Uitslag enquete!

Vorige week zondag plaatste ik op mijn blog een enquete. Dit was namelijk alweer een tijdje geleden en voor mij is het altijd leuk om jullie meningen te lezen. Zo kan ik weer mijn blog verbeteren en blijf ik ook scherp! Gelukkig hebben jullie massaal het enquete ingevuld, mijn grote dank daarvoor! Ik heb er weer heel erg veel aan gehad, ben je benieuwd wat de belangrijkste punten zijn, lees dan snel verder…

Laten we eerst maar beginnen met de positieve punten. Ik kwam er trouwens achter dat ik zeer complimenteuse bezoekers heb, want jullie hebben veel positieve dingen opgeschreven, erg leuk om te lezen!

  • Veel van jullie vinden mijn layout van mijn blog leuk. Wat veel werd gezegd is dat jullie mijn layout duidelijk, mooi, strak en simpel (positief) vinden.
  • Wat ik ook heel erg veel heb gelezen is dat jullie vinden dat ik leuk kan schrijven. Veel van jullie zeiden dat ik op een positieve manier schrijf en dat dit lekker leest. Heel eerlijk, ik was hier best verbaasd over. Want ik vind van mezelf niet dat ik een hele goede schrijver ben, blijkbaar denken jullie daar toch net anders over!
  • Wat ik ook veel heb gelezen, jullie vinden de afwisseling tussen mode en beauty heel erg leuk. Daar ben ik blij om want ik vind dit zelf ook heel erg leuk. Ik hou nou eenmaal heel veel van mode en van beauty, dus deze combi is voor mij ook perfect!
  • Wat ik ook veel heb gelezen is dat jullie mijn outfit posts heel leuk vinden. Jullie krijgen er inspiratie door en dat is nou precies mijn bedoeling.
  • Ook veel van jullie vinden het leuk dat ik gemiddeld zo’n twee artikelen per dag plaats.
  • Veel van jullie vinden dat mijn blog origineel is, dat is een groot compliment. Er zijn zo ontzettend veel blogs op het www en daardoor is het best lastig om je te onderscheiden en om origineel te zijn. Ik doe hier wel altijd heel erg mijn best voor en blijkbaar valt dit op!
  • Ten slotte heb ik ook vaak gelezen dat jullie de persoon, dus mij (bloost), heel leuk vinden. Ik kom op veel van jullie spontaan, lief en vrolijk over. Een groot compliment!

Naast dat de meeste van jullie heel complimenteus zijn, zijn jullie gelukkig ook heel kritisch. Hieronder lees je veelgenoemde punten als het gaat om wat jullie minder leuk/goed vinden.

  • Heel vaak genoemd en ik kan jullie ook alleen maar gelijk geven, de kwaliteit van mijn filmpjes. Tja, ik heb een nieuwe HD camera maar helaas doet die nog niet helemaal goed z’n werk. Toch ga ik proberen om al mijn komende filmpjes in HD op te nemen, zodat hopelijk de kwaliteit beter wordt.
  • Ook veel gezegd, dat jullie vinden dat er meer alinea’s in mijn teksten moeten voorkomen. Staat genoteerd!
  • Ondanks dat de meeste van jullie vinden dat ik leuk kan schrijven, vinden ook veel van jullie dat ik toch regelmatig spelfoutjes maak. Ik weet dit ook van mezelf, want ik ben niet heel goed in grammatica. Ik blijf die, dat, dit etc. vooral heel lastig vinden. Maar ik ga proberen om hier heel erg op te letten en mocht je zelf nou spelfoutjes zien, wijs me er dan vooral op!
  • Ook vinden jullie het jammer dat er weinig OOTD artikelen zijn de laatste tijd. Ook dit klopt, gelukkig aankomende maandag staat er weer een geheel nieuwe OOTD artikel klaar. Ik ga dus zeker proberen om dit vaker te doen en vooral nu de lente eraan komt heb ik weer genoeg items om leuke setjes mee te maken.
  • Sommige willen meer artikelen met inhoud, dus meer diepgaande onderwerpen. Ik ga hier eens flink over brainstormen en ik hoop dat ik wat leuke interessante onderwerpen kan bedenken!
  • Ook veel gelezen, ik praat te snel in mijn filmpjes. Blijft een lastig puntje voor mij maar ik ga er weer proberen op te letten.

