The Body Shop: LE ‘Love etc…Sun Kiss’

Deze zomer komt The Body Shop met speciale ‘Limited Editions’ van hun reeds bestaande geuren. Zo hebben ze een variant op de Dreams Unlimited, White Musk en ook op de Love Etc…namelijk ‘Sun Kiss’ en deze heb ik ontvangen. Het geurtje is gecreëerd door ‘Dominique Ropion’ en hij is ook o.a. verantwoordelijk geweest voor de geurtjes ‘Alien’ van ‘Thierry Mugler’ en ‘Pure Poison’ van ‘Dior’, duidelijk een man met smaak! 

‘Love Etc…Sun Kiss’ is eigenlijk de fruitige variant van de originele ‘Love Etc…’. Een geur die perfect past bij de zomer omdat die spannend, speels, flirterig en ondeugend is. In het geurtje zitten o.a. de volgende geurnoten: Een vleugje bergamot, nectarine, neroli, jasmijn, sandelhout en amber.

Het flesje van de Eau de Toilette vind ik er prachtig uitzien. Het is een vrij simpel flesje maar door de kleuren en het verloop en de mooie gouden dop krijgt het flesje iets elegants. Ook passen de kleuren roze en oranje heel goed bij de zomer, het doet mij een beetje denken aan de ondergaande zon. Het is een flesje die mooi staat te pronken tussen al mijn andere geurtjes…

De geur vind ik heerlijk! Het is een vrij zoete geur, maar niet te zoet als in ‘In your face zoet’. Ondanks dat die namelijk zoet is vind ik de geur fris, fruitig en heeft de geur ook wel iets spannends wat je vooral gaat ruiken na een tijdje. Het is absoluut een geur wat perfect past bij de zomer. Wanneer je het geurtje opspuit is de geur behoorlijk aanwezig, na ongeveer een half uur blijft er een wat ‘warmere’ geur over. Love it! Het is zeker weten een geur wat exact past bij mijn smaak qua geurtjes. De geur blijft niet de gehele dag hangen, halverwege de dag pak ik de flacon en spray ik even wat bij.

Love Etc…Sun Kiss Eau de Toilette kost €19,95 voor 50 ml.

Dan hoort er ook nog een speciale huidverzorgingsproduct bij, namelijk de ‘Love Etc…Sun Kiss’ Body Puree. Een body puree is een wat dikkige bodylotion, meer een soort van bodymousse. De geur van dit product is uiteraard exact hetzelfde als de eau de toilette alleen vind ik de ‘puree’ ietsjes fruitiger. Ik vind de creme wel behoorlijk sterk ruiken (daar moet je van houden) maar in combinatie met het geurtje is dit natuurlijk wel heel lekker!

De body puree zit in een handige pompflacon en dit werkt snel en hygienisch. Wat mij opviel is dat er alcohol in zit en als ik heel eerlijk ben, vind ik het toch jammer als er alcohol in een huidverzorgingsproduct zit. Omdat ik weet dat ik wat gevoelige benen heb, gebruik de lotion alleen voor mijn armen en dat werkt perfect. Mijn armen worden lekker zacht en voelen goed verzorgd aan.

Love Etc…Sun Kiss Body Puree kost €10,95 en hiervoor krijg je 250 ml.

De speciale Limited Edition ‘Summer Fragrance Collection 2012’ met de geuren ‘Dreams Unlimited Sun Fresh’, ‘White Musk Sun Glow’ en ‘Love Etc…Sun Kiss’ liggen vanaf morgen in de winkels en zijn ook verkrijgbaar in de online shop.

110 Comments on The Body Shop: LE ‘Love etc…Sun Kiss’

 1. Dilara
  18 april 2012 at 16:39 (10 jaar ago)

  Oooeh looks good! İk ga zeker eens een kijkje ( ruikje :p) nemen in de winkel!!

 2. charile
  18 april 2012 at 16:40 (10 jaar ago)

  Lijkt me lekker!

 3. Cherel
  18 april 2012 at 17:05 (10 jaar ago)

  Klinkt goed!

 4. Myrthe
  18 april 2012 at 17:14 (10 jaar ago)

  Dit lijkt me zo’n heerlijk parfum!

 5. Nicole
  18 april 2012 at 17:17 (10 jaar ago)

  deze ga ik zeker kopen! dit is echt een geurtje voor mij 🙂
  ben ook wel benieuwd naar de andere twee zomergeuren, misschien neem ik er daar ook wel een van mee 🙂

 6. Esmay
  18 april 2012 at 17:23 (10 jaar ago)

  Die lijkt me zo lekker zeg! De normale versie ruikt al heerlijk, dus deze moet al helemaal lekker zijn. Perfect voor cocktail-nights 🙂

 7. Roos en Laura
  18 april 2012 at 18:12 (10 jaar ago)

  Leuk artikel hoor! Ziet het tof uit!

 8. Mariel
  18 april 2012 at 19:52 (10 jaar ago)

  Ik heb de normale versie, deze klinkt ook goed!

 9. Nannick
  18 april 2012 at 20:45 (10 jaar ago)

  Ah dat ziet er echt super mooi en schattig uit, al die geurtjes van The Body Shop vind ik wel lekker, waarschijnlijk deze dus ook 🙂

 10. Vera
  18 april 2012 at 21:44 (10 jaar ago)

  Lijkt me een heerlijk geurtje!

 11. LottedeJ
  18 april 2012 at 22:32 (10 jaar ago)

  De geur lijkt me zo lekker! Ik ben dol op de ‘gewone’ Love Etc. en ik denk dat ik deze ook wel graag wil hebben.

 12. Cynthiiaa
  19 april 2012 at 01:12 (10 jaar ago)

  De geuren van The Body Shop zijn goddelijk, echte zomerse geuren! Zelf heb ik nog een parfum van hen, maar zodra die op is, neem ik een nieuwe hoor. 😀

 13. Daantje
  19 april 2012 at 16:32 (10 jaar ago)

  Ik heb nog nooit een parfum van TBS geprobeerd, toch maar eens doen (:

 14. Debbie
  20 april 2012 at 19:43 (10 jaar ago)

  Oeh ben benieuwd! Morgen maar eens naar TBS gaan 🙂