ziet foto’s voorbij komen van Koninginnedag tot een kapotte MacBook, enjoy!

Met Koninginnedag was het weer heel gezellig druk in de Folkinge. Deze foto maakte ik vanuit het raam en ik heb die dag heerlijk op de vensterbank gezeten om de voorbij komende mensen te bekijken, mensen kijken blijft leuk!

Voor het nieuwe huis moest er uiteraard een vloer uit worden gekozen. Dit wordt de vloer voor beneden. Het is een vloer met een eikenpatroon met een beetje een grijzige waas erover en er zitten ook een v-groef in zodat het net lijkt alsof het echt een houten vloer is.

Het was een maandje waarin het leek alsof alles kapot ging. Eerst eind april ging onze auto kapot en deze was klaar voor de sloop, vervolgens begaf de tv het (zie afbeelding hierboven), daarna begaf mijn lader van mijn MacBook en tja toen ging ook nog mijn MacBook kapot, what’s next? Misschien is het maar beter dat we zijn verhuisd, haha…

En als je dan geen tv kan kijken, dan ga je een boek lezen. Dit boek ‘Sex, Blogs & Rock-’N-Roll’ heb ik al een tijdje en heb ik laatst voor de tweede keer gelezen, het blijft een interessant boek!

Oooh, deze foto vond ik op de iPhone van mijn vriend. Wat is Puck hier nog klein en wat een scheetje!

Hmmm, lekker Ben & Jerry’s eten in mijn favo smaak ‘New York Super Fudge Chunk’. Misschien niet heel gezond maar heel lekker met al die stukjes verschillende chocolade en nootjes…

Hier was ik ziek en besloot ik maar ‘onzin’ programma’s te bekijken, hier keek ik ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’. Op zich best wel een vermakelijk programma!

Een foto van slechte kwaliteit maar zie je mijn wimpers? Ik had hier losse wimperhaartjes tussen mijn echte wimpers geplakt en ik vond het resultaat wel heel erg mooi,  zulke wimpers wil eigenlijk altijd wel.

Hier ging ik ‘The Vow’ kijken en ik heb deze film maar liefst twee keer gezien, één keertje alleen en een keer met mijn vriend. Ik vond het echt een super mooie film en ik vind het echt een aanrader!

Deze H&M Magazine zat bij mijn Elle een tijdje geleden. Ik vind H&M Magazine altijd heel erg leuk en ik haal er altijd heel veel inspiratie uit…

Hier is Puck samen met Yvon in het park en zij stuurde mij deze foto via WhatsApp. Ik vind dit zo’n vrolijke foto je kunt echt zien dat Puck het heel erg naar zijn zin heeft op het gras.

En toen begaf mijn lader het. Hier maakte ik even een foto van mijn oplader zodat mijn vriend wist welke type hij moest halen. Achteraf gezien had ik die 80 Euro beter ergens anders aan uit kunnen geven…

Toen liet ook de achterkant los van mijn MacBook. Volgens mij waren dit allemaal al voortekenen…

En toen gleed ik uit omdat de vloer nat was, ik had mijn MacBook en een glas water in mijn hand en toen waren er wat druppen op beland en waarschijnlijk net op de verkeerde plek terecht gekomen. Hier hebben we mijn MacBook even opengemaakt zodat die misschien beter zou drogen maar dat heeft helaas niet geholpen. Maken kost 500 tot 1000 Euro maar voor dat geld haal ik liever binnenkort een iMac…

Hier waren we druk bezig met het inpakken van onze inboedel en het schoot al aardig op. Het viel trouwens niet mee om in de hitte van afgelopen week te moeten sjouwen met spullen maar dat hebben we ook weer gehad!

Hoe hield ik mezelf koel in een huis waar de thermometer in de middag een temperatuur aangaf van 28 graden, slik. Heel simpel, ik vulde mijn MAC Fix + flesje met ijskoud water en dat werkte best verkoelend ook al geef ik liever de voorkeur aan een ventilator alleen was deze ook kapot gegaan (whaha)…

Super mooie lucht na een behoorlijk warm dagje. In het echt was de lucht iets meer roze van kleur…

Altijd leuk pakketjes krijgen als je ze niet verwacht. Binnenkort kunnen jullie van deze verzorgingsproducten reviews verwachten…

Ten slotte sluit ik deze ‘Een kijkje in mijn leven #7′ af met een hele lekkere pastasalade. Omdat ik misschien toch de vraag krijg hoe je deze simpele maar super lekkere salade kan maken heb ik voor jullie hier het recept. Vooral heel erg lekker als het warm weer is…

Dit was alweer deel 7 en tot de volgende keer!

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Een kijkje in mijn leven #7

 1. Felicia
  30 mei 2012 at 00:35 (8 jaar ago)

  Wat vervelend dat je macbook het begaf! Zelf ben ik uberhaupt niet een voorstander van Apple producten omdat een mankement moeilijker goedkoop te behandelen is ivm het merk..