Ook zijn er nog meer ‘negatieve’ punten paar keer genoemd, waar ik graag eventjes op wil reageren…

  • Af en toe las ik dat ik soms over dezelfde beauty producten schrijf waar andere bloggers ook over hebben geschreven. Een klein gedeelte van mijn beauty producten krijg ik opgestuurd en hier schrijf ik dan vaak ook over. Veel bloggers krijgen tegenwoordig dezelfde dingen opgestuurd dus dit is niet echt te voorkomen. Mij lijkt het aan de ene kant als lezer ook handig, omdat je zo toch een heel duidelijk beeld kunt krijgen van een product door al die verschillende meningen.
  • Sommige van jullie vinden dat er meer artikelen moeten komen. Helaas is dit voor mij in mijn eentje niet te doen. Het liefst zou ik drie artikelen per dag willen posten, maar bedenk goed dat in artikelen maken en schrijven super veel werk zit. Ik ga liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit! Gemiddeld besteed ik aan een artikel zo’n 1,5 uur. Bepaalde artikelen zijn in een half uurtje klaar maar andere artikelen (bijv. 5 x outfits) doe ik wel een aantal uren over.
  • Ondanks dat jullie mijn filmkwaliteit niet zo heel goed vinden, willen jullie meer filmpjes. Misschien in de toekomst maar voorlopig in principe een keer in de week op zondag.
  • Sommige van jullie vinden mij layout saai, of misschien niet heel mooi, of tijd voor iets nieuws. Hier ben ik het ook helemaal mee eens. Ik ben op dit moment een beetje aan het rondkijken wat ik precies wil met mijn blog qua uiterlijk. In ieder geval staat voor 2012 een nieuwe layout op de planning. Deze nieuwe layout zou zeker niet binnen een maand online staan, want ik wil heel graag de boel ‘restylen’ en dit kost behoorlijk veel tijd en ik wil het graag ook helemaal perfect hebben!
  • Ook vinden sommige van jullie dat mijn naam WeAreFashion niet zo heel goed bij mijn blog past. Dit komt natuurlijk omdat ik zowel over mode als over beauty schrijf. Drie jaar terug toen ik mijn blog begon, schreef ik bijna alleen maar over mode. Pas twee jaar terug begon ik ook steeds meer over beauty te schrijven en inmiddels is dit in principe 50/50. Over de naam heb ik toentertijd niet heel goed nagedacht maar helaas is het voor mijn blog ook heel nadelig om mijn naam nu nog te veranderen.

Ook was er een vraag ‘Wat willen jullie meer zien op mijn blog?’…

  • Filmpjes dus, maar zie hierboven…
  • Meer DIY’s, tja daar ben ik het helemaal mee eens! Gelukkig heb ik weer genoeg inspiratie en hopelijk ook de tijd, en ga ik aan de slag om leuke video’s te maken met Do It Yourselfs. Zondag bijvoorbeeld komt er een leuke fashion DIY online.
  • Ook heel opvallend en verbazend, jullie willen meer reviews lezen. Persoonlijk dacht ik dat jullie dit juist minder leuk vonden, gezien reviews nooit heel veel reacties opleveren. Zo zie je maar dat een enquete houden voor nieuwe inzichten zorgt. Ik ga dus gewoon meer reviews plaatsen want ik heb nog genoeg beauty producten liggen!
  • Ook eigenlijk al genoemd maar jullie willen graag meer OOTD zien, ga ik zeker wat mee doen!
  • Jullie willen meer Puck zien, haha! Misschien moet ik maar een speciale ‘Puck’ blog beginnen.

Dit waren eigenlijk de meest opvallende punten die naar voren kwamen. Nogmaals heel erg bedankt voor het invullen van mijn enquete. Binnenkort heb ik trouwens weer even jullie hulp nodig en dat heeft betrekking tot mijn (nieuwe) layout, daar lees je binnenkort meer over. Fijne zaterdag!