Mijn ‘everyday’ bakje!

Vorig jaar oktober liet ik in een filmpje mijn ‘everyday’ bakje zien. Inmiddels gebruik ik weer een hoop andere make-up producten dus ik vond het tijd voor een update. Ook heb ik net mijn bakje uitgezocht en nu zitten er echt producten in die ik bijna dagelijks gebruik. De producten die ik trouwens laat zien, hebben jullie hoogstwaarschijnlijk ook al voorbij zien komen in mijn ‘favorieten’ filmpjes. Het zijn niet voor niets mijn favorieten en daarom gebruik ik ze vaak en graag!

Zoals je wel kunt zien op de eerste foto zie je dat er helemaal niet heel veel producten in mijn mandje zitten. Je kunt toch niet alles tegelijk gebruiken en als ik producten eenmaal heel fijn vind dan wil ik ze ook het liefst elke dag gebruiken. Ook heb ik geen oogschaduw in mijn mandje zitten omdat ik altijd per dag kijk welke oogschaduw ik wil gaan gebruiken. Dit is een beetje afhankelijk van wat ik qua kleding draag, wat ik ga doen die dag etc. etc. Plus, ik draag ook niet elke dag oogschaduw. Het is trouwens wel zo dat ik op dit moment mijn Urban Decay Nakes Palettes heel veel gebruik dus die hadden bij wijze van in het bakje kunnen zitten…

In mijn ‘everyday’ bakje zitten voornamelijk producten voor het gezicht. Zo zie je mijn geliefde ‘Embryolisse‘ creme. Deze gebruik ik echt dagelijks, ook als ik geen make-up draag. Voordat ik mijn foundation aanbreng doe ik altijd eerst even wat ‘MAC Prep + Prime‘ op mijn gezicht. Deze stap sla ik ook wel eens over, bijvoorbeeld wanneer ik de hele dag thuis blijf. Op dit moment ben ik helemaal fan van de ‘Bourjois Flower Perfection‘, wat is dit een fijne foundation! Ruikt super lekker, geeft een natuurlijke dekking en het is voor mij de perfecte kleur. Heb ik puistjes, roodheden of donkere kringen onder mijn ogen dan gebruik ik altijd even een concealer en op dit moment is de ‘Bourjois Healthy Mix Concealer‘ favoriet.ย Ik poeder mijn foundation soms af, niet altijd. Als ik het doe dan gebruik ik de ‘Bourjois Healthy Balance Poudre‘ hiervoor. Een heel fijn product en wederom in de perfecte kleur! Het valt mij trouwens nu pas op dat ik best veel producten van Bourjois gebruik, grappig! Ook breng ik altijd wat kleur aan op mijn gezicht en op dit moment gebruik ik hiervoor ‘NYC Mosaic Face Powder‘. Hier komt als het goed is ook nog een review over en dan vertel ik jullie wat ik ervan vind. Qua blushes pak ik trouwens ook wel eens een ander omdat ik vaak ook mijn blush aanpas aan mijn oogschaduw (koel of warm). Als laatste stap gebruik ik eigenlijk altijd de ‘MAC Fix+‘, dit product zorgt ervoor dat mijn make-up wat minder afgeeft (bijvoorbeeld aan mijn telefoon) en geeft een mooie finish!

Zoals je ziet gebruik ik niet heel veel verschillende lipproducten. Nog steeds ben ik heel erg fan van de ‘NYX Megashine lip gloss‘ in de kleur ‘perfect’. Ook heb ik een nieuwe favoriet namelijk een lipgloss van ‘NYC‘, dit is de kleur ‘City Sorbet’ een mooie roze kleur met fijne glittertjes. Heb ik zin in kleur op mijn lippen, dan pak ik mijn lipstick van ‘Barry M‘ in de kleur ‘Punky Pink’. Op de foto lijkt de lipstick een beetje rood maar zoals de naam al doet vermoeden is het een knalroze kleurtje. Soms heb ik ook gewoon geen zin om lipgloss of lipstick te dragen, dan pak ik mijn ‘EOS lipbalm‘.

