In mijn douche!

De laatste tijd koop en krijg ik steeds meer producten voor in de douche, denk aan douchegels, shampoo’s, conditioners, haarmaskers, scrubs etc. etc. Ik heb zoveel doucheproducten op dit moment dat ik misschien er maar over na moet denken om drie keer per dag te douchen, in plaats van een keertje. Tuurlijk ga ik dat niet doen maar ik heb wel een behoorlijke ‘overload’ aan producten, trouwens je hoort me niet klagen want het is wel prettig al die verschillende fijne doucheproducten. Omdat ik zoveel doucheproducten heb, leek het mij wel leuk om aan jullie mijn douche ‘stash’ te laten zien…

Het laten zien van mijn badkamer stash deed ik trouwens ook al een keertje eerder in eenĀ video, nu laat ik alleen zien welke producten er in mijn douchecabine staan en dat zijn er nogal wat…

Van douchegels en andere douche producten heb ik behoorlijk veel en dit is ook pas een gedeelte van alles wat ik heb. Een groot gedeelte zit in mijn badkamerkast en ga ik pas gebruiken als dit op is. Als ik onder de douche sta heb ik dus ruim de keuze uit verschillende producten. Heb ik een dag zin in Dove dan gebruik ik ‘Beauty Blossom’ en heb ik een keertje zin in Lush dan gebruik ik de ‘Sweetie Pie’, mijn all time favourite van Lush. De ‘Turkish Delight’ van Lush gebruik ik trouwens voor het scheren, echt ideaal. Met zoveel fijne spulletjes kun je je wel voorstellen dat ik elke dag heerlijk ruik!

Ook scrub ik mijn lichaam regelmatig en dat doe ik echt even op de momentjes dat ik even wat tijd voor mezelf neem. Vaak douche ik een tot twee keer per week lekker uitgebreid waar ik mezelf dan ook even grondig ga scrubben. Op dit moment vind ik de ‘Therme Zen White Lotus Rice Shower Scrub’ heel lekker maar ik kocht twee weken terug ook weer de ‘Therme Finn Sauna Hot/Cold Scrub’ die echt TE lekker is. Ook de scrubjes van ‘The Beauty Bakery’ vind ik fijn maar dan moet ik wel zin in ‘zoet’ hebben…

Voor mijn haar gebruik ik op dit moment alleen producten van L’Oreal Professionnel en dit bevalt super. Helaas is wel bijna de ‘Riche Macadamia’ (bruine verpakking) op en die vind ik echt zo lekker en fijn voor mijn haar. Omdat het zomer wordt en je haar dan ook extra bescherming nodig heeft, gebruik ik nu weer de ‘Solar Sublime’ die ik vorige week thuis gestuurd kreeg. Vorig jaar heb ik deze haarproducten ook veelvuldig gebruikt en ik vond ze erg prettig!

Ook mijn gezicht reinig ik onder de douche en groot favoriet is toch wel de ‘Biodermal Face Gel’. Dit product gebruik ik in combinatie met mijn konjac spons heeft ervoor gezorgd dat mijn huid rustiger is geworden. Wanneer ik trouwens met make-up onder de douche sta (dan is mijn oogmake-up er al wel af) gebruik ik een gezichtsreiniger van ‘Demake Up’ die ik eigenlijk niet heel prettig vind. Af en toe is het ook goed om je gezicht goed te scrubben en dit doe ik met de ‘Clearasil Ultra Spots & Marks Wash & Mask’, jeetje wat een mondvol…Over dit product komt volgende week vrijdag een review online.

Zoals je ziet heb ik veel fijne producten in de douche staan en heb ik genoeg om uit te kiezen. Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten op de foto, stel ze dan even bij de comments. Heb jij ook zoveel producten voor onder de douche of is je douchestash iets meer bescheiden?

 

Dit vind je vast ook leuk...

22 Comments on In mijn douche!

 1. Cherel
  19 april 2012 at 16:06 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik heb toch wel wat minder producten denk ik, maar scheelt niet veel :)

  Beantwoorden
 2. Esmay
  19 april 2012 at 16:44 (8 jaar ago)

  Leuke producten heb je in de douche. Ik heb in mijn douche de nieuwe Dove douchecremes (Purely Pampering & Beauty Blossom) <3 Zo lekker!

