Sneak Peek beauty artikelen #2

Vandaag heb ik voor jullie weer een sneak peek met beauty producten. Op dit moment heb ik ontzettend veel producten in mijn review bakje liggen, zo veel dat ik een klein beetje het overzicht kwijt ben. Nu bijna het nieuwe seizoen aanbreekt komen veel cosmetica merken met nieuwe collecties, dat is ook de voornaamste reden dat ik op dit moment een heleboel make-up en andere beauty spullen in huis heb.

Met dit artikel wil ik jullie dus alvast een sneak preview geven, zo weten jullie alvast een beetje wat je de komende tijd kunt verwachten qua artikelen. Mocht je trouwens interessante producten zien waar je heel graag snel iets over wilt lezen, laat dat dan even weten bij de comments dan kan ik daar namelijk eventueel rekening mee houden….

 

Heel veel lakjes heb ik nog te reviewen, zo ook deze twee van Trind uit de lente/zomercollectie 2012. Twee hele mooie pastelkleuren die natuurlijk helemaal passen bij de lentetrends…

De Herome ‘Nail Polish One Minute Spray’ heb ik nu een tijdje in huis en is vergelijkbaar met de ORLY ‘Spritz Dry’. Maar welke van de twee is fijner? Dat kunnen jullie binnenkort lezen in een ‘versus’ artikel.

De nieuwe foundation van Maybelline, namelijk de Nude Airfoam. Ik ben deze nog steeds aan het testen en ik weet nog niet helemaal wat ik van deze foundation vind. Maar heel snel kunnen jullie lezen wat mijn eindconclusie is…

Een acne product van Clearasil, namelijk de ‘Ultra Spots & Marks Wash & Mask’ (wat een mondvol). Nu al begonnen met testen maar gezien het een verzorgingsproduct is kunnen jullie pas een review ergens eind april lezen…

Mooie nieuwe Rimmel ’60 Seconds’ lakjes. Waarschijnlijk al op meerdere blogs voorbij zien komen maar ook binnenkort op WAF te zien. Er zitten erg mooie kleurtjes bij, wauwie!

Ook Lush komt met heerlijk nieuwe lente/paas producten. Vooral naar de deo ben ik erg benieuwd, maar deze mag mijn vriendje gaan testen want die is speciaal voor de man!

Is dit dan DE mascara? Ik heb het over de Rimmel ‘Scandeleyes Mascara’. Deze mascara heeft echt een mega borsteltje en beloofd super veel volume, ik ben heel benieuwd!

Ik ben gek op geurtjes en ik kan alvast verklappen dat dit geurtje, ‘Celine Dion Signature’ erg lekker is. Pas verkrijgbaar vanaf eind april (voor een hele fijne prijs) en voor die tijd kunnen jullie uiteraard al een artikel verwachten…

Deze NYC lakjes in geweldige pasteltinten zagen jullie ook al in mijn Coty Persevent verslag voorbij komen. Ik was meteen verliefd op de geweldig zoete kleurtjes. De lakjes heb ik nog niet uitgeprobeerd en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar, hoe ze lakken, of ze goed dekken en hoe lang de kleur op mijn nagels blijft zitten. Uiteraard breng ik jullie hiervan op de hoogte!

Ook een product van het budgetmerk NYC, namelijk de ‘Big Bold’ mascara. Een mascara die ook hele volle wimpers beloofd, wie weet ga ik deze en die van Rimmel wel met elkaar laten battelen..

Over de’ Rimmel Wake me Up’ foundation heb ik al heel veel goede dingen gelezen. Ook ik heb de foundation en ik ben echt ontzettend benieuwd. Helaas is de kleur veel te donker voor mij, maar afgezien van de kleur kan ik verder de foundation natuurlijk wel voor jullie testen dus dat ga ik dan ook zeker doen.

Ten slotte heb ik ook nog wat leuke Miss Sporty producten die ik graag aan jullie wil laten zien. Miss Sporty is echt een budgetmerk en veel minder populair als bijvoorbeeld Catrice of Essence, maar is dit ook terecht? Ik ga de spulletjes uitvoerig testen en ik ben zelf ook erg benieuwd!

Dit is een deel van de beauty producten die ik in mijn ‘review’ bakje heb liggen. Zoals je wel ziet heb ik dus nog genoeg producten voor reviews, dus voorlopig hoef ik mijn nog niet te vervelen of bang te zijn voor inspiratie tekort.

