OOTD: Pink, Blue & Gold!

Twee weken terug plaatste ik een enquete op mijn blog. Veel van jullie gaven aan meer OOTD te willen zien, nou dat kan! Ik heb nog niet zo heel erg lang nieuwe schoenen en een tas en het leek me wel leuk om hier een setje mee te maken. De witte blouse hebben jullie ook al eerder voorbij zien komen, zo zie je maar dat een witte blouse een hele goede basic is!

De foto’s zijn helaas niet heel scherp maar dat heb je als je binnen foto’s maakt en het buiten heel treurig is. Toch kunnen jullie vast en zeker mijn outfit goed bekijken. Wederom is dit weer een echte ‘Sanne’ outfit, wat vind je ervan?

Witte blouse H&M/Jeans Only/Tas H&M/Schoenen (geen idee hoe de winkel heette)/Armbandjes, zelf gemaakt en Asos/Ring Forever 21/Nagellak ORLY ‘Passion Fruit/Lippen NYX Mega Shine lipgloss ‘Dolly Pink’