Win een Too Faced Naked Eye Palette!

Vandaag heb ik voor jullie echt een geweldige winactie, ik geef namelijk een ‘Too Faced Naked Eye’ palette weg. Ongetwijfeld een palette wat bij heel veel van jullie hoog op de wishlist staat. Ik heb het palette ook in mijn stash en ik gebruik de oogschaduw super vaak. Je kunt er namelijk erg veel verschillende looks mee maken en dat maakt het palette ook juist zo leuk! Lees snel verder om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken op deze geweldige prijs…

Omdat het toch een behoorlijke prijs is wil ik dat jullie er uiteraard wel iets voor gaan doen. Wat moet je doen? (lees het even heel goed). Comment plaatsen is verplicht, maak een keuze uit de onderstaande dingen en doe minimaal drie dingen in totaal (dus bijv. comment plaatsen, Bloglovin & Facebook)…

  • Volg WeAreFashion op Bloglovin en like dit artikel.
  • Vind mijn WeAreFashion pagina op Facebook leuk.
  • Plaats de volgende tweet op Twitter: Follow & RT @wearefashion om een Too Faced Naked Eye palette te winnen –> http://wearefashion.nl/?p=14631
  • Plaats een comment dat je meedoet, plaats ook even de link naar je Tweet en je naam op Facebook zodat ik weet dat je alles gedaan hebt. Bloglovin kan ik niet echt controleren maar dat doe ik op goed vertrouwen! Omdat je  links plaatst in je comment kan het zijn dat mijn spamfilter je reactie voor spam aanziet, mocht dat gebeuren dan zorg ik dat je comment alsnog geplaatst wordt.

Dat zijn dus de dingen die je moet doen om kans te maken op het Too Faced Naked Eye Palette. Meedoen kan tot en met aanstaande vrijdag 10 februari. Succes allemaal!