Naar welke product ben jij het meest nieuwsgierig?

 

95 Comments on Sneak Peek beauty artikelen #2

 1. Natasja
  17 maart 2012 at 11:57 (11 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar de Rimmel Wake Me Up foundation!

 2. Natasja
  17 maart 2012 at 11:57 (11 jaar ago)

  Oeps, ik was te snel met de “Enter” knop… De rest van de producten ziet er ook erg goed uit, dat belooft veel leuke artikelen de komende tijd!

 3. Lotte
  17 maart 2012 at 12:02 (11 jaar ago)

  Ben heel benieuwd naar alles!

 4. Berdiene
  17 maart 2012 at 12:03 (11 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar het Herome versus Orly artikel!

 5. Myrthe
  17 maart 2012 at 12:26 (11 jaar ago)

  Wow, dat zijn inderdaad veel producten! Ik ben heel erg benieuwd naar de pastel lakjes van NYC, want die zien er geweldig uit. :O
  De mascara ziet er ook erg mooi uit!

 6. charile
  17 maart 2012 at 12:34 (11 jaar ago)

  Dat zijn veel producten! Ik ben heel benieuwd naar alles 😀

 7. Tedje
  17 maart 2012 at 13:08 (11 jaar ago)

  ooh wat leuk! Ben benieuwd naar de mooie nagellakjes 🙂

 8. MySuperSweetLife
  17 maart 2012 at 13:31 (11 jaar ago)

  Oeh Lush! Leuke Lakjes!
  Liefs

 9. AnnaSophia
  17 maart 2012 at 13:49 (11 jaar ago)

  Oh, ik ben benieuwd naar de Rimmel foundation!

 10. Samantha
  17 maart 2012 at 13:55 (11 jaar ago)

  Oeh! Ik ben eigenlijk benieuwd naar alles! 🙂

 11. CherriesBeauty
  17 maart 2012 at 14:34 (11 jaar ago)

  Ben erg benieuwd naar alles! Vooral naar de mascara van NYC!

 12. Esmay
  17 maart 2012 at 14:38 (11 jaar ago)

  Me = benieuwd!

 13. Martina
  17 maart 2012 at 14:39 (11 jaar ago)

  Leuke producten allemaal! Ik ben wel nieuwsgierig naar alle producten! 🙂

 14. Elly
  17 maart 2012 at 14:58 (11 jaar ago)

  Heel herkenbaar, ik ben momenteel het overzicht ook totaal kwijt. Leuk dat je zo’n post erover maakt zodat bezoekers kunnen aangeven wat ze het liefst op korte termijn terugzien!

 15. LottedeJ
  17 maart 2012 at 16:23 (11 jaar ago)

  Dat zijn een boel mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de Rimmel foundation.

 16. Miranda
  17 maart 2012 at 16:44 (11 jaar ago)

  wat een mooie producten. Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe foundation van Rimmel.

 17. tessa
  17 maart 2012 at 17:04 (11 jaar ago)

  Rimmel foundation please 😉

 18. Caro
  17 maart 2012 at 19:04 (11 jaar ago)

  Ik ben heel benieuwd naar de ‘Herome one minute spray’
  En de Rimmel wake me up foundation…:)

 19. Cynthiiaa
  17 maart 2012 at 21:47 (11 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar je artikelen! Sowieso ben ik een grote van van de Versus artikel, dus ik ben heel nieuwsgierig welke spray het beste is. Toevallig staat die van Orly op mijn wishlist, maar komt hier verandering in? :p

 20. Bellachique
  17 maart 2012 at 22:11 (11 jaar ago)

  Oooooh, al die lakjes moet ik gewoon hebben! Ik kan niet kiezen!

 21. Fleur
  18 maart 2012 at 08:58 (11 jaar ago)

  Naar de mascara van NYC! Een budget mascara zou voor mijn portemonnee erg goed zijn =)

 22. Bo.
  18 maart 2012 at 19:06 (11 jaar ago)

  De mascara en de lakjes van NYC daar kan ik niet op wachten!

 23. Mariska
  19 maart 2012 at 11:38 (11 jaar ago)

  Leuk, ik ben benieuwd!

 24. Nannick
  26 maart 2012 at 09:36 (11 jaar ago)

  Leuke producten. Ben benieuwd naar het product van Herome!