Zeven keer de jeans short!

Nog even en dan kunnen de echte zomerse items weer uit de kast worden gehaald. Deze zomer gaan we de jeans shorts zien, winkels hangen er namelijk nog steeds vol mee maar wie weet heb je er ook nog wel eentje in de kast hangen van vorig jaar. Een jeans short is best een gemakkelijk item om te combineren en past bij veel verschillende stijlen. Omdat goed aan jullie te laten zien heb ik zeven keer een outfit gemaakt met een jeans short…

 

Bij het eerste setje heb ik de short gecombineerd met kanten items. Kant is ook nog steeds hip en het heeft wel iets romantisch. Wat je dit seizoen heel veel gaat zien zijn transparante tops met daaronder een bandeau (een strapless topje voor over je bh). Het staat niet alleen leuk, het is ook nog eens lekker luchtig!

De jeans short, en dan vooral eentje met gaten en scheuren, is een goed item als je een wat stoerdere stijl hebt. Hierboven zie je een wat stoerder setje. Vooral de schoentjes vind ik erg leuk, misschien niet helemaal goed te zien maar op de schoentjes zitten kleine doodshoofdjes. Ik heb nu gekozen voor ballerina’s maar stoere laarzen, bijvoorbeeld bikerboots, zijn ook leuk onder een jeans short.

Hou  je van kleur en is je stijl misschien meer sportief? Dan is het setje hierboven echt iets voor jou! Ik heb de jeans gecombineerd met een hele simpele transparante witte singlet en daaronder een neon gele bandeau. Ziet er erg leuk uit en is wederom lekker luchtig. Verder heb ik er leuke gekleurde accessoires bij gezocht en vooral de tas en horloge vind ik errug mooi!

De jeans short kun je ook op een meer nettere manier combineren. In dit setje heb ik gekozen voor een wat sjiekere top met paillettes op de shouders. Om de boel nog net iets feestelijker te maken heb ik er een clutch bij gezocht met ook mooie pailletten. Door de hakken en de tas is het een perfect setje geworden voor een feestje of om bijvoorbeeld mee op stap te gaan!

Het setje hierboven vind ik een typische festivals outfit. Binnenkort begint het festival seizoen weer en dan zou je zoiets als hierboven heel goed kunnen dragen. Ik koos voor een gehaakt vestje van de H&M en ik vond het wel leuk om hieronder een gekleurde bikini te doen. Vind je het te bloot, dan kun je natuurlijk ook gewoon een hemdje of een leuk shirt eronder dragen. Omdat het een festival outfit is geworden, combineerde ik de short met stoere bruine veterlaarzen, handig klein tasje en uiteraard een stoere zonnebril…

Weer een outfit met wat meer kleur. Wat je nu heel erg veel ziet zijn oversized gekleurde t-shirts. Ik vind ze echt ontzettend leuk, dat niet alleen waarschijnlijk zitten ze ook heel comfortabel. Hier koos ik voor een groen/blauwe shirt en het setje maakte ik af door te kiezen voor hele vrolijke accessoires. Ik ben trouwens helemaal verliefd op het tasje van Forever 21, echt prachtig!

Ten slotte heb ik de jeans short nog een keer op een wat nettere manier gecombineerd. Jeans shorts staan geweldig met witte oversized blouses en bij dit setje koos ik voor een mouwloos variant. Om de blouse iets minder saai te maken koos ik voor een mooie statement ketting, die ik overigens heel mooi vind. De schoentjes, de gouden lak en de mooie poederroze tas maken de outfit compleet!

Zoals je ziet kun je de jeans short op heel veel manieren combineren, het is echt een heel veelzijdig kledingstuk. Mijn favo setjes zijn de eerste, zesde en laatste. Wat is jouw favoriete setje?