Uitslag enquete!

Vorige week zondag plaatste ik op mijn blog een enquete. Dit was namelijk alweer een tijdje geleden en voor mij is het altijd leuk om jullie meningen te lezen. Zo kan ik weer mijn blog verbeteren en blijf ik ook scherp! Gelukkig hebben jullie massaal het enquete ingevuld, mijn grote dank daarvoor! Ik heb er weer heel erg veel aan gehad, ben je benieuwd wat de belangrijkste punten zijn, lees dan snel verder…

Laten we eerst maar beginnen met de positieve punten. Ik kwam er trouwens achter dat ik zeer complimenteuse bezoekers heb, want jullie hebben veel positieve dingen opgeschreven, erg leuk om te lezen!

 • Veel van jullie vinden mijn layout van mijn blog leuk. Wat veel werd gezegd is dat jullie mijn layout duidelijk, mooi, strak en simpel (positief) vinden.
 • Wat ik ook heel erg veel heb gelezen is dat jullie vinden dat ik leuk kan schrijven. Veel van jullie zeiden dat ik op een positieve manier schrijf en dat dit lekker leest. Heel eerlijk, ik was hier best verbaasd over. Want ik vind van mezelf niet dat ik een hele goede schrijver ben, blijkbaar denken jullie daar toch net anders over!
 • Wat ik ook veel heb gelezen, jullie vinden de afwisseling tussen mode en beauty heel erg leuk. Daar ben ik blij om want ik vind dit zelf ook heel erg leuk. Ik hou nou eenmaal heel veel van mode en van beauty, dus deze combi is voor mij ook perfect!
 • Wat ik ook veel heb gelezen is dat jullie mijn outfit posts heel leuk vinden. Jullie krijgen er inspiratie door en dat is nou precies mijn bedoeling.
 • Ook veel van jullie vinden het leuk dat ik gemiddeld zo’n twee artikelen per dag plaats.
 • Veel van jullie vinden dat mijn blog origineel is, dat is een groot compliment. Er zijn zo ontzettend veel blogs op het www en daardoor is het best lastig om je te onderscheiden en om origineel te zijn. Ik doe hier wel altijd heel erg mijn best voor en blijkbaar valt dit op!
 • Ten slotte heb ik ook vaak gelezen dat jullie de persoon, dus mij (bloost), heel leuk vinden. Ik kom op veel van jullie spontaan, lief en vrolijk over. Een groot compliment!

Naast dat de meeste van jullie heel complimenteus zijn, zijn jullie gelukkig ook heel kritisch. Hieronder lees je veelgenoemde punten als het gaat om wat jullie minder leuk/goed vinden.

 • Heel vaak genoemd en ik kan jullie ook alleen maar gelijk geven, de kwaliteit van mijn filmpjes. Tja, ik heb een nieuwe HD camera maar helaas doet die nog niet helemaal goed z’n werk. Toch ga ik proberen om al mijn komende filmpjes in HD op te nemen, zodat hopelijk de kwaliteit beter wordt.
 • Ook veel gezegd, dat jullie vinden dat er meer alinea’s in mijn teksten moeten voorkomen. Staat genoteerd!
 • Ondanks dat de meeste van jullie vinden dat ik leuk kan schrijven, vinden ook veel van jullie dat ik toch regelmatig spelfoutjes maak. Ik weet dit ook van mezelf, want ik ben niet heel goed in grammatica. Ik blijf die, dat, dit etc. vooral heel lastig vinden. Maar ik ga proberen om hier heel erg op te letten en mocht je zelf nou spelfoutjes zien, wijs me er dan vooral op!
 • Ook vinden jullie het jammer dat er weinig OOTD artikelen zijn de laatste tijd. Ook dit klopt, gelukkig aankomende maandag staat er weer een geheel nieuwe OOTD artikel klaar. Ik ga dus zeker proberen om dit vaker te doen en vooral nu de lente eraan komt heb ik weer genoeg items om leuke setjes mee te maken.
 • Sommige willen meer artikelen met inhoud, dus meer diepgaande onderwerpen. Ik ga hier eens flink over brainstormen en ik hoop dat ik wat leuke interessante onderwerpen kan bedenken!
 • Ook veel gelezen, ik praat te snel in mijn filmpjes. Blijft een lastig puntje voor mij maar ik ga er weer proberen op te letten.