Ten slotte nog mijn oogmake-up producten. Zoals je net al kon lezen gebruik ik elke dag andere oogschaduw maar qua mascara en oogpotloden zijn het wel (bijna) altijd dezelfde producten. Op dit moment ben ik heel erg fan van de ‘Max Factor False Lash Effect mascara‘. Deze mascara gebruik ik nu ook gewoon totdat die helemaal op is. Ook ligt uiteraard nog steeds mijn geliefde ‘H&M Liquid Eyeliner‘ in mijn ‘everyday’ bakje. Ik kan gewoon niet meer zonder dit fijne product! Soms maar niet altijd, breng ik zwarte kohl aan in mijn waterlijn. Hiervoor gebruik ik nu een ‘kohlpotlood‘ van Catrice voor, deze is lekker zacht en blijft goed zitten op mijn waterlijn. Omdat ik natuurlijk ook wil dat mijn oogschaduw de hele dag goed blijft zitten, gebruik ik eigenlijk altijd een oogschaduwbasis. Op dit moment gebruik ik de ‘Essence I Love Stage‘ basis. Ik ben deze aan het testen omdat ik graag wil weten of de primer van Urban Decay nou echt veel fijner is of dat het helemaal niet zoveel uitmaakt. Binnenkort kunnen jullie hier meer over lezen…

Dit zijn al mijn make-up producten die op dit moment in mijn ‘everyday’ bakje zitten. Wat mij nu heel erg opvalt is eigenlijk dat ik veel verschillende merken gebruik, zowel budget maar ook wat duurdere merken zoals bijvoorbeeld MAC. Welke producten gebruik jij dagelijks?

16 Comments on Mijn ‘everyday’ bakje!

 1. Lie
  10 april 2012 at 10:24 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik gebruik ook veel verschillende merken.

 2. Esmay
  10 april 2012 at 10:31 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien! Die Bourjois Healthy Mix concealer is ook nog steeds groot favoriet bij mij! Die lipstick ziet er trouwens vrij donkerrood achtig uit, maar ik geloof je als je zegt dat ‘ie stiekem heel roze is <3 Love pink!

 3. Samantha
  10 april 2012 at 10:35 (11 jaar ago)

  Je hebt erg leuke producten in je everyday bakje zitten! ^_^

 4. Mirjam
  10 april 2012 at 10:48 (11 jaar ago)

  Fijne producten! Mijn Sleek blush in Rose Gold zit altijd in mijn everydaybakje, zo mooi!

 5. Lotte
  10 april 2012 at 11:19 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien wat jij zo dagelijks gebruikt! Voor m’n gevoel gebruik ik wel wat minder. Wel foundation, primer, mascara, concealer etc.

 6. Chantal
  10 april 2012 at 12:00 (11 jaar ago)

  Leuk om de inhoud van jouw everyday bakje te zien, zitten mooie producten in!

 7. Amanda
  10 april 2012 at 12:04 (11 jaar ago)

  Leuk dat je het weer eens laat zien!

 8. Vera
  10 april 2012 at 12:37 (11 jaar ago)

  Wat een mooie producten! ๐Ÿ™‚

 9. Cherel
  10 april 2012 at 12:45 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien, mooie producten zitten er in je everyday bakje!

 10. charile
  10 april 2012 at 12:48 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien!

 11. Manon
  10 april 2012 at 13:17 (11 jaar ago)

  Super die producten gebruik ik ook steeds weer!

  ๐Ÿ™‚

 12. Cynthiiaa
  10 april 2012 at 16:18 (11 jaar ago)

  Mooie producten zitten er in het bakje, vooral de lipstick van Barry M, wauwie!

 13. Miranda
  10 april 2012 at 16:48 (11 jaar ago)

  Wat leuk om te zien, mooie producten;D

 14. Myrthe
  10 april 2012 at 20:27 (11 jaar ago)

  Superleuk om te zien! Die Eos lipbalm lijkt me zรณรณ fijn! ๐Ÿ˜€

 15. Marijke
  10 april 2012 at 20:44 (11 jaar ago)

  Ah wat een fijne spulletjes gebruik je!

 16. LottedeJ
  11 april 2012 at 21:17 (11 jaar ago)

  Mooie producten! Ik ben nog steeds heel benieuwd naar de kleur Perfect van NYX.