  Beantwoorden
 3. LJ
  19 april 2012 at 18:28 (8 jaar ago)

  Die scrub van beauty bakery ziet er echt heerlijk uit.

  Beantwoorden
 4. Myrthe
  19 april 2012 at 19:07 (8 jaar ago)

  Hmm, wat een heerlijke doucheproducten! :D

  Beantwoorden
 5. Dilara
  19 april 2012 at 22:49 (8 jaar ago)

  Leuk artikel met super fijne productenn!!

  Beantwoorden
 6. Uniflame
  20 april 2012 at 08:45 (8 jaar ago)

  Heb je de lotus scrub van therme al gereviewed? Ik ben daar erg benieuwd naar. Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan maar hij is toch wel aan de prijs. Dus ik zou er wel graag meer over willen lezen :)

  Beantwoorden
 7. Roos
  20 april 2012 at 10:02 (8 jaar ago)

  Veel fijne producten heb je :) ik ben benieuwd naar de review van de scrub!

  Beantwoorden
 8. LottedeJ
  20 april 2012 at 18:43 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Dat lijken me erg fijne producten, vooral de scrubs van Therme. Ik heb zelf ook een aantal producten van Therme en die vind ik ook heel goed!

  Beantwoorden
 9. Berdiene
  20 april 2012 at 18:51 (8 jaar ago)

  Kun je uitleggen hoe je het Lush product precies voor je oksels gebruikt? Is het een soort scheergel of bedoel je als verzorging voor na het scheren? Ben daar namelijk wel benieuwd naar!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   23 april 2012 at 15:13 (8 jaar ago)

   Ik gebruik het echt als scheergel en voor mij werkt het echt perfect! Daarna zijn mijn oksels en benen ook meteen goed verzorgd.

   Beantwoorden
 10. Debbie
  20 april 2012 at 19:48 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien :) Ik ben zelf ook echt verslaafd aan ie scrubs van de Thermen, ze verzorgen mijn huid volgens mij veel beter dan de meeste andere scrubs.
  Wat gebruik je anders om je make-up (foundation enzo) eraf te halen, als je dus niet die Demakeup gebruikt? Ik vind het namelijk best moeilijk om hier een fijn product voor te vinden, heb al van alles geprobeerd maar vind het geen echt fijne producten. Heb onder andere Ultra Bland van de Lush gehad en de cleanser van Dermalogica.
  Sorry voor de lange post, maar ben gewoon benieuwd :P
  xx

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   23 april 2012 at 15:13 (8 jaar ago)

   Hoi Debbie, sorry is zie je vraag nu pas. Ik gebruikte een cleanser van Benefit alleen deze is nu op helaas :(. Nu gebruik ik voornamelijk
   een face wash van Biodermal :) en deze bevalt wel heel goed.

   Beantwoorden
 11. DalaLuz
  20 april 2012 at 20:30 (8 jaar ago)

  Ik heb ook echt te veel douche producten. Ik hou van afwisselen en vind het echt heerlijk om elke dag te kunnen kiezen waar ik vandaag eens zin in heb of behoefte aan heb. Combineer dat met geen weerstand tegen aanbiedingen (want: het bederft niet en eet geen brood zegt mijn koopjeshongerg brein) en volia: we hebben een overvolle badkamerkast, haha. Maar voorlopig zit de portomonee even op slot voor nieuwe aankoopjes. Eerst even een goede deuk slaan in alle fijne producten die ik heb!

  Beantwoorden
 12. Amanda
  21 april 2012 at 15:35 (8 jaar ago)

  leuk om te zien Sanne, ik heb zelf echt suoer veel douchespullen op voorraad! Vind het echt heerlijk om steeds wat anders te gebruiken.

  Beantwoorden
 13. Simone
  21 april 2012 at 21:37 (8 jaar ago)

  Heerlijke spullen zitten er tussen!

  Beantwoorden
 14. Femke
  22 april 2012 at 09:06 (8 jaar ago)

  Het lijken me heerlijke producten!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *