Op het persevent van afgelopen dinsdag maakte ik kennis met het merk ‘Sally Hansen’. Uiteraard had ik al wel eens van het merk gehoord, maar ik had er nog niets van in huis. Het is een merk wat zich vooral heeft gespecialiseerd in nagelverzorgingsproducten, waaronder de  ‘Salon Manicure’ lakjes. Er zaten maar liefst zes verschillende kleuren ‘Sally Hansen’ nagellak in mijn goodiebag, lees snel verder voor de review + swatches…

Hierboven zie je de zes verschillende kleuren, van links naar rechts: 160 Shell We Dance?, 520 Shrimply Devine, 260 So Much Fawn, 550 All Fired Up, 409 Good to Grape en 440 Calypso Blue. Het merk Sally Hansen geeft in ieder geval super leuke namen aan de lakjes, dat geeft toch altijd iets extra’s.

Op het event kregen we al de gelegenheid om ons nagels te lakken en toen viel het me al op dat het hele mooie dekkende lakjes zijn die heel gemakkelijk lakken. De kwastjes zijn vrij plat en lopen een beetje rond aan de onderkant, waardoor je bijna in één ‘haal’ je hele nagel direct hebt gelakt. De nagellak droogt ook heel snel dus je kunt al heel snel het tweede laagje aanbrengen. Het duurt wel even voordat de lak echt goed droog en hard is. Ik heb dinsdagavond mijn nagels gelakt met de kleur ‘Shrimply Devine’ en het kleurtje zit nog perfect op mijn nagels, ik ben onder de indruk!

‘Shell We Dance?’ is een mooi lichtroze kleur die niet helemaal perfect dekt. Hier draag ik twee dunne laagjes en je ziet mijn nagel er nog wel een beetje doorheen. Meiden die houden van een natuurlijk effect op de nagels vinden dit lakje vast en zeker erg mooi. Op zich vind ik het lakje ook wel mooi qua kleur, alleen zou ik de volgende keer er een witte basislak onder dragen.

Roze kleuren nagellak vind ik eigenlijk altijd heel mooi, zo ook de kleur ‘Shrimply Devine’. Een mooie roze kleur die neigt naar koraal, een prachtig kleurtje voor de zomer! Hier draag ik twee dunne laagjes en zoals je kunt zien is dit perfect. Ik heb er weer een favo roze lakje bij…

Over deze kleur was ik niet meteen enthousiast, ik heb het over de kleur ‘So Much Fawn’. Het is een roze/bruine kleur die ik best bijzonder vind. Op mijn nagels vind ik het eigenlijk wel een hele mooie warme kleur. Hier draag ik twee laagjes, bij dit lakje was trouwens één laagje ook wel voldoende.

Ook rode nagellak vind ik eigenlijk altijd wel heel mooi, dit is de kleur ‘All Fired Up’. Wat ik heel erg fijn vind is dat dit een hele ‘creamy’ rode nagellak is. Hierdoor dekt het lakje tenminste heel goed, want mijn ervaring met rode nagellak is vaak dat ze vrij transparant blijven. Op de foto draag ik wederom twee laagjes en dit zorgt voor een perfecte dekking!

Dit is de kleur ‘ Good to Grape’ een mooie lavendel paarse kleur. Ook weer een heel creamy lakje en de kleur vind ik erg tof. Past ook goed bij de lente/zomer. Hier draag ik slechts één laagje, ik vond deze kleur bijzonder goed dekken.

Tenslotte nog de kleur ‘Calypso Blue’ die mij heel erg doet denken aan de Caribische zee. Een prachtige fel blauwe lak met hele fijne groene shimmer, echt een zomers kleurtje! Deze lak is in tegenstelling van de andere kleuren vrij metallic qua finish. Een hele leuke kleur die ik vast aankomend seizoen vaak ga dragen. Op de foto draag ik twee dunne laagjes.

Ik ben echt blij verrast door het merk ‘Sally Hansen’ en ik heb er weer een favoriete nagellak merk bij. Ze hebben super mooie kleuren in het assortiment waar ik spontaan hebberig van word.

Een flesje Sally Hansen ‘Salon Manicure’ van 14,7 ml kost €11,95. Sally Hansen wordt o.a. verkocht bij ICI Paris XL, Douglas, DA, Kruidvat en Etos. Een flesje Voor meer info kun je ook even kijken op Sallyhansen.nl.