  Ik hoop wel dat je als blogster en laptop gebruikster en aparte externe HDD erbij gebruikt!
  Wekelijkse back-up instellen en nooit meer bang zijn voor verloren bestanden.
  In ieder geval een goede investering :)

  Beantwoorden
  • lot
   30 mei 2012 at 10:00 (8 jaar ago)

   Je moet gewoon mensen kennen met verstand van dat soort dingen… :p Dan betaal je alleen nog maar de prijs voor het materiaal ipv de onzinnige prijzen die apple bedenkt.

   Beantwoorden
 2. Cynthiiaa
  30 mei 2012 at 00:44 (8 jaar ago)

  Oh my god, wat vervelend dat alles kapot gaat zeg! Herkenbaar hoor, als er één ding kapot gaat, gaan ze ineens allemaal. Ze voelen het aan. :’) Vervelend dat je uitgleed, hopelijk heb je je niet bezeerd. De pasta moet ik echt proberen, het ziet er zo lekker uit! Het boek lijkt mij wel interessant, ik schrijf hem op mijn lijst. ^^

  Beantwoorden
 3. Julia...
  30 mei 2012 at 01:07 (8 jaar ago)

  leuke foto’s!! En wat leuk dat je in een winkelstraat woont… of ben je nu net ergens anders gaan wonen?

  Beantwoorden
 4. Cherel
  30 mei 2012 at 07:19 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! En wat vervelend dat alles het begaf :(
  En Puck is op die foto echt super cute inderdaad!

  Beantwoorden
 5. Axelle
  30 mei 2012 at 07:48 (8 jaar ago)

  superleuke fotos en jammer van al die kapotte stukken maar na regen komt zonneschijn he :DD

  Beantwoorden
 6. Tedje
  30 mei 2012 at 09:52 (8 jaar ago)

  Hele leuke foto’s! Dat is echt typisch dat alles tegelijk kapot gaat! Bij ons thuis: eerst de tv, toen de wasmachine en daarna het strijkijzer!! Hondje Puck is trouwens echt heeeel lief

  Beantwoorden
 7. Charlotte
  30 mei 2012 at 10:06 (8 jaar ago)

  Jij woont in de folkingestraat? Toen ik in Grunn woonde kwam ik daar bijna dagelijks! :O

  Beantwoorden
 8. Amanda
  30 mei 2012 at 10:34 (8 jaar ago)

  Wat vreselijk dat er zo veel kapot ging!

  Beantwoorden
 9. Esmay
  30 mei 2012 at 11:04 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s! En yum, B&J <3
  Je hondje is zo cute.

  Beantwoorden
 10. Liliane
  30 mei 2012 at 12:20 (8 jaar ago)

  Pff, wat een pech heb je gehad! Hopelijk komt het nu wat meer in evenwicht en heb je heel veel geluk ;)
  Die foto van Puck is trouwens echt geweldig, zo blij!

  Beantwoorden
 11. Tamara
  30 mei 2012 at 14:56 (8 jaar ago)

  wat een pech! Maar na barre tijden komen er altijd betere! ;)

  Beantwoorden
 12. LottedeJ
  30 mei 2012 at 15:28 (8 jaar ago)

  Heel leuk om te zien! Wat balen zeg, dat alles kapot lijkt te gaan. Maar wel fijn dat je nu bent verhuisd!

  Beantwoorden
 13. charile
  30 mei 2012 at 16:00 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Wel balen dat alles kapot ging!

  Beantwoorden
 14. linda
  30 mei 2012 at 18:30 (8 jaar ago)

  Zulke foto’s zijn altijd leuk :)))
  Komt er nog een artikeltje met je nieuwe woning?
  En the vow is inderdaad een aanrader!

  X

  Beantwoorden
 15. Jana R.
  30 mei 2012 at 20:37 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s :) Wel jammer dat vele dingen kapot zijn gegaan :s x

  Beantwoorden
 16. Mariska
  31 mei 2012 at 11:23 (8 jaar ago)

  Erg leuke foto’s om te zien.. shit he als alles achter elkaar stuk gaat :(

  Beantwoorden
 17. Kaylani
  1 juni 2012 at 12:31 (8 jaar ago)

  Heel erg leuk artikel! Wel vervelend dat er dingen kapot gingen :(

  Beantwoorden
 18. marleen
  2 juni 2012 at 17:52 (8 jaar ago)

  omg woon je in de folkingestraat?! Wat heeeeerlijk! Dat winkeltje, Friss, is zo leuk! en wat woon je dan heerlijk dichtibj eht centrum.
  xx

  Beantwoorden
 19. 58Fairytale
  12 juni 2012 at 19:01 (8 jaar ago)

  Ik volgde je al op youtube, heb pas je blog ondekt! And I like IT! Echt een super leuke blog! VeelLiefs <3

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *