Een maand geleden liet ik jullie beauty producten zien die nog voorbij zouden komen op mijn blog en inmiddels heb ik bijna over alles een review geschreven. Nu een maand later heb ik alweer heel veel nieuwe producten in mijn review bak en vandaag wil ik jullie alvast een sneak peek laten zien zodat je alvast een beetje weet wat je de komende tijd op mijn blog kunt gaan verwachten. Van nagellakjes tot douchegels…

Twee prachtige lakjes van China Glaze uit de ‘Prismatich Chrome’ collectie. Ik heb ze beide al opgehad en ik kan alvast verklappen dat ze ontzettend mooi zijn, wauw!

Dit product van Clearasil zag je ook al in ‘Sneak peek beauty artikelen #2’ voorbij komen. Nog niet aan bod gekomen maar op 27 april in de ochtend kunnen jullie hiervan een review lezen. Zeker een interessant product!

Een nieuwe waterproof gel eyeliner van Rimmel, nog niet getest maar dat ga ik zeker de komende tijd doen zodat ik jullie hier alles over kan vertellen.

Ook dit product zag je al in het vorige artikel voorbij komen. Veel van jullie waren heel nieuwsgierig naar de nieuwe foundation van Rimmel. Ik heb nu ook de ‘Wake Me Up’ foundation in mijn eigen kleur ontvangen dus ik kan dit product nog wat beter testen. Heel snel kunnen jullie hiervan een review lezen…

Twee nieuwe producten van Bourjois, namelijk de ‘Clubbing’ mascara en vloeibare eyeliner. Ik ben vaak heel enthousiast over de mascara’s van Bourjois en ik ben dan ook behoorlijk benieuwd naar deze. De verpakkingen zien er in ieder geval al goed uit!

Dit product van Clinique, een mascara speciaal voor de onderste wimpers, zag je ook al in mijn ‘favorieten filmpje’ voorbij komen. Je weet dus al dat ik het een fijn product vind, binnenkort een uitgebreide review waarin ik je vertel of het echt een must is om te hebben.

Een nieuw product van ‘L’Oreal Professionnel’ voor het haar. Een ontzettend leuk flesje en deze ga ik binnenkort voor jullie testen alleen dan moet de zon wel iets meer gaan schijnen. Ook heb ik nog wat andere producten uit dezelfde lijn ontvangen die je binnenkort ook in een artikel voorbij gaat zien komen…

Een nieuwe geur van ‘The Body Shop’ namelijk uit een LE, dit is de ‘Love etc..’ Sun Kiss’. Een heerlijke geur waar ook nog een lotion bij hoort…

Op dit moment puilt mijn douche uit met douchegels. Ik kan volgens mij beter drie keer per dag gaan douchen in de hoop dat het een keertje opgaat ;D. Dit zijn douchegels van Adidas speciaal voor vrouwen en deze ben ik nu uitgebreid gaan testen. Ik heb al zo mijn favorieten!

Ook deze producten van ‘Miss Sporty’ zag je al voorbij komen en ik heb ze nu allemaal uitgebreid getest dus ik kan er nu een review over schrijven, ook komt er nog een ooglook online met het paletje.

Ten slotte heb ik ook nog make-up ontvangen van het merk Max Factor, waaronder deze foundation. Ik had eigenlijk nog helemaal geen producten van dit merk en ik was dan ook heel nieuwsgierig. Als het goed is kunnen jullie hier aanstaande vrijdag een review over lezen…

Dit is een deel van de producten uit mijn review bak en ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een sneak peek hiervan te zien. Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?