L’Oreal Color Riche Le Vernis

Het lijkt tegenwoordig wel alsof er wekelijks nieuwe nagellak collecties worden uitgebracht. Ik, lichtelijk verslaafd aan nagellak, vind dit uiteraard totaal geen probleem. Ook L’Oreal heeft sinds een tijdje het assortiment uitgebreid met 32 verschillende nieuwe kleuren nagellak. Ik heb het over ‘Color Riche Le Vernis’, nagellak in verschillende fashionable tinten in luxe miniflacons….

Er zijn dus maar liefst 32 verschillende kleuren en deze zijn onderverdeeld in drie verschillende stijlen, namelijk: Essential, Shocking en Fatal. De lakjes blinken uit door een perfecte mix van parelmoer deeltjes, pigmenten en optische effecten waardoor een intense kleur ontstaat en wat zorgt voor langhoudend glans effect. Nog even wat meer feiten over deze nieuwe L’Oreal nagellak…

 • De kleurpigmenten zijn samengeperst in zeer fijne deeltjes voor een extra sterke kleurintensiteit.
 • De formule bevat speciale polymeren die een filmlaagje op de nagel leggen en extra glans geven.
 • Een breed palet krachtige tinten, van licht tot donker, elke denkbare nuance.
 • De verschillende ingrediënten in de formule zijn vermengd met een vloeibare gelbasis, Liquigel (thixotropic gel) dat zowel de hechting bevordert als de verdeling over de nagel.
 • De vloeibare gelbasis voorkomt ook dat de lak te dun is, en zodoende te snel over de nagel verspreidt. Om uitlopen of druppen tijdens het lakken te voorkomen.

Dat klinkt allemaal heel veelbelovend. Ik vind sowieso de kleuren bijna allemaal prachtig. Deze lakjes zijn ook zo bedacht dat je heel gemakkelijk verschillende kleuren met elkaar kunt mixen & matchen. Erg geschikte nagellak om bijvoorbeeld een gekleurde ‘french manicure’ mee te maken.

Ik kreeg drie verschillende kleuren uit deze collectie en ik kan vol overtuiging zeggen dat ik enthousiast ben. De kleuren zijn prachtig, passen over het algemeen goed bij komende lentetrends en de lakjes lakken ontzettend prettig. Ook drogen de lakjes super snel maar worden ook razendsnel ‘echt’ hard, kijk dat is zeker een grote pluspunt vooral als je een beetje ongeduldig bent. De flesjes staan trouwens ook goed tussen mijn andere lakjes, ook niet geheel onbelangrijk. Ik heb de kleur ‘305 Datingcoral’ drie dagen zonder chippen gedragen (geen topcoat gebruikt) en dat is voor mijn doen echt een record!

Hieronder zie je de swatches…

Dit is de kleur ‘305 Datingcoral’, de naam zegt het al, een koraalkleurig lakje. Ik ben gek op de kleur koraal maar vind het niet echt een vernieuwende kleur. Maar omdat dit zo’n ontzettend fijn lakje is zou het wel DE koraalkleurige lak zijn die ik als eerste uit mijn stash zou pakken. Twee laagjes waren voldoende voor een mooie dekking.

Een geweldige babyblauwe kleur die de naam ‘601 Frenchriviera’ heeft. In dit lakje zitten ook prachtige fijne glittertjes die de nagellak wat specialer maakt. Hier draag ik drie hele dunne laagjes maar voor een volledige dekking kun je beter gaan voor vier dunne laagjes.

Toen ik deze kleur in het flesje zag, was ik niet meteen enthousiast. Toen deed ik ‘110 Ladychocolate’ op mijn nagels en kwam er achter dat het juist echt een prachtige kleur is. Niet een kleur die heel goed past bij de lente/zomer maar ondanks dat blijft die prachtig! Het lijkt wel alsof er chocoladesaus over mijn nagels is gegoten, zeker mijn favoriet! Twee dunne laagjes waren voldoende voor een goede dekking.

De L’Oreal Color Riche Le Vernis nagellakjes liggen nu in de winkel en kosten per stuk €5,99.

14 Comments on L’Oreal Color Riche Le Vernis

 1. emma
  7 maart 2012 at 17:50 (10 jaar ago)

  Ik ben echt benieuwd naar de lakjes!! Ladychocolate heeft mijn voorkeur, maar ook van het babyblauwe lakje wordt ik ook erg blij 🙂

 2. Frederique.
  7 maart 2012 at 18:17 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes! Vind ze eigenlijk alle drie wel mooi!

 3. Nicole
  7 maart 2012 at 18:18 (10 jaar ago)

  ik weet niet zo goed wat het is, maar deze lakjes spreken me niet echt aan..

 4. Esmay
  7 maart 2012 at 18:24 (10 jaar ago)

  Mooie kleurtjes heb je Sanne! 😀

 5. beautinista
  7 maart 2012 at 18:41 (10 jaar ago)

  laatste lijkt erg op een kleur van Dior volgens mij.

 6. Mariska
  7 maart 2012 at 18:59 (10 jaar ago)

  Vind de kleuren die je laat zien niet echt bijzonder eerlijk gezegd.

 7. Myrthe
  7 maart 2012 at 19:06 (10 jaar ago)

  Wauw, wat een prachtige kleurtjes!

 8. Cynthiiaa
  7 maart 2012 at 20:35 (10 jaar ago)

  Prachtige nagellakken, gave kleuren ook. 🙂 305 Datingcoral is echt gorgeous fel!

 9. Axelle
  7 maart 2012 at 21:45 (10 jaar ago)

  wauw erg mooie kleuren !

 10. Samantha
  7 maart 2012 at 22:15 (10 jaar ago)

  Oeh, lovely! Ik vind Dating Coral erg mooi.

 11. Cherel
  7 maart 2012 at 22:50 (10 jaar ago)

  Mooie lakjes! Dating Coral is een favoriet.

 12. HollandaBeauty
  8 maart 2012 at 09:16 (10 jaar ago)

  Super gave kleurtjes, mooie lakjes

 13. Mandy
  8 maart 2012 at 11:49 (10 jaar ago)

  Ik kom voor het eerst op je blog, super tof zeg. Mooie lakjes, ben zoiezo heel erg fan van L’oreal polish.

 14. Nannick
  8 maart 2012 at 21:04 (10 jaar ago)

  Ik vind die eerste 2 kleuren leuk voor de zomer en die laatste zou ik in de herfst dragen, maar niet nu… 😉