Ook zijn er nog meer ‘negatieve’ punten paar keer genoemd, waar ik graag eventjes op wil reageren…

 • Af en toe las ik dat ik soms over dezelfde beauty producten schrijf waar andere bloggers ook over hebben geschreven. Een klein gedeelte van mijn beauty producten krijg ik opgestuurd en hier schrijf ik dan vaak ook over. Veel bloggers krijgen tegenwoordig dezelfde dingen opgestuurd dus dit is niet echt te voorkomen. Mij lijkt het aan de ene kant als lezer ook handig, omdat je zo toch een heel duidelijk beeld kunt krijgen van een product door al die verschillende meningen.
 • Sommige van jullie vinden dat er meer artikelen moeten komen. Helaas is dit voor mij in mijn eentje niet te doen. Het liefst zou ik drie artikelen per dag willen posten, maar bedenk goed dat in artikelen maken en schrijven super veel werk zit. Ik ga liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit! Gemiddeld besteed ik aan een artikel zo’n 1,5 uur. Bepaalde artikelen zijn in een half uurtje klaar maar andere artikelen (bijv. 5 x outfits) doe ik wel een aantal uren over.
 • Ondanks dat jullie mijn filmkwaliteit niet zo heel goed vinden, willen jullie meer filmpjes. Misschien in de toekomst maar voorlopig in principe een keer in de week op zondag.
 • Sommige van jullie vinden mij layout saai, of misschien niet heel mooi, of tijd voor iets nieuws. Hier ben ik het ook helemaal mee eens. Ik ben op dit moment een beetje aan het rondkijken wat ik precies wil met mijn blog qua uiterlijk. In ieder geval staat voor 2012 een nieuwe layout op de planning. Deze nieuwe layout zou zeker niet binnen een maand online staan, want ik wil heel graag de boel ‘restylen’ en dit kost behoorlijk veel tijd en ik wil het graag ook helemaal perfect hebben!
 • Ook vinden sommige van jullie dat mijn naam WeAreFashion niet zo heel goed bij mijn blog past. Dit komt natuurlijk omdat ik zowel over mode als over beauty schrijf. Drie jaar terug toen ik mijn blog begon, schreef ik bijna alleen maar over mode. Pas twee jaar terug begon ik ook steeds meer over beauty te schrijven en inmiddels is dit in principe 50/50. Over de naam heb ikΒ toentertijdΒ niet heel goed nagedacht maar helaas is het voor mijn blog ook heel nadelig om mijn naam nu nog te veranderen.

Ook was er een vraag ‘Wat willen jullie meer zien op mijn blog?’…

 • Filmpjes dus, maar zie hierboven…
 • Meer DIY’s, tja daar ben ik het helemaal mee eens! Gelukkig heb ik weer genoeg inspiratie en hopelijk ook de tijd, en ga ik aan de slag om leuke video’s te maken met Do It Yourselfs. Zondag bijvoorbeeld komt er een leuke fashion DIY online.
 • Ook heel opvallend en verbazend, jullie willen meer reviews lezen. Persoonlijk dacht ik dat jullie dit juist minder leuk vonden, gezien reviews nooit heel veel reacties opleveren. Zo zie je maar dat een enquete houden voor nieuwe inzichten zorgt. Ik ga dus gewoon meer reviews plaatsen want ik heb nog genoeg beauty producten liggen!
 • Ook eigenlijk al genoemd maar jullie willen graag meer OOTD zien, ga ik zeker wat mee doen!
 • Jullie willen meer Puck zien, haha! Misschien moet ik maar een speciale ‘Puck’ blog beginnen.

Dit waren eigenlijk de meest opvallende punten die naar voren kwamen. Nogmaals heel erg bedankt voor het invullen van mijn enquete. Binnenkort heb ik trouwens weer even jullie hulp nodig en dat heeft betrekking tot mijn (nieuwe) layout, daar lees je binnenkort meer over. Fijne zaterdag!

92 Comments on Uitslag enquete!

 1. Cynthiiaa
  25 februari 2012 at 03:11 (11 jaar ago)

  Goede uitslagen! ;D Ik ben benieuwd naar je DIY, love them!

  • Sanne van Huis
   25 februari 2012 at 12:34 (11 jaar ago)

   Niet te veel erbij voorstellen hoor, straks valt het tegen πŸ˜‰

   • Cynthiiaa
    25 februari 2012 at 22:09 (11 jaar ago)

    Dat maakt niet uit, tot nu toe vond ik ze allemaal geslaagd hoor. πŸ™‚

 2. Cherel
  25 februari 2012 at 07:23 (11 jaar ago)

  Ik kan me wel vinden in de uitslag, alhoewel ik sommige dingen niet echt snap, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 3. charile
  25 februari 2012 at 07:40 (11 jaar ago)

  Dat klinkt erg goed πŸ™‚
  x

 4. Lie
  25 februari 2012 at 09:26 (11 jaar ago)

  Oeps, ik ben door drukte vergeten de enquete in te vullen! Maar ik ben benieuwd wat je komende maanden voor ons in petto hebt. πŸ™‚

 5. amanda
  25 februari 2012 at 10:06 (11 jaar ago)

  Leuk om te uitslag te lezen! Tip voor spelfoutjes, koop word 2010 die haalt ook fouten van de d en t eruit;)

