Sneak peek make-up stash!

Toen ik mijn Malm kast kocht, liet ik voor het laatst mijn make-up stash aan jullie zien in een filmpje. Dit is alweer een tijdje geleden en ik ben van plan om binnenkort weer een stash video te gaan opnemen. Over waarschijnlijk twee kleine maandjes ga ik verhuizen en hiervoor wil ik sowieso kritisch door mijn stash gaan en het weer helemaal netjes maken. Het leek mij wel leuk om jullie alvast een sneak peek te laten zijn van mijn make-up producten (en nagellak)…

In mijn lades heb ik hele handige opbergmanden zodat ik heel goed mijn stash kan ordenen. De twee mandjes die je hierboven ziet zijn gevuld met o.a. blush, highlighters, foundations, concealers etc…

Ik heb niet heel veel lipproducten, dat komt omdat ik nou eenmaal heel erg hou van de lipgloss van NYX en dan vind ik het gewoon zonde om heel veel lipsticks en lipgloss te kopen. Dan koop ik liever af en toe een blush of oogschaduw extra.

Mascara’s heb ik op dit moment genoeg en ook aan oogpotloden en vloeibare eyeliners heb ik geen gebrek. Ik gebruik eigenlijk altijd maar twee soorten mascara, namelijk: Clinique High Impact en een mascara van Max Factor. De rest gebruik ik bijna nooit en sommige zijn zelfs nog nooit open geweest, op zicht niet erg want zo blijven ze tenminste wel goed.

Van oogschaduw heb ik het meeste in mijn stash. Hier zie je voornamelijk mijn mono’s die ik niet echt gebruik omdat ik gewoon heel erg fan ben van mijn palettes…

…En die heb ik genoeg zoals je kunt zien. Ook heb ik nog drie 88 palettes die niet op de foto staan. Ik vind palettes gewoon heel fijn werken omdat er vaak genoeg kleur in zit om een volledige ooglook mee te maken. Op dit moment zijn vooral mijn twee Urban Decay Naked Palettes favoriet!

Ook nog een foto van een deel van mijn nagellak. Ik hou echt van nagellak en ik heb er dan ook behoorlijk veel. Misschien heb ik nog wel meer verschillende lakjes dan kleurtjes oogschaduw (als je de 88 palettes niet meerekent).

Dit was alvast een sneak peek van mijn stash en binnenkort wanneer ik mijn stash flink ga ordenen maak ik voor jullie een video!

26 Comments on Sneak peek make-up stash!

 1. Joyce
  8 maart 2012 at 14:49 (8 jaar ago)

  Oeh, heerlijk om een kijkje te nemen in de stash van iemand anders! Het ziet er in ieder geval erg geordend en ruim ogend uit!

  Beantwoorden
 2. Dirkje
  8 maart 2012 at 15:09 (8 jaar ago)

  Leuke sneakpeak! Volgens mij zijn die bakjes van ikea, die gebruik ik ook en zijn super handig! Xx

  Beantwoorden
 3. Cynthiiaa
  8 maart 2012 at 15:16 (8 jaar ago)

  Oh my, wat gaaf om te zien! Ik ben heel nieuwsgierig naar je oogschaduws, volgens mij spotnik echt een geweldige shadow, haha. Ik ben benieuwd naar je hele stash. :)

  Beantwoorden
 4. Femke
  8 maart 2012 at 15:18 (8 jaar ago)

  Echt leuk om dit een keertje te zien! :)

  Beantwoorden
 5. Chantal
  8 maart 2012 at 15:38 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige spulletjes heb ik zo al gauw gespot in je sneak peek! Ben erg benieuwd naar het filmpje! :-)

  Beantwoorden
 6. Cherel
  8 maart 2012 at 15:46 (8 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Ben heel benieuwd naar je filmpje!

  Beantwoorden
 7. Lie
  8 maart 2012 at 16:27 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik ben nieuwsgierig; hoeveel potjes nagellak heb je eigenlijk?????

  Beantwoorden
 8. Myrthe
  8 maart 2012 at 17:06 (8 jaar ago)

  Wat leuk om een sneak peak te zien van je make-up stash! Wauw, je hebt echt veel oogproducten, om jaloers op te zijn! Haha :P

  Beantwoorden
 9. Samantha
  8 maart 2012 at 17:07 (8 jaar ago)

  Oeh, erg leuk om te zien. Lovely al die spulletjes bij elkaar! :)

  Beantwoorden
 10. Milou
  8 maart 2012 at 17:12 (8 jaar ago)

  Waauw, dat is niet verkeerd!!

  Beantwoorden
 11. Elke
  8 maart 2012 at 17:22 (8 jaar ago)

  Hele leuke sneak peek van je stash!

  Beantwoorden
 12. Esmay
  8 maart 2012 at 17:40 (8 jaar ago)

  Hij is erg gegroeit ofniet? Tof :D

  Beantwoorden
 13. keava
  8 maart 2012 at 17:57 (8 jaar ago)

  leuk om iemand anders zijn stash te zien

  Beantwoorden
 14. LindaB
  8 maart 2012 at 18:12 (8 jaar ago)

  De sneek-peek ziet er al veel belovend uit, wat zal jij een werk hebben om straks alles in te pakken zeg ;)

  Beantwoorden
 15. Danielle
  8 maart 2012 at 18:17 (8 jaar ago)

  Leuke sneek peek! Waar heb je die mandjes weg, ik vind ze erg leuk!

  Beantwoorden
 16. LottedeJ
  8 maart 2012 at 19:01 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd naar je stashfilmpje, volgens mij heb je een prachtige stash!

  Beantwoorden
 17. Nannick
  8 maart 2012 at 19:29 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien en ik ben daarom ook erg benieuwd naar je filmpje :D

  Beantwoorden
 18. Mariska
  8 maart 2012 at 19:46 (8 jaar ago)

  Ah hele leuke foto’s.. en die nagellak! :D

  Beantwoorden
 19. Mirjam
  8 maart 2012 at 22:41 (8 jaar ago)

  Altijd zo leuk om te zien.. Ik kijk uit naar het echte stashfilmpje! Succes alvast met de verhuizing en alles wat er bij komt! ;)

  Beantwoorden
 20. Frederique
  9 maart 2012 at 15:57 (8 jaar ago)

  Leuke foto’s ! Love stashes!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *