5x Leuke Plus Size Lente Outfits!

Regelmatig plaats ik op mijn blog artikelen waar ik 5x leuke setjes kleding aan jullie laat zien. Ik vind dit super leuk om te doen en ik heb ook het idee dat het jullie het kunnen waarderen. Voor vandaag heb ik speciaal voor meiden en vrouwen met een maatje meer vijf leuke lente outfits samengesteld. De meeste kleding die ik heb gebruikt zijn te verkrijgen tot maat 56. Natuurlijk ben ik geen expert op het gebied van plus size maar toch heb ik heel erg mijn best gedaan om zo leuk mogelijke setjes samen te stellen. Ook voor meiden met een maatje minder is het leuk om verder te lezen want uiteraard heb ik de outfits afgemaakt met leuke accessoires en schoenen…

Het eerste setje is lekker casual maar wel netjes, leuk voor bijvoorbeeld naar het werk.. Ik vind de tuniek echt super leuk! Wil je iets meer taille creëren, dan zou je eventueel een dun riempje in de middel kunnen dragen. De accessoires passen goed bij het setje en maken het geheel af…

Heb je een feestje en heb je zin in kleur? Dan is het setje hierboven net wat voor jou. Ik heb gekozen voor een kleurrijk jurkje met een ‘aztec’ printje. Voor over het jurkje koos ik voor een witte blazer, dit jasje zorgt er ook voor dat de outfit een beetje rustig blijft. Het setje heb ik afgemaakt met mooie kleurrijke accessoires die qua kleuren natuurlijk perfect passen bij het jurkje!

Aan alle stijlen heb ik gedacht, dus ook aan een wat sportiever stoerdere stijl. Het shirt vind ik echt geweldig en de schoenen met panterprint passen daar natuurlijk perfect bij! Een mooie stoere horloge en tas mogen natuurlijk niet ontbreken…

Nog een leuke outfit voor een leuk feestje of een dagje park/strand. Ik heb gekozen voor een mooie kleurrijke strapless jurk. Om het geheel iets minder bloot te maken heb ik gekozen voor een leuk denim jasje. De accessoires passen er qua kleuren goed bij en het H&M tasje geeft de outfit echt een zomerse vibe…

Ten slotte nog een outfit met rustige kleuren die vrij netjes is maar door de jeans ook weer niet te netjes. De blouse heeft natuurlijk geen mouwen maar je zou er voor kunnen kiezen om er een blazer over te dragen. De tas en schoenen passen er perfect bij en op het horloge ben ik helemaal verliefd geworden, wauw!

Dit waren mijn vijf outfits en ik vond het super leuk om te doen. Ik hoop dat meiden en vrouwen met een maatje meer iets aan dit artikel hebben gehad. Wil je vaker een artikel zien met plus size mode, laat het dan vooral even weten bij de comments!