 6. xx_Patries_xx
  25 februari 2012 at 10:07 (11 jaar ago)

  leuk om te lezen hoor… zo kom je er weer achter wat je lezers leuk vinden

 7. steffie
  25 februari 2012 at 10:07 (11 jaar ago)

  we houden allemaal van puck hahah

 8. Lisanne
  25 februari 2012 at 10:38 (11 jaar ago)

  Ben ook zeer benieuwd naar nieuwe DIY’s! :))

 9. Milou
  25 februari 2012 at 11:03 (11 jaar ago)

  Kijk eens wat een mooi overzicht. πŸ™‚ Vind je lay out echt prima, maar ben ook wel benieuwd wat je zou willen veranderen. Ook je kleuren??? πŸ˜‰

  • Sanne van Huis
   25 februari 2012 at 12:34 (11 jaar ago)

   Nog echt totaal geen idee, moet daar nog heel lang en heel hard over brainstormen. Waarschijnlijk ga ik het ook niet zelf doen maar laat ik het door een designer doen πŸ™‚

 10. marieke
  25 februari 2012 at 12:11 (11 jaar ago)

  Ik verheug me nu al op de fashion diy!

  • Sanne van Huis
   25 februari 2012 at 12:33 (11 jaar ago)

   Niet te veel bij voorstellen hoor, straks valt het tegen :S

 11. Mirjam
  25 februari 2012 at 12:13 (11 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat je er wat mee kan!

 12. LottedeJ
  25 februari 2012 at 12:32 (11 jaar ago)

  Leuk om de uitslag te zien, ik ben het met veel dingen wel eens, maar ook met een paar dingen niet. Zo vind ik de naam juist wel goed bij je blog passen, je schrijft immers meer over fashion dan over beauty.

  • Sanne van Huis
   25 februari 2012 at 12:33 (11 jaar ago)

   Nou dat is niet helemaal zo haha, in principe is het echt 50/50 πŸ˜‰

 13. Savine
  25 februari 2012 at 12:45 (11 jaar ago)

  Jaaaaaaaaaaa meer Puck!! πŸ˜€ haha!

 14. Savina
  25 februari 2012 at 12:56 (11 jaar ago)

  Ben benieuwd naar de DIY. Ik vind btw echt dat je heel leuk schrijft (:

 15. Vera
  25 februari 2012 at 13:44 (11 jaar ago)

  Ik vind je lay out juist wel mooi rustig! πŸ™‚

 16. Annemiek
  25 februari 2012 at 13:49 (11 jaar ago)

  Ik wou toch nog even wat melden hihi. Normaal ben ik altijd een lurker. :$
  Maar ik wou toch even zeggen dat ik je blog helemaal super vind! De afwisseling tussen mode en beauty is super. En je bent zelf ook een hele spontane meid wat ik zo zie in filmpjes! πŸ™‚

 17. Miranda
  25 februari 2012 at 14:01 (11 jaar ago)

  leuk om de uitslag te lezen;D

 18. Yasmine
  25 februari 2012 at 15:55 (11 jaar ago)

  Ik vind je naam juist superleuk! Denk je dat alle blogs die wat met “beauty” in hun naam hebben het alleen maar over beauty hebben? Nee toch?
  En ik krijg idd heel veel inspiratie van de setjes die je maakt!
  xxx

 19. Esmay
  25 februari 2012 at 18:49 (11 jaar ago)

  Leuk, zo’n hele uitslag! πŸ™‚

 20. Julia...
  25 februari 2012 at 21:05 (11 jaar ago)

  ik weet niet of je er iets aan hebt maar ik wil je artikelen wel lezen voor je, voor je ze online zet. mijn zus is dyslectisch, dus ik zie foutjes meteen omdat ik er jaren lang op heb gelet. ik verbeter zelfs de fouten in de tijdschriften die ik lees haha

  • Sanne van Huis
   25 februari 2012 at 22:42 (11 jaar ago)

   Lief aangeboden πŸ™‚ maar zoveel spelfoutjes maak ik niet, ik heb vooral moeite met ‘dit, dat en deze’ maar ik word er steeds beter in en zo leer ik het zelf ook!

 21. Shna
  26 februari 2012 at 01:40 (11 jaar ago)

  Wat pak je dit leuk op zeg! Top van je!

 22. Lisa
  26 februari 2012 at 04:11 (11 jaar ago)

  Interessant om te lezen en ga zo door met je leuke blog! πŸ™‚

 23. Ruth
  28 februari 2012 at 01:34 (11 jaar ago)

  Fijn dat het vooral positief was, tenminste zo komt het op mij over en terecht πŸ™‚ Ik vind de naam van je blog juist prima! Zou inderdaad niet zo handig zijn om die te veranderen, ook zakelijk. Veel succes met de veranderingen en de DIY’s! Ik had m ook ingevuld, was alleen vergeten te zeggen dat ik je haartutorials ook altijd leuk en handig vind! (hint^^ πŸ˜‰